Berlingo

“Hvis du giver en tur på din kværn, så finder jeg en Berlingo.”

Det må være ca. første gang nogensinde den sætning har været brugt som en scorereplik.

Men udfordringen var nu god nok til mig. Så efter en mere officiel aftale med tid og sted, fik jeg spændt en ekstra hjelm, handsker og hvad jeg lige havde af udstyr, bagpå min næsten 20 år gamle følgesvend, og begav mig på eventyr.

Jeg var heldig med sensommervejret, så det var lige i øjet med en tur på et par timer i den fri natur.

Jeg havde egentlig kun set et billede af hendes ansigt, og fået beskrevet resten af hende, inden jeg tog på tur, så det var lidt med bankende hjerte jeg parkerede bag Berlingoen på den lille villavej og gik op og bankede på døren.

Det første der slog mig, da Caroline åbnede døren, var de knald røde læber der var fyldt med smil.

Der efter var det nok spillet i de blå øjne. #LegesygeC var i hopla.

Uanset hvilken rækkefølge indtrykkene kom i, så nød jeg alt jeg så og vovede mig til at give hende et stort kram.

Hun bød på en kop kaffe og jeg spurgte om det skulle være før eller efter hun havde fået en tur – altså på motorcyklen?

Mens vi smalltalkede lidt og så hinanden an, satte hun kaffen over og vi blev enige om at lade den løbe igennem mens vi tog en lille tur.

Første forhindring lå i påklædningen, da hendes ellers ret dejlige kjole helt sikkert ikke faldt ind under begrebet “safety first”.

Så jeg foreslog hende at skifte lidt mere hårdført tøj, for eksempel jeans og en læder jakke, hvis hun havde.

Jeg havde trods alt ikke haft plads til min reservedragt på turen.

#SyndigeC flagrede med kjolen, så stoffet hvirvlede om hende og til tider viste et lille glimt af hendes trusser.

Med et skævt smil spurgte hun om det da ikke skulle være et stille forspil, til hvad der ventede senere?

Det kan hurtigt gå galt på to hjul, også selv om det ikke nødvendigvis er ens egen skyld – men lige dér overbeviste hun mig uden yderligere debat.

Jeg nikkede anerkendende, mens jeg gik frem mod hende.

Mine hænder løftede op i kjolens nederste stof og trak det op til hofterne, så jeg kunne få hænderne ind under og få fat i hendes trusser.

Jeg trak ned i dem og lod dem glide ned over hendes knæ.

Imens sagde jeg at i så fald, så skulle det også gøres ordentligt.

Hun vrikkede i hofterne og fik trusserne til at glide helt ned til anklerne og trådte ud af dem med den ene fod, inden hun strakte det andet ben og på den måde rakte dem frem til mig.

Jeg tog dem i hånden og trådte igen tilbage og bad hende på ny om at vifte med kjolen, for at se om det mon ikke var bedre – denne gang var #SarteC dog trådt lidt i karakter, og hendes bevægelser var mere beherskede end før.

Kaffen var allerede ved at være løbet i gennem inden vi var ude af døren, men vi tog alligevel hjelmene på og gik uden for.

Og inden vi satte i gang, rakte jeg bag over og sikrede mig hun ikke sad på kjolen.

Mens vi kørte så jeg flere gange i spejlene, hvordan stoffet var mere oppe om livet på hende, end nede og dække de bare baller.

#SarteC prøvede i starten at holde den nede, men opgav efter kort tid.

Måske det var et smart træk at jeg havde sørget for hun havde hjelmen med tonet visir – og hun havde lånt den smule udstyr jeg havde taget med.

Så var det trods alt kun kjolen hun kunne blive kendt på – og umiddelbart virkede den ikke som en der skildte sig så meget ud at man kunne genkende hende på den.

Vi var nok ude og køre en lille halv time, og hver gang vi overhalede en bil med et par unge fyre i, sørgede jeg for at få løftet lidt ekstra i kjolestoffet, så de ikke var i tvivl om hun var bundløs.

Det gav også et par dyt med på vejen, og til de sidste par stykker stak #ModigeC hovedet frem og Caroline rejste sig lidt i fodhvilerne – så de fik noget ekstra balle at se.

Da hun satte sig ned i sædet igen, mærkede jeg hendes hænder holde om mig, lidt længere nede end de var startet, og et par nysgerrige fingre nussede min allerede ret stive pik uden på bukserne.

