I Berlin med min sugardaddy – Del 3

Under hele forretningsmiddagen pirrer kuglerne i min fisse mig. Det samme gør alle de små, blide kærtegn, som du hele tiden udsætter mig for. Når vi går, lægger du armen om mig og hånden glider gang på gang ned over den stramme kjole og ned til min bagdel. Når vi sidder lader du din hånd glide op af mit lår under bordet. En enkelt gang formår du endda at sprede mine ben så du kæler for mine følsomme inderlår. Du spreder mine ben lidt mere, nok til, at jeg kan føre din utålmodige hånd, som strejfer mit venusbjerg udenpå de små trusser.

Kuglerne pirrer mig hele tiden, ikke så meget mens vi sidder ned, men der overtager du jo også deres job. Det er lige før jeg har lyst til at føre min hånd ned til mit skød, for at kæle lidt for min ømme, hårde klit, men du ser det og sender mig et advarende blik, som siger alt. I løbet af et øjeblik er mine hænder igen pænt over bordet.

Hele middagen føles så uendelig lang og selvom mændene fører en interessant samtale og på et niveau, som jeg kun kan drømme om blandt fyre på min egen alder, så kan jeg bare ikke koncentrere mig om at følge med. I stedet skænker jeg den sødelige kolde hvidvin og mine fantasier om i aften al min opmærksomhed.

Da desserten langt om længe bliver taget af bordet, begynder jeg at se håb forude og 20 minutter senere er vi klar til at gå. Da jeg rejser mig bliver følelserne fra kuglerne helt vilde. De sidder og dirrer inden i mig med hvert skridt jeg tager. Vi forlader dine forretningspartner og går langs vandet tilbage til hotellet.

Samtidig med at kuglerne pirrer mig, lægger du næsten helt automatisk din hånd på min røv og selvom jeg aldrig ville indrømme det, så kan jeg godt lide det. Omkring halvvejs stopper du op og trækker mig ind til dig. Med den ene hånd holder du mig tæt ind til din varme krop, mens den anden stryger mig over kinden inden du, blide løfter min hage og med to fingre, så mine læber når op til dine.

Jeg kan ikke stå for dig, når du gør sådan. Resten af turen går jeg, smyget så tæt ind til dig som jeg kan komme, klar til at overgive mig helt til dig når vi når hotellet. Alle sanserne i min krop er vækket og jeg glæder mig til at nyde vores sidste aften i fulde træk. Da vi når op på vores værelse er jeg så tændt, at jeg ville være klar til at tigge om at få lov til at mærke din pik oppe i mig, men du har allerede lagt andre planer, som ikke er tilsvarende til mine.

Du smiler og kræver, at jeg skal klæde mig af og lægge mig på maven på sengen. Der er intet jeg hellere vil, og i sikker forventning om, at du nu vil kneppe mig, lader jeg min kjole falde til gulvet. Jeg befrier mine bryster fra min bh og lader langsomt trusserne glide ned af mine lange slanke ben. Da jeg skal til at trække de selvsiddende strømper af, giver du mig tegn til at lade dem blive siddende. Jeg beholder dem på og lægger mig på sengen og spreder mine ben lidt.

Dine fingre finder min fisse, og det føles så vidunderligt, at jeg klynker højt af fryd. Du tager fat i den lille snor og hiver langsomt kuglerne ud af mig.

Du henter noget, inden du sætter dig på sengen ved mig. Du har besluttet dig for yderligere at pirre mig og min krop, som allerede er spændt af liderlighed. Du har hentet en lille flaske med olie, som du begynder at fordele på min krop i lange bløde bevægelser. Jeg er lidt kold fra gåturen, men du får mig langsomt varmet op.

Du er så forekommende, opmærksom og kan stadig tage rigtig fat. Jeg ved, at jeg altid kan føle mig tryk og i gode hænder hos dig – i ordets forstand. Det har denne tur endnu engang bekræftet mig i.

Efter at have fordelt olien på min krop, begynder du at tage hårdere fat og masserer mine arme, skuldre og længere ned til min ryg og mine balder. Dine fantastiske hænder når videre ned og masserer mine inderlår og mit allerede våde skød. Langsomt fører du en finger op i mit indre, hvilket får mig til at spænde i kroppen og stønne højt og liderligt under din berøring. Efter nogle lange fantastiske øjeblikke vender du tilbage til massagen af resten af min krop.

