I Berlin med min sugardaddy – Del 1

Vi havde mødt hinanden for et halvt år siden, på en lille cafe i en by, hvor ingen af os kendte nogen og siden har vi set hinanden regelmæssigt. Til trods for, at vi havde mødt hinanden på en side som sugardaters, blev vi enige om at tage det stille og roligt, hvilket førte til at vi nu et halvt år senere, endnu ikke har haft sex, til trods for at der i vores forhold har været masser af hygge, putte, nusse.
Med alle andre end dig, kan jeg slet ikke forstille mig at have denne slags forhold. Du forstår mig, er der for mig og respekterer mig. For mig der, til trods for mine 19 år, ikke har haft så meget sex i mit liv, er det stadig noget særligt når det sker. Men for os er sugardating ikke et regnestykke, som handler om, hvem der bringer noget bestemt til forholdet, derimod handler det om at give uden at modtageren føler sig gældsat og på den måde finder forholdet mellem at give og at tage en naturlig balance.
Vi fører begge en travl, men vidt forskellig hverdag. Min består af mine studier, mine venner og min træning, mens din i høj grad består af familielivet og arbejde.
Vi ville vente med at have sex til en særlig lejlighed og den er nu kommet. Du skal tre dage til Berlin og har besluttet dig for at tage mig med, eftersom jeg alligevel har fri fra skole i læseferien. Jeg glæder mig allerede til, at du forkæler mig og min krop. Glæder mig til at mærke dig inden i mig, for efterfølgende at falde i søvn tæt på dig. Det har jeg ventet så længe på.
Da min mor torsdag eftermiddag kommer hjem fra arbejde, har jeg pakket, hvad jeg skal bruge og er på vej ud af døren. Jeg opfinder en historie om min veninde, som lige har slået op med sin kæreste og har brug for lidt trøst, hvilket giver mig et alibi til de to nætter, hvor jeg ikke kommer til at være hjemme. Hun tror naivt nok på det. Iført en lille sort nederdel og en blomstret top, som fremhæver min timeglasform med D-skåls bryster, er jeg på vej mod togstationen for at mødes med dig en halv time længere syd på.
Du står allerede på perronen og venter på mig, da jeg ankommer. Du kommer mig i møde med et stort smil og omfavner mig. Jeg lægger hovedet ind mod dit bryst og du begraver dit ansigt i mit fyldige krøllede hår, som du elsker duften af. Når vi står sådan her, kan jeg mærke, hvor meget jeg har savnet dig, selvom jeg ikke ville indrømme det. Efterhånden er det også en måned siden, at vi så hinanden sidst. Vi står tæt på hinanden i nogle øjeblikke inden du tager min weekendtaske i den ene hånd og min hånd i den anden og fører mig hen til bilen.
Et godt stykke efter færgen holder du ind for at tanke. Du ordner det hele, mens jeg venter i bilen. Du kommer tilbage med en sandwich, som du kan spise, mens du kører og rækker mig en salatboks og en bagerpose. Jeg smugkigger ned i posen og ser to brownies, som ligger og venter på at blive spist. Mit ansigt lyser op. Du kender min søde tand og nyder at se glæden i mine øjne. Du har en tendens til altid at huske på de små ting, som gør mig rigtig glad, hvilket er en af tingene, jeg elsker dig for.
Du kører hele turen, mens min hånd skiftevis aer dit lår eller nusser din nakken, indtil vi om aftenen ankommer på hotellet i Berlin. Det havde været en lang og varm dag i bilen og jeg havde hele tiden set frem til endelig at ankomme, så vi kunne være frit sammen, uden at blive holdt tilbage af en sikkerhedssele. Men nu vil du en tur i bad, inden vi går ud for at få vores sædvanlige mojito. Du forsvinder ind på badeværelset, mens jeg vælger det tøj jeg vil skifte til. Jeg går op i at jeg altid ser pæn og velplejet, men stadig naturlig ud, derudover er jeg relativ beslutsom, så jeg finder hurtigt noget tøj.
Jeg ligger alene på sengen og har meget mere lyst til at hygge med dig, frem for først at gå ud efter noget at drikke. Derfor beslutter jeg mig for at gå ind under bruseren til dig. Jeg sætter mit hår op, tager top og nederdel af og går ind på badeværelset. Vi har ikke været nøgne sammen før. Du har altid beholdt dine underbukser på og jeg har altid beholdt mine trusser på, selvom du en enkelt gang har skubbet dem lidt til side for at slikke mig. Bare tanken om din dejlige tunge gør mig helt liderlig. Jeg smider lidt usikkert mit undertøj og går hen til dig omme bag badeforhænget.
“Hey” hvisker jeg. Du hiver mig tæt ind til dig og holder om mig med dine store stærke arme, mens jeg hviler hovedet på dit bryst. I noget tid står vi på den måde, nøgne og tætte på hinanden, indtil du slukker for vandet og fylder dine hænder med sæbe, som du fordeler på hele min krop, mens du gør dig særlig umage med mine store bryster og min faste røv. Dine blide berøringer overalt på min krop gør mig helt varm indeni, vi har ventet på det her alt for længe. Det er min tur og jeg tager sæben og gør det samme ved dig inden vi vandet skylle os rene. Du spørger mig om vi skal droppe vores drink og jeg nikker helt indforstået.