Hjemme på adressen igen, fik vi parkeret og da hun steg af kunne jeg ikke lade være med at påtale den fugtige plet på læderet, hvor hun havde siddet.

Hendes grin var lidt svært at afkode, og da hun stadig havde hjelm på, kunne jeg heller ikke se på hendes ansigt om hun var lidt flov ved at blive “afsløret”.

#GenerteC havde i hvert fald stadig fat i hende, så først da hun havde låst sig ind af hoveddøren trak hun hjelmen af og vendte sig om og gav mig et stor varmt kys.

Hun takkede for turen, og hun vred underlivet en smule fra side til side, hen over min pik som stadig ikke havde mistet begejstringen over hendes tidligere kærtegn.

Alligevel trak jeg mig lidt væk og fik hende med ud i køkkenet, hvor kaffen blev hældt i et par kopper.

Det var tydeligvis en dårligt timet pause i opbygningen af det erotiske spil, så jeg udnyttede pausen til at få udleveret nøglen til bilen, og hun blev bedt om at gå ind i hendes lille kasse og finde en af sine gode dildoer.

Imens gik jeg på opdagelse i køkkenet og fandt et par kopper der var bedre egnet til at tage med på turen.

Så da hun kom ud med sin lille håndtaske, foreslog jeg at vi tog kaffen med ud og køre.

Hendes varme smil fyldte hele ansigtet, mens hun gik ud i entreen og trådte ned i de ventende røde stiletter.

I bilen sætter vi kaffen i kopholderne, og hendes fingre og de lange negle piller nervøst ved kjolekanten.

Jeg kigger lidt på hende, smiler, og lægger en hånd på hendes lår.

Da vores øjne mødes, kører jeg min anden hånd gennem hendes hår og læner mig lidt over mod hende og giver hende et stort kys.

Smilet glider langsomt fra at være med en nervøs mine, over til at have en mere selvsikker kant og jeg kan ikke stå for fristelsen af at smage de indbydende læber igen, inden jeg sætter bilen i gear og vi kører endnu et eventyr i møde.

Mens vi kører og får drukket kaffen, kigger jeg lidt rundt i bilen og ser den lille madras der ligger omme i bagagerummet.

Det stormaskede gitter mellem førerkabine og “lastrum” skærmer trods alt ikke meget for udsynet.

Som i de fleste andre gulpladebiler af den art, er der ikke vinduer i siderne, men kun i de små bagdøre – til gengæld er de helt tonet, så de stort set ikke er til at se ud af.

Jeg sætter min tomme kop i kopholderen foran gearstangen, og trækker forsigtigt lidt op i hendes kjole.

Blotter hendes lår og lægger min hånd på den bare hud.

Jeg kan ikke lade være med at nusse hende lidt og mærker hvordan min hånd får det til at gyse en smule i hendes krop, mens jeg kæler for den tynde hud på inderlåret.

Hun spreder benene lidt ekstra og lægger sædet længere bagud.

Jeg ser at vejen er ved at blive tosporet, så langt om længe kan vi komme forbi den irriterende lastbil foran os.

Mit blik fanger hendes, og jeg spørger om #SyndigeC er klar på at lege lidt?

Lysten lyser gennem brillerne, og indforstået lægger hun sædet endnu mere tilbage.

Den ene røde stilet placerer hun i forruden, mens kjolen bliver trukket længere op.

Hendes fingre finder rutineret det lækre skød, og med det meste af min fokus på trafikken stjæler jeg jævnligt et blik af de glatbarberede læber og trimningen lige over – når hendes hænder ikke er i vejen for mit udsyn.

Oppe på siden af føreren i lastbilen tager jeg lidt af farten, og et kort tryk på hornet fanger hans opmærksomhed.

De store kompressorhorn bekræfter at han nyder hvad han ser, og med et smørret grin overhaler jeg færdigt, mens jeg ser hans tågelygter blinke i bakspejlet.

Lidt længere fremme kører endnu en lastbil og han får samme oplevelse, men jeg holder mig oppe på siden af han i længere tid.

#SarteC er helt fortrængt og liderligheden har for længst fået sit tag i #SyndigeC.

Jeg åbner den lille håndtaske mellem os og rækker hende dildoen hun har taget med, og hun er ikke sen til at få den ført op i mellem benene.

