Ankomsthallen

For Gud ved hvilken gang stod jeg nu igen i lufthavnen og ventede på min bagage. Tålmodighed havde aldrig været min stærke side, men netop i dag var det værre end normalt. Jeg havde bedt dig hente mig i lufthavnen under påskud af at jeg denne gang havde ekstra meget at slæbe på, hvilket var den ringeste løgn nogensinde, for vi vidste godt begge to at jeg aldrig slæbte ret meget med, når jeg besøgte dig.

Vi tilbragte jo alligevel det meste tid på langs – ja eller stående, liggende, kravlende… Okay, pointen var ikke så meget stillingerne, men påklædningen – eller i vore tilfælde som regel mangel på samme. Nøgen hud mod nøgen hud i 48 timer i træk krævede jo ikke meget pikpak, men hvorom alting var, så var det det, jeg havde bildt dig ind.

Normalt tog jeg bare en taxa op til dig, men i dag ville jeg det anderledes. Utålmodigt stod jeg og vippede med den ene fod, og tog mig selv i at undre mig over hvorfor mine mælkehvide lår insisterede på ikke at blive det mindste lysebrune, selvom jeg for tiden fik rigeligt med sol i min hverdag i en lille flække nord for Sevilla i Spanien.

Kors, hvor jeg glædede mig til at se dig. Den seneste tid var jeg kommet til at længes mere og mere hjem til de danske himmelstrøg, men det var ikke længere salte lakridser og rugbrød der trak i mine smagsløg. Det var dig. Smagen af dig. Duften af dig. Fornemmelsen af dig.

Mens jeg stod der ved bagagebåndet og længtes efter dig mærkede jeg varmen brede sig i mit skød og mine safter langsomt pible frem mellem mine lår. Igen…

Du stod i ankomsthallen og ventede på mig. Jeg fik øje på dig mens du stod med ryggen til og jeg savlede indvendigt ved synet af din stærke krop. Jeg havde på kort tid lært at genkende den hvor som helst og synet tændte mig som altid. Måske fordi der nærmest ikke var en eneste millimeter på din krop som jeg ikke havde udforsket med mine grådige hænder, bløde fyldige læber og legesyge, varme tunge.

Da du vendte dig om og fik øje på mig må det have været umuligt for dig ikke at læse i mit ansigt, hvad jeg havde i tankerne. Jeg var så opslugt af liderlighed at det føltes som om mit syn var sløret, men du sagde ingenting. Du smilede bare til mig og rakte ud efter min kuffert som jeg dog blev ved med at holde selv.
Jeg sagde ingenting da jeg trådte helt hen foran dig. Lagde bare min hånd på dit bryst og skubbede dig blidt, men bestemt baglæns foran mig med faste skridt, stadig med mine øjne låst fast i dine.

Når vi havde sex havde det indtil nu altid været dig, der havde haft bukserne på, so to speak, men jeg var ligeglad. Jeg ville have dig og det skulle være nu og at dømme efter det blik du gav mig, havde du ikke tænkt dig at protestere.
Jeg skubbede dig ind af døren til handicaptoilettet, smed kufferten fra mig, låste døren og hvæsede sultent ”Tag mig!” mens jeg satte min ene fod op på håndvasken og blottede mit trimmede skød for dig.

Jeg havde i et par år efterhånden næsten altid gået uden trusser fordi jeg nød fornemmelsen af den varme, spanske luft mod mit skød når jeg gik rundt i kjoler og nød solen. Siden jeg lærte dig at kende, var jeg dog begyndt at tage et par på når vi skulle ses, fordi jeg vidste hvor vild du var med at rive dem af mig, men ikke i dag. Der skulle ikke spildes tid på unødvendigt tøj og i øvrigt var dette min idé og min leg og jeg nød at vise dig at jeg var våd, åben og klar allerede før du havde lagt en finger på min småsvedige krop.

Jeg fangede et glimt af mine grønne øjne i spejlet, funklende af utilsløret begær, før du trådte ind foran mig, tog fat om mine nøgne baller og spiddede mig med din stive pik. Mine dybe suk rungede og gav genlyd på det lille toilet og jeg greb fat i dit korte hår mens du kraftfuldt stødte op i min brændende varme fisse igen og igen og igen.

Jeg klamrede mig til din vidunderligt varme krop mens jeg mærkede orgasmen presse sig på. Taget i betragtning at jeg var opspændt af uforløst liderlighed og ikke havde givet mig selv lov til at komme det sidste døgn, skulle der ikke meget til lige der.
Jeg begravede mit ansigt mod din hals og satte med absolut ingen forsigtighed whatsoever mine tænder i din skulder for at kamuflere mine ukontrollerede og liderlige skrig da jeg kom voldsomt omkring din tykke pik, der bare fortsatte med at banke op i min våde grotte der grådigt trak sig sammen omkring dig.

Højlydt sex var naturligt for mig og jeg var normalt ikke genert, men jeg var én gang tidligere blevet smidt ud af en lufthavn for at knalde uhæmmet på toilettet og jeg havde ikke i sinde at lade det ske igen, så selvom du ømmede dig, holdt jeg krampagtigt fast i dig med tænder og negle mens jeg nærmest hulkede min orgasme ud mod din spændte krop.

Om det var smerten fra mine tænder, de vulgære lyde fra min strube eller min fisses nærmest paniske malken af din pik der fik dig til at miste fatningen ved jeg ikke, men du kom voldsommere end jeg endnu har set lige der på toilettet i lufthavnen – og det siger ellers ikke så lidt.

Jeg havde over de sidste mange måneders småvanvittige sex-parløb med dig efterhånden både set og mærket en del til dig lige på det punkt. Sex med dig var aldrig kedeligt og der var også nok af den havde jeg med begejstring konstateret kort efter vi havde mødtes for første gang. Et møde jeg i øvrigt ofte tænkte tilbage på når jeg dagdrømte fra mit hjørne på et spansk kontorhotel men ikke nu. Lige der, på toilettet midt i lufthavnen, og med din tykke, varme sperm skudt langt op i min trængende, halvglatte fisse begyndte jeg endelig at slappe af og alle tanker forlod min krop.

Nu havde jeg fået det, jeg havde længtes efter så længe og først nu kunne jeg begynde at se frem til et par dages ferie hos dig. Jeg faldt afslappet sammen i dine arme og hviskede halvgrinende til dig ”Tak fordi du gad hente mig” før jeg blidt skubbede dig væk fra mig, satte en elastik omkring mit iltre og nu temmelig uglede, krøllede, røde hår, samlede mig lidt sammen og forlod handicaptoilettet med dig i hælene. Klar til ferie. Klar til mere sex. Meget mere sex…

Ankomsthallen
Læs del 2 her

Del dette indlæg