Du slukker igen for det varme vand og svøber mig i et håndklæde, men jeg vil ikke. Jeg vender mig om og på vej ud af badeværelset glider håndklædet ned af min nøgne krop. Jeg forsætter direkte hen mod den store, indbydende og varme seng, hvor jeg lægger mig, mens min krop stadig er fugtig. Du følger efter mig, dog når du ikke helt op på sengen, men sætter dig på knæ, ved forenden af sengen, hvor du synker i dvale mellem mine ben.
Ved den første berøring af din tunge på min våde fisse, bliver jeg klar over hvor meget jeg har savnet sex det sidste halve år. Din tunge masserer min klit, mens du blidt fingerknepper mig. Hele min krop er tændt af dine berøringer og jeg prøver hele tiden at bevæge mit skød mod dine fingre.
Du afbryder et øjeblik og siger, at du jo har lovet mig at lære mig noget… Du kigger intenst på mig i håbet om, at jeg ved, hvad du mener og kan huske denne aftale, hvilket jeg i hvert fald kan.
“69” hvisker jeg og du nikker. Det er noget, som jeg ikke har prøvet før og du guider mig derfor lidt på plads, inden du genoptager behandlingen af mit underliv. Jeg smager blidt på din pik inden mine læber slutter sig om den og jeg lader dem køre op og ned af skaftet igen og igen.
Din tunge mod min klit gør, at jeg optages i en brusende fornemmelse, som er så stærk, at jeg har svært ved fortsat at koncentrere mig om at sutte din fantastiske pik, men jeg gør mit bedste. Jeg mærker at hele min krop sitre på en måde, som jeg sjældent har følt før, men i modsætningen de få andre gange stopper jeg dig ikke. Jeg giver mig hen til dig, til nydelsen og min første orgasme.
Jeg falder udmattet sammen ovenpå dig og i en hurtig bevægelse ruller du os rundt, så jeg ligger nederst. Du vender dig rundt således, at du stadig ligger øverst, men at vi nu har ansigterne mod hinanden.
Blidt kysser du min kind, min hals og mine mund. Så blidt at vores læber kun lige berører hinanden. Med dit knæ spreder du mine ben, så du ligger mellem mine bløde lår. Men i stedet for at støde din pik op i min ventende fisse i en missionærstilling, så løfter du din overkrop op, så du hviler på knæene. Med dine hænder tager du fat over min røv og løfter mit bækken op. Så sød og betænksom som du er, tager du en pude, som du lægger ind under min numse for at støtte mig lidt..
Du kigger i mine øjnene som er fyldt med tillid til dig. Langt om længe støder du langsomt din pik i bund i min våde fisse. Jeg gisper, idet jeg føler mig helt fyldt ud af din dejlige pik. Du begynder nu at kneppe mig i lange, dybe og rolige stød, mens din ene hånd søger op til mit ene bryst. Du krammer det med din hånd, du kærtegner det, hvorefter du niver i brystvorten. Sådan fortsætter du behandlingen af mit bryst, indtil du skifter og tager dig kærligt af det andet. Sådan fortsætter du hele tiden.
Med den anden hånd tager du min, som du fører ned til min klit og jeg begynder at lege med mig selv på din opfordring. Du sætter tempoet op stød for stød. Dine hænder kærtegner mig og det føles som om de er overalt på min bare hud.
Efter at have fortsat sådan her længe griber du fat om min hofter, for at holde mig på plads, så du kan sætte tempoet endnu mere op og kneppe mig nådesløst. Jeg stønner, hviner og vrider min krop under din behandling og efter 5 minutter bliver mine støn til et skingert skrig og en vild orgasme sender bølger af fryd gennem min lillepige krop. Du øger kraften i de sidste stød, inden jeg sekunder efter mærker tykke stråler af din sæd blive sprøjtet langt ind i min fisse. Orgasmen synes at blive ved længe for os begge og det varer et par minutter før du falder ned på sengen, hvor vi begge ligger helt kraftløse.
Vagt opfatter jeg, hvordan du fjerner puden, som ligger under min numse. Du trækker dynen op over min krop, som virker så skrøbelig lige nu, så kryber du selv ind under dynen. Du lægger dig tæt op af mig. Vi ligger i ske og du holder om mig med dine arme, hvor jeg føler mig tryg. Du løfter mit hoved og lægger det ned på din arm, som vil tjene mig som hovedpude i nat. Du giver mig et godnatkys på kinden og nusser mig blidt indtil vi lykkeligt falder i søvn og med et smil på læben ved tanken om, at denne aftenens fantastiske oplevelser kun var den første af mange.

I Berlin med min sugardaddy – del 1

Læs del 2 her
Læs del 3 her

 

Del dette indlæg