Trods besværet af de trange kår, gør hun hvad hun kan for at presse sig over mod døren og vise sig bedst muligt frem, inden jeg igen giver bilen lidt ekstra gas og efterlader chaufføren med en god historie at fortælle sine kollegaer.

Vi når frem til en af Jyllands større byer, mens Caroline stadig kæler forsigtigt for sig selv.

Jeg beder hende om at skrue godt op for vibrationerne, inden hun sætter sig ordentligt op i sædet igen, med dildoen i bund.

Det er ikke helt let at sidde naturligt med en gummipik oppe i sig, men hun prøver virkelig da jeg holder ind til siden og ruller hendes vindue ned.

Jeg råber ud til en ung fyr, om han kender vejen til nærmeste tankstation?

Han kommer hen og stikker hovedet ind af ruden og begynder at forklare vejen, men han har tydeligt svært ved at holde fokus, sikkert både over den summende lyd der fylder kabinen, og ikke mindst de blussende kinder der næsten matcher Carolines læbestift.

Og farven er næppe kun fordi #GenerteC er til stede i den intime situation.

Hun kæmper bravt for at virke cool og som om alt er helt normalt, men hun mangler lige præcis den sidste kontrol over vejrtrækningen for at kunne narre nogen. Hun har svært ved at sidde stille i sædet, og trække vejret normalt.

Jeg hører ikke efter hans forklaring, men takker alligevel for hjælpen og sætter i gear igen.

Og så snart vi begynder at trille, udstøder hun så dybt et suk at fyren vender sig overrasket mod bilen, han lige har haft hovedet inde i.

I bakspejlet kan jeg se hans blik følger os et stykke tid, inden han vender sig og går videre.

Jeg får et slag på skulderen og besked på at det var bisset, men mit svar lokker igen #SyndigeC frem, da jeg fortæller at hun da trods alt stadig havde sit tøj på; “Men apropos tøj, er det så ikke ved at være på tide du kommer ud af din Bh?”

Hun lægger igen sædet lidt bag ud og finder en mere behagelig indstilling, og placering, på dildoen, inden hun trækker armene ud af stropperne på sin kjole.

Uden nærmere omsvøb åbner hun sin Bh og lægger den ned ved håndtasken, hun vender fronten lidt over mod mig, og jeg nikker anerkendende af de dejlige kupler.

De er ikke gigantiske, men passer godt i størrelse til hendes lækre kurvede krop.

Hun opdager slet ikke varevognen som jeg trækker op på siden af, før vi holder for rødt og hun ikke kan undgå at håndværkeren i den får et godt blik af hende.

Hun vinker til ham og holder hænderne under brysterne, for at vise dem frem, inden hun igen lægger sig længere tilbage i sædet og løfter sit underliv og også blotter dét for ham.

Med blikket fasttømret på hendes nøgne fisse, der bliver forkælet af hendes fingre overser han helt det grønne lys, og da vi sætter i gang, hopper hans bil et par gange inden den går ud og inden han får liv i den igen, er der rødt på ny.

Hun har allerede lagt mærke til næste varevogn der kører lidt længere fremme, og kjolen bliver trukket nok op til at dække brystvorterne, men stadig med et dybt kig til kavalergangen.

Samtidig retter hun kjolen til, rykker længere over mod gearstangen for at imødekomme udsigten fra den lidt lavere varevogn, frem for lastbilerne tidligere. Og hun sørger for at være godt blottet da vi triller op på siden af malerbilen.

Til hendes ærgrelse er chaufføren en dame, omkring de 40, og selvom hun kigger en gang eller to, så er det ikke meget interesse hun har for showet.

Caroline ligger heldigvis så langt bagover at maleren ikke kan se hendes skuffet ansigt.

Men den manglende interesse er kun til jeg mærker en hånd på lynlåsen i mine bukser.

Hun lyner ned og trækker min hårde pik ud i det fri. Læner sig endnu mere tilbage og viser hvordan hun langsomt spiller den af på mig.

Dét er noget der fanger opmærksomheden i nabobilen.

Caroline selv smiler triumferende, da hun ser at det endelig er min tur til at få noget farve i kinderne. Jeg troede trods alt kun det var hende jeg skulle kører rundt og vise frem.

Hendes fingre kradser gennem de trimmede hår over pikken, inden hånden glider ned under og nusser de helt glatte nosser.

