I Berlin med min sugardaddy – Del 2

Jeg vågner fredag morgen ved, at du blidt kysser mig på min pande og kind med dine bløde læber. Langsomt slår jeg øjnene op og kan se, at du i modsætningen til mig allerede er kommet i tøjet.
“Godmorgen skat, har du sovet godt?” Spørger du og stryger en krøllet hårlok til side fra mit ansigt.
“Godmorgen. Tak Daniel, selvfølgelig har jeg sovet godt, når jeg har sovet i dine arme. Skal du allerede afsted?” Siger jeg med et søvnigt smil på læben og kigger på uret, som står på natbordet, klokken var kun halv 10.
“Jeg har et møde om en halv time og jeg er tilbage igen klokken halv 4. Det er morgenmad nedenunder halvanden time endnu og jeg har lagt nogle penge til dig på kommoden ved siden af døren, så du kan få en hyggelig dag.”
Jeg kommer frem under dynen og rejser mig op, du tager fat i mig og holder om min nøgne kop, mens jeg kysser dig farvel og ønsker dig en god dag og et godt møde. Du forlader værelset og jeg smutter ind under den varme bruser, mærker vandet pirre min bare hud og gnider omhyggeligt sæben på hver en centimeter af min krop.
Jeg er en relativ høj og slank pige, med faste D-skåls bryster. Efter badet lægger jeg en neutral og klassisk make-up, sætter de mørkebrune krøller op til en pæn frisure, tager den røde sommerkjole og sandaler på, inden jeg finder min lille skuldertaske frem og tager de 250,- euro som du har lagt til. Derefter går jeg ned til morgenmad og overvejer, hvad jeg skal bruge pengene på. Det er cirka det samme beløb, som jeg hver måned får i SU, hvilket jeg nu har til en hel dag. Jeg må hellere finde en passende måde at sige tak på, tænker jeg på vej ud af hotellets dør og ind mod centrum af Berlin.

Normalt kan jeg ikke så godt lide at shoppe alene, men hel utåleligt er det jo ikke. Jeg finder en sød frisør, som kan klippe mine efterhånden lidt slidte spidser. Jeg afholder med nød og næppe mig selv fra at købe endnu mere undertøj, min undertøjsskuffer har virkelig udvidet sig på det sidste, jeg skal lære at sige stop. I stedet finder jeg nogle tøjbutikker, hvor jeg kan slå mig lidt løs. Som afslutning går jeg ind i en butik for voksne – ærgerlig over at Ann Summers endnu ikke er blevet udbredt til Tyskland eller Danmark for den sags skyld. Derefter går jeg tilbage på hotellet. Klokken er allerede tre, du er sikkert tilbage om en halv time og jeg vil meget gerne nå at gøre det hele lidt hyggeligt inden du kommer.
Jeg finder posen fra sexshoppen og et par ting fra min kuffert frem. Sirligt ligger jeg det hele på kommoden ved siden af døren. We-viben som du gav mig til min 19 års fødselsdag for ikke så lang tid siden, lystkuglerne og blindfolden, som jeg har haft med hjemmefra og de nye bindebånd. Jeg roder i min taske til jeg finder noget at skrive med og på og skriver en lille besked til dig, som jeg lægger ved siden af alt det andet.
Den sidste tid bruger jeg på at finde det rigtige outfit. Jeg kan ikke helt beslutte mig mellem et undertøjssæt eller en lille underkjole af sorte blonder. Jeg beslutter mig for det sidstnævnte, og hiver et par selvsiddende strømper frem som passer til. Som afslutning tager jeg en sensuel rød læbestift, som står i skarp kontrast med den sorte underkjole, som går mig ned til midten af balderne og lægger mig ventende på den store seng.