Da du er færdig, lægger du dig ved siden af mig og jeg vender mig rundt, så jeg ligger i dine arme. Jeg er helt nøgen, på nær de selvsiddende strømper, mens du er fuld påklædt. ”Du er så smuk som du ligger der, min lille pige” siger du og lader din hånd glide ned over det ene bryst og lader den blive liggende på min mave, hvorefter du kysser mig inderligt.

Du fylder igen dine hænder med massageolie, og begynder meget blidt at massere mine arme, skuldrer og mave, men undgår i første omgang mine bryster.

“Skal du ikke også have lidt tøj af?” Spørger jeg længselsfuldt og begynder at knappe din skjorte op, helt ned til sidste knap, hvorefter jeg lader min hånd glide ned over dit faste bryst. Inden du klæder dig helt af, lænder du dig forover og vores læber mødes kort i et længselsfuldt kys, hvor vores læber knap nok berører hinanden, men alligevel er det så inderligt.

Efter du har klædt dig af sætter du dig ovenpå mine samlede lår og fortsætter med at massere mig, denne gang er dit fokus mine bryster. Du lader dine hænder, fingrer og med jævne mellemrum også din tunge lege med dem, Det føles så fantastisk og jeg kan mærke, at det begynder at krible i mine fingerspidser. Med hånden tager jeg fat om dit hår og hiver dig op til mig så jeg kan kysse dig. Vores tunger mødes i vores begær og jeg spreder mine ben så der er plads til dig.

Selvom du længe ikke har berørt mit skød direkte, så er jeg så våd og tændt som sjældent før. Jeg mærker din pik helt tæt på mine skamlæber og mit åndedræt bliver allerede tungere bare ved tanken om din pik inde i mig, specielt efter jeg ikke fik min anden orgasme tidligere på dagen. Men nu findes der kun os to og vores nydelse. Der er intet vi skal nå eller på anden måde tænke over.

Langsomt trænger du op i mig og jeg omklamrer din krop med mine ben på den måde, som jeg ved du elsker. I dette øjeblik er det bare os, uden nogle tanker på omstændigheder og uden alle de mange tanker og bekymringer som normalt fylder i vores hverdag. Det hele føles så rigtigt og så naturligt. Jeg har lyst til at låse tiden fast og nyde det for altid, men det kan jeg ikke, så jeg nyder øjeblikket.

Vi knepper ikke, men elsker. Ganske langsomt, dybt og inderligt, vi holder omsorgsfuldt om hinanden, føler os trykke. Vi nyder hinanden længe og den kriblende følelse i fingerspidserne fra før spreder sig til resten af min krop, indtil jeg overgiver mig helt til dig og lader orgasmen – som jeg har holdt inde i kroppen så frygtelig længe – endelig overtage min krop. Jeg river dig med i min orgasme og du kommer dybt oppe i mig.

Det virkede som om orgasmen varer ligeså længe som hele optakten, nemlig en evighed. Aldrig havde jeg forstillet mig, at en pige kunne blive tilfredsstillet så voldsomt, ved så rolig sex. Du lader din pik blive oppe i mig, mens orgasmen klinger af. Du omslutter mit hoved med dine hænder og kigger mig dybt i øjnene inden du kysser mig. Vi har set hinanden for den vi virkelig er.

Du er så udmattet, at du ikke længere kan holde dig oppe og du falder ned på sengen ved siden af mig. Jeg kryber tæt ind til dig for at nyde følelsen af din stærke krop mod min. Kort efter falder vi lykkelige og tilfredse i søvn.

Jeg vågner relativt tidligt om morgen til trods for, at vores aften vare til langt ud på natten. Jeg er igen blevet så ekstremt liderlig, men du sover stadig stille og roligt ved siden af mig.

Langsomt lader jeg hånden glide ned af min nøgne krop. Ned over hals, bryster og mave, forbi mit skød så fingrende kæler på indersiden af låret, der hvor man mærker kanten af de selvsiddende strømper, som jeg ikke havde fået af inden jeg faldt i søvn aftenen inden. Jeg lader hånden glide tilbage igen og begynder svagt at stønne, da mine fingrer når mit bryst.

Jeg kigger hen på dig og håber, at du snart vågner. Igen lader jeg min hånd glide ned af min krop og denne gang til min liderlige og våde fisse og jeg fylder det stille hotelværelse med mine små støn og klynk Efter i går vil jeg bare have mere. Jeg har brug for at mærke din pik igen, jeg har brug for at mærke dig tæt på og inden i mig, jeg har brug for, at du vågner.