Med lidt justering af afstanden til bilen foran os, sørger jeg for at vi holder oppe på siden af varevognen da vi igen bliver “fanget” af et rødt lys.

Caroline retter sig op i sæder og læner sig ind over mig og tager min pik i munden.

Tydeligt er det at se misundelsen i de længselsfulde blikke fra den anden bil.

Jeg mærker hvordan hendes rutinerede tunge spiller over pikken og suger mere og mere fokus væk fra trafikken.

Så det virker som en åbenbaring da jeg opdager Bilkas lysreklame, og at vi holder i en kombineret lige ud – og svingbane.

Ved grønt blinker jeg til venstre og vi kører ind over p-pladsen.

Caroline prøver at sætte sig op, men jeg holder hende nede over min pik.

Her gang jeg skifter gear mærker jeg de hårde brystvorter mod håndryggen, og mens vi langsomt kører forbi hovedindgangen til Bilka, er der en del der får øje på hvad der sker, men ingen ser ud til at turde gøre større væsen af det.

Som om de ikke rigtig forstår det de lige så, var rigtigt.

Alligevel holder jeg et vågent øje i spejlene da jeg parkerer lidt nede på p-pladsen.

Jeg finder en plads der er tæt på et knudepunkt, hvor der sikkert kommer en del mennesker forbi, men på samme tid ikke helt ude i det åbne.

Caroline retter hurtigt kjolen til, og det tager ikke længe for hende at komme ud af sin dør, og ind af sidedøren.

Jeg lukker knappen i bukserne, og lader T-shirten dække for min åbentstående lynlås mens jeg går omkring bilen og følger efter hende om i kassen, dog gennem bagdøren.

Hun ligger allerede smilende på ryggen og med hovedet nede ved bagdøren da jeg åbner.

Jeg knæler og kysser hendes legesyge læber og fange brysterne i mine hænder, uden den store tanke på vi holder et semitrafikeret sted, både af biler og gående.

Jeg kigger en ekstra gang over skuldrene, inden jeg trækker kjolens stropper ud til siderne og blotter de skønne fortrin.

Igen fanger mine læber hendes og mine hænder nulrer brystvorterne med lidt fast hånd, inden jeg igen rejser mig og kravler ind til hende.

Hun ligger med en hånd mellem benene og bevæger den langsomt mens jeg får møvet mig ind og lukker døren.

For en sikkerheds skyld låser jeg bilen med fjernbetjeningen.

I “sikkerhed” læner jeg mig ind over hende og kysser hendes navle, ned over maveskindet og da hun flytter sin hånd nyder jeg synet af hendes liderlige skød, inden jeg kysser hendes inderlår et par gange.

Men jeg må bare smage hendes liderlighed, og grådigt stikker jeg tungen op i hendes våde fisse.

Jeg slikker hendes fedtede safter i mig, mens hun prøver at beherske sig.

Hendes hænder åbner igen knappen i mine bukser, men da jeg mærker de lange negle kradse i kanten af mine boxers, stopper jeg hende og beder hende vente lidt.

Jeg rækker ud efter hendes håndtaske og finder igen dildoen frem.

Selv på grænsen til orgasmen lykkedes det hende at holde igen, men i det samme øjeblik mine tunge rammer hendes klit, og vibrationerne rammer hendes indre, må hun give slip og sukke dybt.

I det samme går en midaldrende herre forbi bilen, og han kigger overrasket på bagruden mens han går videre.

De blå øjne åbner sig langsomt og jeg ser hendes blik holder vagt, ud gennem de mørke bagruder – hun skulle bare vide hvad der lige skete.

Mens hun kun kan se de folk der går lige bag bilen, så opdager jeg varevognen der parkere i en lomme lidt bag os.

Jeg lægger dildoen op i kaffekoppen i kopholderen og vender mig rundt.

Mens jeg med møje og besvær får trukket bukserne af. På det ret begrænset areal, holder jeg pegefingeren op foran læberne.

Caroline bliver trukket om på siden, og jeg lægger mig bag hende og lader pikken glide ind mellem hendes spredte ben og frem og tilbage, hen over den våde revne.

Jeg peger op mod ruden, og hun holder sig for munden, for ikke at komme til at grine da hun genkender maleren fra tidligere.

Hun står helt diskret ved siden af bilen og gør hvad hun kan for at ligne en der har et tilhørsforhold til den.

