Askepot og Snehvide (afsnit 4): I skolen

Askepot og Snehvide (afsnit 4): I skolen
Læs forrige afsnit her
Læs del 1 her

Når man går i en gymnasieklasse, hvor der er mange fyre og få piger, er det vigtigt, at man kan med dem af sit eget køn. Selina kan med de fleste af de seks-syv piger, der er klassen, og hun kan heldigvis mere end godt med mange af fyrene. Dem er der flest af. Der er også kliken, der er dem fra kliken, hun har været i seng med, dem hun drømmer om at komme i seng med – og alle de andre.

Pigesex er ikke Selinas ønskescenarie, men piger skal der til. Veninder. Fortrolige.

Det er Amanda, hun svinger allerbedst med. Sådan var det ikke det første års tid, de delte klasse, men i begyndelsen af 2.G faldt de i snak, og på trods af, at de ikke umiddelbart har fælles interesser, har de fundet ud af, at de har kemi.

Amanda er også Selinas modsætning, når det gælder udseendet.

Bevares, de er begge smukke kvinder, hvilket de har stor glæde af, men hvor Selina er hvidhudet, mørkhåret, mystisk og mændenes ven, er Amanda solbrun, gyldenblond, snakkesalig og seksuelt mere uerfaren.

Hun har haft sex, men Amanda er lidt en Askepot i den henseende. Der har ikke været så mange prinser forbi, og dem, der har været, har hun ikke altid smidt sko og resten af tøjet for.

”Jamen, altså. Gjorde du det med begge to,” udbryder Amanda og vender de blå øjne op mod himlen. Hun fniser. Amanda er Selinas fortrolige, og Amanda er ikke sart, så Selina kan sagtens fortælle hende om den hede nat med Lasse og Prosit.

”Så var det derfor, I kom for sent alle tre,” fortsætter Amanda. Selina nikker. De nøjedes med at pjække et par timer, selv om de først faldt i søvn ved fire-tiden om morgenen. Efter den indledende hygge med Prosit og Lasses pludselige opdukken, havde de eksperimenteret med, hvad de kunne lave, når der var to unge mænd og en ung kvinde.

”Jeg fandt ud af, hvem der var størst af de to. De har de haft en dyst kørende om i flere år, men de har aldrig fået det afgjort,” ler Selina.

Amandas ansigtsudtryk viser, at hun bare vil høre, hvad der er sket. Hun spiler øjnene op, slår ud med armene og mimer ”hvaaaaaad”. Selina vifter afværgende.

”Jeg fortælle dig mange ting, men jeg fortæller ikke alt. Noget må du jo selv ud at opleve. Jeg kan da ikke fortælle, hvordan alle fyre er og knalder. Så er der ikke noget at opleve for pokker,” siger Selina.

”Du må altså se at komme i gang. Det er ikke til at forstå, at Mathilde og Frederikke er dine søstre. De er mildt sagt noget anderledes end du er, efter hvad jeg kan forstå,” siger Selina.

Selina har tit misundt Amanda. Ikke det, at hun ikke har undt sig selv at slippe sit seksuelle væsen helt frit, men at hun bor sammen med et par søstre. Selina vil gøre næsten alt for at slippe ud af kløerne hos stedmoderen Viola. Også selv om det betyder, at hun mister den jævnlige kontakt med sin far. Faderen, der arbejder så meget, og i sine vågne timer derhjemme bliver tyranniseret af Viola.

Selina ved, at hun bliver bebrejdet, når hun vender hjem i dag. Bebrejdet, at hun bare er styrtet afsted på grund af et af de evindelige skænderier, og bebrejdet, at hun ikke har givet lyd fra sig. At hun har overnattet et sted, Viola ikke kender til. Hvad har hun lavet, med hvem, og hvad bilder hun sig ind?

Sådan har Amanda det ikke. Dels gør hun slet ikke alt det vilde, som Selina gør, og dels er hun flyttet hjemmefra for et år siden. Hun bor ikke alene, men i en lejlighed sammen med sine to søstre.

19-årige Amanda har to søstre. Matilde og Frederikke er tvillinger og fire år ældre end Amanda. De læser på universitetet, de har altid holdt sammen i et og alt, og det er tvunget af omstændighederne – altså deres økonomi – at de har accepteret, at Amanda er flyttet ind.

Det har ikke været let for Amanda. Hun vidste på forhånd godt, at hendes søskende laver andet end at passe deres studier, men at der ville blive sådan en ballade, var Amanda ikke klar over.

”De knalder løs. Det er fucking vildt,” har Amanda flere gange fortalt Selina.

Frederikke og Matilde lider ikke af blufærdighed, og de kræver også, at deres skiftende fyre kan lide, at deres akter bliver skreget ud til resten af lejligheden. Hvis der er noget, som ”kan komme til” at foregå i sofaen eller på køkkenbordet – ved ”et uheld”, naturligvis – må Amanda også finde sig i det.