Jeg ved, at du har en hård dag foran dig, hvis du ikke får nok søvn, men jeg kan ikke vente til du vågner af dig selv. Til sidst vælger jeg alligevel at vække dig.

Med rolige bevægelser trækker jeg dynen af dig og bliver glad af at se din rejsning. Jeg sætter mig overskrævs på dig og du begynder at vågne. Jeg læner min nøgne krop frem for at kysse din overkrop og din hals. Da du endelig er helt vågen mødes vores tunger og i min liderlighed begynder jeg at gnide mit underliv mod din pik.

“Er du nu liderlig igen, min pige?” spørger du mig.

Svaret er enkelt “ja” for det er jeg tit, specielt når jeg er sammen med dig.

“Fik du ikke nok i går?”

“Jeg vil have mere,” hvisker jeg ind i dit øre og slikker dig ned af halsen, kysser dig på brystet og så på munden igen.

Indvendigt smiler du. Glad for at have fundet sådan en fræk pige, selvom du til at starte med ikke havde troet på konceptet ved sugardaters.

Med den ene hånd tager du fat om roden på din pik og fører den langsomt op i mig. Jeg prøver at bevæge mit skød tættere på dig, men du holder igen. Jeg ved, at det er dig, som bestemmer og du har tilsyneladende endnu engang besluttet dig for at pine mig lidt mere, før jeg kan nyde fornemmelsen af at være fyldt ud af din pik igen. Med den anden hånd kæler du for min klit.

Jeg bliver mere og mere liderlig af din leg med mig og til sidst støder du uden videre helt i bund. Jeg udbryder et højt støn, men sidder helt stille med din pik langt oppe i mig. Efter få

sekunder tager du fat om mine hofter, som du begynder at rotere frem og tilbage for at lære mig, hvordan jeg skal gøre og hvordan du gerne vil have det.

Vi finder en fælles rytme og jeg rider dig ivrigt. Du slipper taget om mine hofter og begynder i stedet at lege med mine følsomme bryster. Du ved præcis, hvad du skal gøre ved dem for at få mig til at se stjerner.

Du tager fat om mine baller og løfter mig lidt op, mens jeg læner mig forover og lader dig overtage styringen i et hurtigt tempo, samtidig med at mine støn bliver højere og højere. Kærligt stryger du håret til side fra min ansigt, holder om min kind og ser mig i øjnene, da min orgasme begynder at sprede sig ud i min krop. Jeg trækker mig sammen om din pik og river endnu engang dig med i min fantastiske orgasme. Alt i mig eksploderer. Jeg bliver revet i stykker, og jeg fortsætter bare med at komme. Og selv da jeg ligger helt kraftløs, kan jeg føle orgasmerne pulserer i min fisse.

Jeg falder sammen over dig og vi bliver liggende uendeligt længe inden vi går i bad, spiser morgenmad og pakker sammen før vi igen sidder bilen på vej tilbage til Danmark.

Det er igen dig som kører, mens jeg sidder ved siden af iført min bluse og lille nederdel. Da vi er kommet ud af byen og ud på motorvejen læner jeg mit sæde tilbage. Jeg trækker op i min nederdel og afslører at jeg ikke har trusser på og min nøgne fisse kommer til syne. På din ordre begynder jeg at lege med mig selv. Min finger er oppe i mig og du kører hen på det inderste spor bag en lastbil og sætter autopiloten til, hvilket giver dig mulighed for at læne dig lidt over mod mig og kæle for min klit med den ene hånd. Jeg er ved at eksplodere under din berøring og kort efter skriger jeg min orgasme ud i bilen.

Du kører ganske normalt videre, som om intet var sket, mens jeg falder i søvn ved siden af dig og indhenter lidt af min tabte nattesøvn.

Du sætter mig af på en sidevej til mit hjem og vi kysser lidenskabeligt farvel, inden vi begge går tilbage til vores hverdag. Du tager din rygsæk fra bagsædet og fisker en lille lyserød parfumeboks, som du giver til mig.

“Den skal du have, duften minder mig om dig. Så kan du tænke på mig, hver gang du bruger den” siger du og jeg kysser dig en sidste gang, inden du kører hjem til familien. Vi går hver til sit, indtil vi igen begge forkæler os selv med et afbræk fra den travle hverdag.

I Berlin med min Sugardaddy, del 3

Læs del 2 her
Læs del 1 her

Del dette indlæg