Når hun ser sit snit til det, holder hun hænderne op til bagruden og prøver at lurer ind.

Men da kun mit underliv bevæger sig, får hun næppe meget ud af det.

Lidt henkastet kigger hun op langs siden på bilen, og vi føler næsten vi kan hører hende skridt.

I vores stille sind håber vi at mørket i lastrummet skjuler os, men vi føler os slet ikke sikre.

Hun går igen om bag bilen og det ser ud som om hun spejder efter os, oppe ved Bilkas indgang.

Langsomt mister hun modet og kigger sig for, for at komme tilbage til sin bil, da jeg i ét dybt stød presser mig i bund i den ventende fisse.

Caroline bliver så overrasket at hun helt glemmer at være stille.

Maleren vender sig hurtigt og fatter på ny interesse for at kigge ind af bagruden, men bander for sig selv, da hun indser at det stadig ikke er til at se noget gennem den mørke film.

Vi hører at der bliver taget i dørhåndtaget, inden hun sammenbidt vender rundt på hælene og går tilbage til sin bil.

Jeg tager om Carolines hofter og knepper hende dybt og lækkert, mens hun igen har fundet styrken til at holde hendes lyde inde.

Hun stemmer imod hver gang pikken går i bund i hende og den begrænset plads er tydeligvis et irritationsmoment for hende.

Hun trækker sig fri af min pik og sætter sig op på knæ, trækker kjolen over hovedet og lægger den over gitteret op mod forsæderne så den virker som et gardin.

Hun skræver hen over mig og får vendt mig om på ryggen.

Jeg ser hvordan den lækre fisse langsomt nærmer sig min pik, men i stedet for at glide ned over den, sætter hun sig bag den, så den på ny kilder revnen.

Hver gang hun vrider sine hofter lidt bagud, rammer pikhovedet klitten og får hende til at give et lille sæt.

Hofterne roterer om pikken, og med en hånd, holder hun hele tiden pikken mod sit skød og mister mere og mere grebet i sig selv, til at være stille.

Hendes øjne er stadig rettet mod bagruden, og når der en gang i mellem går en fordi som lader sig overaske af lydene fra bil, skruer hun ekstra op for lyden til hun er sikker på de er gået forbi..

Med ét er der en der stopper op ud for bilen, Caroline giver igen lidt ekstra lyd og han går helt tæt og skærmer om øjnene med sine hænder.

Jeg har ingen idé om hvor meget han kan se, men jeg mærker straks den stramme fisse glide ned over min pik, hvordan hendes varme indre sluger hver en centimeter og hun kan ikke holde sig tilbage mere.

De lange negle borer sig ind i min brystkasse, mens hun rider min pik.

Patterne gynger i takt med hendes ridt, til jeg fanger dem med mine hænder og niver hende i brystvorterne.

Jeg kan kun forestille mig hvordan bilen må stå og gynge, mens hun rider mig hurtigere og hurtigere.

Om det er bilens bevægelser der bliver for åbenlyse, eller han faktisk ikke kan se noget, ved jeg ikke. Men manden går videre og vi holder os ikke tilbage.

Hendes ene hånd finder klitten og blotter den helt.

Hun læner sig mere forover og hun giver sig helt hen, da orgasmen rammer hende.

Jeg flytter hænderne ned og fanger hendes baller, ælter dem og holder hende lidt løftet mens jeg knepper hende så hårdt og hurtigt jeg kan.

Hun lægger sig ned over mig og vi mødes i et langt dybt kys, mens jeg skyder min sperm op i hende.

Den efterfølgende ro står i skarp kontrast til hvad der lige er foregået.

Kun vores forpustede vejrtrækning fylder bilen, mens vi ligger i hinandens arme og får samlet os lidt igen.

Hendes underliv begynder igen at roterer lidt om pikken på mig, men jeg stopper hende og spørger om vi ikke hellere skal finde nogle lidt mere behagelige omgivelser til næste omgang?

Hun nikker og kigger grundigt ud af forruden inden hun tager sin kjole og trækker på igen.

Jeg får møvet mig i tøjet, og inden jeg låser dørene op, sikre jeg mig lige at varevognen er væk.

Hurtigt er vi ude af sidedøren, og omme på vores pladser igen, uden at kigger os omkring – om nogle står og holder øje med os.

Jeg sætter nøglen i tændingen og så er vi på vej hjem.