Nu mangler der kun en ting: Dig. Jeg er spændt på, hvad de næste par timer kommer til at byde på, nu hvor du har frit valg.
Kort efter ser jeg døren gå op og du kommer ind. Du ser først på mig og så kommoden. Jeg kan se smilet brede sig på dine læber. Du tager fat i den lille seddel, som jeg har lagt til dig og jeg kan se dine læber forme ordene:
“Jeg er din! Hvad har du lyst til?”
Du tager we-viben i hånden og går hen til mig. Som det første tager du mine trusser af mig.
“Dem får du ikke brug for,” siger du med et bestemt tonefald. Du tænder for vibratoren og fører den op i mig. “Jeg har lige nogle ting jeg skal ordne, inden jeg har tid til at lege med dig. Bliv liggende her!” Siger du fortsat, vender ryggen til mig og går hen til bordet, hvor du sætter dig med nogle papir fra din taske.
Egentlig vil jeg protestere, men det er umuligt efter du har sat vibratoren i mig, som stimulerer min klit og mit g-punkt. Nydelsen har allerede fuldt ud overtaget min krop. Du har taget fjernbetjeningen med hen til bordet og skrifter lidt frem og tilbage mellem de forskellige mønstrer, som stadig er mig ret ukendte. Den er ret ny og jeg stønner min overraskelse over dens effekt ud i rummet, mens jeg leger med mine bryster gennem det tynde stof.
Men jeg mangler stadig dig. Til sidst får jeg kæmpet mig op af sengen og går de få skridt hen til dig, men mens jeg går skruer du højere og højere op for vibrationerne. Du kigger op på mig og lader hånden glide ned over min krop, hen over mine sensitive bryster, som straks regerer på din berøring og ned til mine balder som du nusser lidt.
“Hvis ikke du lytter til hvad jeg siger, må du hellere komme en tur over knæet. Jeg sagde, at du skulle vente på mig.” siger du med en rolig stemme og bøjer mig hen over dig forover. Du løfter den lille kjole de sidste centimeter op over min numse. Kort efter mærker jeg det første smæk, og et lille støn undslipper mine læber. Stønnet tager du som en invitation og giver mig 5 klask mere, denne gang med en mere fast og selvsikker hånd end det første.
Jeg falder sammen over dine ben og bruger et par sekunder på at sunde mig, før jeg rejser mig op igen. Af venlighed skruer du lidt ned for vibratoren, som stadig sidder i mig.
Jeg rejser mig igen og du trækker den lille underkjole af mig, så jeg står helt blottet foran dig – kun iført de selvsiddende strømper. Du tager mig ved hånden og fører mig hen til sengen. Selv går du over til kommoden og henter noget. Du bøjer dig hen over min krop og binder mine hænder fast til sengens stel, for at sikre dig, at jeg ikke igen modsætter mig din ordre på den ene eller anden måde. Derefter binder du ligeledes mine ben fast til sengen, let spredt fra hinanden. Som prikken over I’et blindfolder du mig, hvorefter du formodentligt går til tilbage til bordet og sætter dig.
Jeg kan ikke længere gøre noget og opsluges af min nydelse, som spreder sig til hver en fibre af min krop. Jeg vil så gerne røre lidt ved min krop, specielt mine bryster trænger til lidt opmærksomhed. Jeg ligger bare og stønner for mig selv, uden at være i stand til at gøre noget. Hver gang mine støn bliver lidt for høje og min nydelse lidt for intens, så skruer du ned for vibrationerne. Sådan pirrer du mig i noget der føles som en uendelighed, det føles som om min krop er lige ved at eksplodere, men jeg mangler dig til at få mig det sidste stykke.