De driller hende også altid med, at hun er så seksuelt uerfaren. De kalder hende ”jomfruen”, og siger gerne, at ”hun vender på prinsen på den hvide hest” eller ”ham der Phillip, som du er så vild med. Men han knalder sgu da også andre damer. Vær ikke så kysk,” vrænger de.

Hvad Amanda ikke ved, er, at de selv satser på at få fat i Philip, som er søn af ejeren af en af byens store virksomheder. En stolt familievirksomhed, som har formået at omstille sig fra industri- til vidensproduktion .

Philip gik ud af gymnasiet, da Amanda og Selina var færdige med første år, og selv om skolen er stor, vidste de begge, hvem han er. Han bor stadig i byen Godt nok i en af de andre klasser, og selv om skolen er stor, ved mange af eleverne, hvem hinanden er.

Nu er Philip trainee i familievirksomheden, og selv når han skal til at læse videre, bliver han boende i byen. Amanda dagdrømmer tit om Philip, og hun er kommet til at fortælle sine storesøstre om sine tanker.

Bare en sætning sagt i et – troede hun – fortroligt og venligt øjeblik har være nok til at få dem til at digte og råbe op om Philip og Amanda. Om at Philip nok sætter pris på, at hun er jomfru, men at hun ikke skal regne med at få et ubeskrevet blad, for de har da hørt….

”Intet kan være værre end min stedmoder, sådan som hun har udviklet sig,” siger Selina.

”Hun bliver værre og værre. Jeg ved ikke, hvorfor min far ikke smider hende ud. Men han er jo aldrig hjemme til at styre hende. Det værste…,” begynder Selina.

Amanda ser på hende.

”Det værste…?”, gentager Amanda spørgende.

”…er, at jeg tror, hun knalder rundt med forskellige for at blive bekræftet og for at få den magt, som hun ikke længere har i kraft af sin skønhed,” siger Selina.

Nok er Amanda ikke så erfaren, og hun virker forsigtig, men hun er ikke sippet. Hun kan godt tåle at høre Selina og andre tale om seksuelle emner, og hun deltager også i diskussionerne. Blot ikke med den samme faglige tyngde som dem.

”Det kan godt være. Kvinder bliver jo sære, når de bliver ældre. Tænk bare på, hvad mine søskende kan nå at udvikle sig til, når de er sådan her i en alder af 23,” smiler Amanda.

”De når i hvert fald at blive hudløse i kussen, hvis de fortsætter i det tempo,” griner hun.

Selina smiler bredt. Amanda er fantastisk. En rigtig god veninde, som kun den bedste fyr er god nok til.

Selina håber det bedste for Amanda, og hun regner også med, at det bliver til mere end de to-tre seksuelle oplevelser, Amanda har haft, inden hun finder prinsen på den hvide hest, sorte Tesla eller grønne gren.

De har en mellemtime, og lektierne gider de ikke lave.

”Frederikke havde en ny fyr med hjemme forleden. Ja, faktisk var det en mand. Lidt moden kan man vel godt kalde ham. Jeg tror, du kender ham,” begynder Amanda.

Selina bliver naturligvis nysgerrig.

”Det er ham der Peter…ja, hvad hedder han nu til efternavn. Ham fodboldspilleren. Den tidligere fodboldspiller, som havde nogle kampe på landsholdet for nogle år siden. Min far har talt en del om ham, og han er vel omkring 40. Det var ham, hun havde med hjemme. Er du med,” fortæller Amanda.

Selina ryster på hovedet, og Amanda griber ud efter sin Mac.

”Google er vores ven,” siger hun.

”Drengene plejer at sige ”pikken”, svarer Selina nøgternt.

Amanda viser Selina billedet af fodboldspilleren, og Selina nikker. Hun har set ham mange gange. Hendes far har også talt meget om spilleren, som var et meget stort talent – og spiller – frem til han var 30 år gammel. Så fik han en skade, tog en kandidatgrad i idræt og underviser åbenbart på universitetet.

”Mon det er lovligt det han gør,” smiler Selina.

”Altså er sammen med min søster,” spørger Amanda.

”Ja, en studerende, uanset om han har hende eller ej,” fortsætter Selina.

”Jeg kan fortælle dig, at han havde hende. Hun skreg som en….ja som en, der bliver bollet godt og grundigt,” siger Amanda.

De kigger sammen på billedet af Peter. Han er omkring 40 år gammel, han er næsten kronraget – sikkert fordi han ikke har så meget hår tilbage, og så har han lange skægstubbe med et skær af gråt. Naturligvis er han slank og veltrænet lige som han var, da han var aktiv spiller.

Frederikke og Mathilde er ikke enæggede, men de har altid prøvet at efterligne hinanden. Deres statur er meget ens. De er 173 centimeter høj, 60 kilo, flotte, faste C-skåls-bryster og et rødblond hår. Naturligvis lidt med variationer, men deres slægtskab fornægter sig ikke. Amanda skiller sig lidt ud fra de to tvillinger. Dels på udseende – hun er smukkere – og i sindet er hun også helt anderledes end de to selviske og selvhævdende unge kvinder, som altid prioriterer deres egne behov.