Vi når helt tilbage til Carolines hjem, uden der er flere der får et syn af #SyndigeC, men snakken går hele vejen på hvor og hvordan det skal udvikle sig næste gang.

Er det i bilen igen, på stranden, prøverummet, sidegaden, skoven eller noget helt andet.

Næsten helt hjemme ringer Carolines telefon og hun svarer.

Det er bilens ejer der spørger om hun er ved at være færdig med at kører de store ting på genbrugspladsen, som hun skulle have kørt væk?

Hun siger at hun er hjemme om fem minutter, så hvis han kommer om et kvarters tid, så passer det nok meget godt.

Inden længe står vi i hendes køkken igen, hun sætter en ny kande kaffe over og meget mere når vi ikke inden det banker på døren.

Vennen venter ikke på svar, men lukker sig selv ind. #GenerteC bliver lynhurtigt aktiveret, da hun går over for at tage i mod ham.

Med et skuffet blik fra en mand der tydeligvis føler sig forbigået, rækker han kaffekoppen fra bilen frem – stadig med dildoen strittende op af.

“Jeg tog lige et kig i bilen, og du skal vist finde på en bedre forklaring, end du har været på genbrugspladsen?

Eller dufter der altid af liderlighed når du har været ude og køre?”

Det er tydeligt at se på Carolines kropssprog at det unægteligt var meget lettere at vise sig frem for fremmede mennesker, end på dén måde at blive klædt af foran sin ven.

Skuldrene og blikket kryber mod gulvet.

“Så bilen og tankerne om de tonet ruder var okay at jeg fik tændt i dig, det skulle bare være en anden der hakkede det af på to-do-listen?”

Vi har slet ikke fået hilst på hinanden, men jeg kan ikke undgå at grine en smule for højt, da hun forsøger på at stamme sig gennem det måske ikke helt er som det ser ud.

Vennen ser undrende på mig, mens det er tydeligt at Caroline gerne ser mig hjælpe lidt til i stedet for bare at grine af det.

Jeg ser at vennen holder blikket på mig og studere min reaktion da han fortsætter sin enetale.

“Så den våde plet på passagersædet har du heller ikke noget med at gøre?”

Skuffelsen er ikke helt så tydelig i stemmen mere, men måske mere ovre i et drillende tonefald.

Hun bliver endnu mindre, og øjnene flakser rundt i lokalet, leder efter en udvej. Og jeg har ikke umiddelbart tænkt mig at hjælpe hende. Måske jeg hellere skulle hjælpe ham?

Jeg rækker hånden frem, præsentere mig og hilser pænt på vennen, inden jeg kigger over på #BustedC.

“Det kan du egentlig heller ikke være bekendt. Sådan at låne mandens bil, for at kører ud og vise dig frem og kneppe i hans bil.”

Jeg går over til hende og løfter hendes ansigt til vores blik mødes.

“Kaffen er jo sat over, så hvis jeg kører ud og finder lidt kage, mon ikke i så har ordnet en fornuftig løsning til når jeg kommer tilbage?”

#SyndigC viser sig dybt i hendes øjne, men #SarteC lader hende ikke komme til orde.

Jeg fanger den ene balle i min hånd og klemmer den, mens jeg giver hende et kys.

Slipper grebet og klasker hende i røven.

Jeg trækker lidt op i kjolen bøjer jeg hende frem over, ind over køkkenbordet og siger at det er vist kun fair.

Hele hendes røv blottes, og min pegefinger glider op langs det ene inderlår og op over revnen, videre op gennem sprækken mellem ballerne.

Trusserne ligger stadig i håndtasken.

Jeg spørger vennen om det kan hjælpe lidt på situationen – om ikke andet er jeg ret sikker på hendes mund gerne vil hjælpe med at betale lidt.

“Og hold dig ikke tilbage, vi fik trods alt heller ikke fået fyldt nyt benzin på – og det skal du jo også have noget for.”

Han er allerede i gang med at knappe bukserne op, så det tager jeg som en stilsigende accept.

#SyndigC spinder forsigtigt mens hun nærmer sig overtaget, hofterne svajer let fra side til side og benene spreder hun lidt ekstra.

Så uden nærmere omsvøb drejer jeg rundt, ønsker ham god fornøjelse og går ud for at se om jeg kan finde en bager et sted i nærheden.

Berlingo
Forfatter: 
Sexy Satan

Del dette indlæg