Annettes nye playmate

Anette havde været single i et godt stykke tid og var egentlig ret godt tilfreds med den status. Det sidste forhold hun havde haft, var endt ret uheldigt med et knust hjerte så hun havde derfor besluttet, at nu trængte hun til noget tid alene uden nogle mænd i sit liv. Det eneste hun savnede ved den beslutning var sex. Anette havde altid været ualmindelig glad for sex og onanerede næsten dagligt og nogen gange flere gange om dagen. Hun havde altid været god til at røre ved sig selv, men på det sidste var hun begyndt at synes at det blev lidt kedeligt, kun at bruge hænderne og havde tænkt at det kunne være dejligt med lidt voksen sexlegetøj. Anette besluttede derfor at gå ud og kigge efter en dildo, som kunne live lidt op, i det ellers noget ensomme sexliv.

Derfor var hun nu taget ind i Sexbutikken for at for at finde den dildo, der skulle tilfredsstille hende seksuelt det næste lange stykke tid, og forhåbentligt give hende nogle fantastiske orgasmer. Det var en meget stor butik med et kæmpe udvalg af legetøj til voksne mennesker, her var der ingen tvivl om at det udelukkende var fantasien der satte grænsen her. Hun kiggede sig lidt omkring og fandt hurtigt afdelingen, hvor der hang dildoer i alle afskygninger. Efter en halv times tid stod hun igen på gaden med en dejlig stor dildo, en tube glidecreme og en fræk film i posen og kunne nu næsten ikke vente til at hun skulle hjem og lege.

Da aftnen faldt på og Anette havde nydt et par glas vin efter sin mad, besluttede hun sig for at gå tidligt i seng, for at nyde det nye legetøj. Hun satte filmen på og spolede frem til den del af filmen, hvor den unge flotte hovedperson fik slikket sin store pik af to sultne og liderlige piger med store bryster og glatbarberede kusser. Da hun havde taget alt sit tøj af og lå nøgen på sengen, begyndte hun at gnide sine bryster, mave og fisse ind i glidecremen. Hun masserede sine bryster og klemte fast om brystvorten med den ene hånd, mens den anden fandt vej ned til den lille fine barberet mis. Hendes klitoris var allerede dejlig hård og liderligheden optog alle celler i hendes krop. I den frække film fik den ene af pigerne nu en ordentlig omgang pik bagfra, mens hun slikkede og suttede på den anden piges våde kusse. Det var ret frækt at se på og Anette var nu fyldt helt op af liderlighed, så var tiden inde til at finde den store dejlige dildo frem, som hun lige havde købt.

Hun førte dildoen ned mellem sine ben og gned dildoen liderligt uden på kussen, så den blev smurt godt ind i hendes våde safter. Hun stønnede af liderlighed og tog igen fat om brystvorten og klemte til, mens hun fortsatte med at gnide dildoen mod sin klitoris. Den var nu godt våd af hendes safter og Anette var nu mere end klar til at mærke, hvad den kunne gøre for hende inde i varmen. Hun førte den langsomt ind og stønnede kraftigere jo længere den kom op. Hun mærkede hvor dejligt den fyldte hende ud og begyndte at køre den ud og ind, mens hendes åndedrag blev tungere og tungere. I filmen var de igen begyndt at sutte og slikke hinanden, den ene pige havde sat sig på mandens ansigt og så ud til at nyde hans tunge langt oppe i hendes kusse, mens den anden havde hans pik så langt ned i halsen, at man skulle tro det var umuligt.

Hun trak dildoen langsomt ud af sin stramme kusse og den var nu smurt godt ind i hendes våde safter. Hun satte sig på knæ og placerede dildoen i mellem dem og lod sig glide ned over den. Anette kørte underlivet op og ned, så dildoen trængte langt op i hende, hun stønnede heftigt og satte tempoet op mens hun liderligt gned på sin klitoris med to fingre. Hun mærkede at hun var tæt på at komme og satte tempoet lidt ned, fordi hun var stadig ikke klar til at stoppe denne vidunderlige leg, som fyldte hende med dejlig blanding af fræk liderlighed og tilfredsstillelse. Hun begyndte igen at kæle for sine stive brystvorter og sin bløde røv og lettede røven så dildoen smuttede ud af det stramme våde hul, kun for at blive ført ind i det endnu strammere røvhul. Anette tabte næsten pusten og begyndte nu at stønne heftigt som hun langsomt lod dildoen trænge længere og længere op i det stamme hul og lige som hun var ved at komme, trak hun den ud igen. I pornofilmen var de også ved at komme, pigerne skreg deres orgasmer ud på skift og da manden skulle til at komme, sad begge piger på knæ foran ham så han kunne lade sin varme sperm flyde ud over deres mund og bryster. Deres tunger søgte spidsen af hans pikhoved så de kunne smage hans sperm som væltede ud i rigelige mængder, nok til at de også kunne smøre deres store velformede bryster ind i den frække sperm.

Anette lagde sig igen på ryggen og tog med begge hænder fat om enden på dildoen og lod den trænge så langt op den overhovedet kunne komme. Hun satte hurtigt tempoet og mærkede hvordan den ramte hendes g-punkt, hver gang den kom helt op i hende. Hun stønnede højt men begyndte at skrige da orgasmen fyldte hele hendes krop, hun måtte have fået sin første sprøjte orgasme for lagnet var helt vådt under hende, da hun endelig trak dildoen ud.

Anette lå nu helt udmattet på sin seng og følte sig mere tilfredsstillet end hun længe havde gjort. Hun vidste nu, at den dildo var det bedste køb hun længe havde gjort og at den, fra nu af, ville gøre hendes ensomme sexliv langt mere interessant. Endda måske mere interessant end mange af de mænd hun havde været sammen med, fordi hendes nye ven kunne nemlig tilfredsstille hende hele natten, uden at blive træt og slap, nej den skulle nok stå oprejst så længe hun havde brug for den.

Del dette indlæg