Altid gør de noget på bekostning af Amanda, og ofte handler det om, at hun skal føle sig underlegen, når de knalder, så dørene næsten klaprer.

Selina lytter til Amanda, men hun skeler også til billedet af den tidligere fodboldspiller. Selina har kun mødt Frederikke et par gange, og hun kender hende ikke nok til, at hun kan bedømme hendes karakter. Selina stoler naturligvis på Amanda, og så synes hun, det er vildt frækt at tænke på, at storesøsteren har kneppet den ældre, universitetslektor med den rød/hvide baggrund.

”Vi skal ind at have engelsk nu,” siger Amanda og klapper Mac’en i.

”Du bliver da også altid så seriøs, når der lige er udsigt til noget lækkert. Den vane skal du droppe, hvis vi skal have gjort dig attraktiv og mere erfaren. Mænd vil gerne have en kvinde, de tror er jomfru, men som seksuelt er som en luder,” hvisker Selina.

Viola står i køkkenet, da Selina kommer hjem. Ingen af dem siger et ord. Deres øjne mødes kortvarigt. Foragten glimter, Selina skal til at fnyse, men hun marcherer hen mod sit værelse.

Smækker døren og låser den.

Kaster sig på ryggen på sengen og lader tankerne flyve. Hen på tanken om den næsten kronragede Peter, der knepper en ung kvinde.

Hun ser det for sig. Ikke hvor det er Frederikke, der bliver taget, men hvor det er Selina selv, der er genstand for Peters begær.

Hun blunder, og døren åbner sig, en fremmed skikkelse kommer ind, aer hendes kind, kysser hendes mund og kærtegner hendes hals.

Den hvide skjorte afslører en lige så hvid bh inden under. Hvidt på hvidt. Den fremmede mands hænder, der knapper op, og hendes undertøj og sarte hud, der kommer til syne. Han kysser sig vej ned mod hendes sorte nederdel, og imens mærker hun skægstubbene kradse mod sin hud.

Hun åbner øjnene som er søvnen forbi og kigger ned. Hans tunge spiller i hendes lille navle, og da hun tager fat om hans kronragede hoved, forestiller hun sig, at det er et kæmpe pikhoved, hun leger med. Hun gnider det, masserer, trækker fra issen og ned mod ørene som er hun ved at spille den.

Peter kravler videre ned, og han trækker både hendes strømpebukser og trusser af i en bevægelse. Har fat oppe under hendes nederdel. Hun gør intet for at skubbe ham væk. Hun forsøger ikke at gøre modstand.

Lader ham glide op under nederdelen og findes hendes lystige fisse, som er lige så svulmende som hendes seksuelle trang efter at opleve en ny kamp mellem den mandlige og kvindelige seksualitet. Hun aer Peters hoved som var det en kæmpepenis, der rumsterer mellem hendes ben. Selina vrider sig ved tanken om, at den skal op i hendes unge, elastiske fisse.

Hovedet kilder hende. Slikker kønslæberne, bider let i hendes hår og støder helt mod nederdelen i hendes talje. Det er fantastisk bare at ligge her. Halvt afklædt og helt overrasket over at møde den mand, hun ikke har skænket en tanke i mange år. Hvis nogensinde.

Nu er han tæt på….tææææææææææt på. Helt tæt på, stønner Selina. Hendes øjne er lukket, men hendes sind er åbent, og hun fornemmer en susen for ørerne som er 40.000 tilskuere samlet til en fascinerende, afgørende fodboldkamp.

En kamp, hvor det næste mål vil afgøre det hele.

En, to, tre, afleveringer og en spurt op ad banen, tænker Selina, som ikke er særligt fodboldkyndig, men hun kan ane nummer 9, der har vristet sig fri på fløjen og nu stormer op mod mål. Han får fintet flere modstandere, der falder, og til sidst er han alene med målmanden, og….

Orgasmen bruser op gennem Selina, mens hun forestiller sig, hvordan bolden bliver banket i mål, og at spermen sprøjter ud fra Peters store hoved.

En kropsudløsning.

Det banker hårdt på døren. Håndtaget går ned.

”Luk op,” hvæser Viola.

Selina fjerner sine klistrede fingre fra fissen, rejser sig op og trækker skjorten af. Står stømpeløs i nederdel og bh, men låser op og flår i døren.

Viola står helt bleg derude.

”Du larmer ad helvede til. Kan du ikke sørge for at pakke din liderlighed lidt væk, når du er her i huset,” siger Viola og måler hendes krop.

”Se dog dig selv i spejlet, og tænk over, hvorfor du ser så snerpet ud. Jeg går i bad,” siger Selina.

Hun lyner nederdelen op og hægter sin bh af. Smider tøjet lige foran stedmoderen, som stirrer på Selinas smukke bryster med de strittende brystvorter. Viola kigger ned på hendes skød. Selina er rød på den hvide hud, og hun er svulmet op.

”Lille spejl på væggen der, hvem onanerer mest i verden her,” sprutter Selina og går forbi Viola.

Forfatter: Minimax
Askepot og Snehvide (afsnit 4): I skolen
(Fortsættes)

Del dette indlæg