Jeg kan høre, at du rejser dig fra stolen og dine skridt nærmer sig. Jeg føler mig lidt hjælpeløs, men ekstremt liderlig og aner ikke, hvad du gør som det næste.
Jeg mærker dit åndedræt mod min hals, inden du blidt kysser mig med dine fugtige læber. Dine kys bevæger sig med mod mine bryster og din tunge begynder at lege med den ene følsomme brystvorte som skriger efter dine kærtegn, nu hvor mine egne hænder er bundet og mit skød får al tænkelig opmærksomhed.
Du gør ikke mere ved styrken på vibratoren, men kærtegner hele min krop. Og da den ellers uvante følelse af total hengivelse og nydelse endnu en gang kommer til mig, så holder du blot om mig og lader mig overgive mig selv til denne følelse og min orgasme.
Du slukker for vibratoren, løsner mine ankler og lader mig se igen. Langsomt knapper du din skjorte op og lader den falde til gulvet. Du gør det samme med dine bukser og underbukser, hvorefter du nu nøgen lægger dig op på sengen ind over mig. Straks fletter jeg benene om din krop og kan mærker din stive pik mod mit skød. For første gang siden du er hjemme igen, kysser du mig på munden og vores tunger finder hinanden i en leg.
Du støder din pik op i mig og jeg nyder følelsen af at være fyldt helt ud – i modsætning til vibratoren. Vi ligger helt tæt på hinanden, mens mine arme stadig er lænket over mit hoved. Stille og roligt begynder du at støde frem og tilbage. Jeg hvisker til dig, hvor dejligt det føles. Du smiler og svarer, at det er det, som er meningen. Du løfter din krop lidt op, så du kan få mine smidige ben op over dine skuldre og du begynder at kneppe mig.
Jeg er stadig yderst påvirket fra før og det vare ikke længe før jeg klynkende begynder at sætte neglene i din ryg og skuldre, det er ved at være for meget. Endnu en orgasme overtager min krop, men du trækker dig sekundet inden.
Du løsner de sidste af mine lænker. Denne gang giver du mig ikke et øjeblik til at sunde mig, men hiver mig ned fra sengen og op knæ, så jeg kan tage din pik i munden. Jeg begynder ivrigt at slikke op og ned af skaftet, som til smager af din søde presperm, men til stor del også af mine egne safter.
Jeg lader min tunge lege med dit pikhoved, inden mine læber slutter sig om skaffet af din pik og jeg tager dig helt til roden. Jeg kigger op på dig og sutter videre. Jeg tager dig dyb ned i min hals, leger med dit pikhoved, pirrer dine nosser og sutter det bedste, jeg har lært.
Jeg fortsætter til du kommer i munden af mig, og jeg sluger hver en dråbe af din sperm med nydelse, hvorefter jeg slikker din pik ren for resten af din sperm.
Jeg sidder udmattet på gulvet, mens du går hen og kigger på klokken.
“Vi har et bord til aftensmad om en halv time med en af mine forretningspartner. Du har et kvarter, til at gøre dig klar.” Konstaterer du.

Jeg kigget chokeret op på dig og så ned af min krop. Jeg skynder mig ud på badeværelset, vasker mig lidt, ordner mit hår og retter min makeup inden jeg går ind efter min nye kjole og et par stilletter. Jeg når det med nød og næppe inden der er gået et kvarter og du kigger tilfreds på mig og komplimenterer mit udseende.
På vej ud af døren ser du på kommoden, hvor min seddel og den ting vi ikke fik brugt stadig ligger og venter på at blive inddraget i legen. Du tager den i hånden og sætter dig på knæ foran mig.
“Der er en ting, som du mangler og jeg måtte jo gøre som, jeg har lyst til,” siger du idet du spreder mine ben og rykkere mine trusser til side, så du kan føre bækkenbundskuglerne op i min stadig våde fisse.
Hele aftensmaden forekommer mig uendelig lang og det eneste jeg kan tænke på, er hvor meget jeg glæder mig til, at vi kommer tilbage til hotellet, så jeg endelig kan blive kneppet af dig igen. Dog prøver jeg at skjule denne tankegang, så vidt det er muligt.

I Berlin med min sugardaddy – del 2
Læs del 1 her
Læs del 3 her

Del dette indlæg