Anden oplevelse med aldersforskel

Anden oplevelse med aldersforskel

Hej igen – Jeg skrevet på denne novelle et stykke tid fordi den er lidt vanskelig at skrive uden at den går hen og bliver alt for detaljeret eller måske plat at læse.

Men efter at have slettet, rettet og skrevet om flere gange er her min historie som den er og som den rent faktisk fandt sted.

Hvis du har læst om min først oplevelse med aldersforskel er dette vel en slags fortsættelse, for det var den samme mand jeg var sammen med, som gav mig min første oplevelse. Mødte ham her gennem siden, og er en mand på 56 år som lige præcis er den type jeg tænder på – høj, kraftig, maskulin og bare super rar.

Første gang vi mødtes var en helt speciel oplevelse for mig, og efter vi fik kontakt igen og snakkede sammen, synes vi begge at det kunne være rart at mødes igen.

Det gode for mig var, at jeg slet ikke var nervøs denne gang, så nerverne var lagt på hylden, og vi mødtes på en meget mere afslappet og rolig måde fra begyndelsen.

Vores første møde kan du jo læse om, men det var en dejlig oplevelse med kysseri, fræk leg, onani og en suttetur som jeg aldrig glemmer, så til dette møde var jeg naturligvis opsat på denne gang at få rigtig sex – som i rigtig sex for første gang med en moden mand.

Inden vi mødtes havde vi snakket en del sammen – også en del frækt sammen, og aftalen var at jeg skulle møde op med missen helt glatbarberet og ikke have trusser på under bukserne. Det var også en klar aftale, at sex skulle være uden gummi, og at han skulle have lov til at sprøjte i mig hvis det var det han ville. Nå ja, og at vi begge skulle have været i bad først!

Da jeg kom frem og blev budt indenfor var jeg slet ikke nervøs på samme måde som første gang. Vores snak om alt og intet gik let, og da snakken kom ind på sex igen var det helt tydeligt, at vi begge vidste hvad mødet i dag handlede om. Og at han virkelig bare var en rar gentlemand gjorde det bestemt ikke dårligere.

Det var virkelig en lettelse for mig at der ikke var tvivl eller skjulte budskaber, og det gjorde mig varm i kroppen. Der er heller ingen tvivl om, at jeg for første gang følte mig virkelig tiltrukket af ham, på en forelsket måde. Måske lidt naivt, men det var faktisk sådan jeg følte.

Efter en hel del snak og et par (eller flere) glas hvidvin sætter han sig ned i sofaen og beder mig komme og stille mig foran ham. Han holder hånden om min numse og beder mig bukke mig ned og kysse ham. Efter et varmt tungekys står jeg op igen, og han begynder at knappe mine bukser op. Jeg fik lige sommerfugle i maven skal jeg love for!

Han beder mig selv knappe resten op og fortæller mig frækt, det er fordi han gerne vil se hvordan min glatte mis ser ud, og at han gerne vil have jeg selv viser den frem for ham. Bare det at knappe den sidste knap op og trække bukserne ned gjorde mig totalt våd og tændt og gav et sug i maven som kunne mærkes helt ned i min klit.

Bukserne faldt ned om anklerne på mig, og fordi jeg ikke havde trusser på kunne jeg stolt vise min helt glatbarberede mis frem foran ham med et smil. Og til hans store smil også.

Han førte sin hånd ind mellem mine skamlæber og gnubbede kærligt med en finger i missen på mig. Jeg blev fuldstændig svag af hans masserende bevægelser. Jeg blev super liderlig og brandvarm i missen, og jeg begyndte at give lyde af lyst fra mig.

Mens jeg stod der og bare blev mere liderlig og rød om kinderne trak jeg min t-shirt af så jeg stod helt nøgen foran ham og rokkede med mit underliv i hans hånd. Det virkede som om han forventede dette ville ske, for med den anden hånd begyndte han at kæle han for mine bryster og brystvorter.

Efter et par minutter hvor vi begge to vist var kommet i stemning, bad han mig sætte mig i sofaen ved siden af ham, så vi kunne røre ved hinanden og komme tættere på hinanden. Jeg satte mig på hans venstre side og han holdt straks om mig og tungekyssede mig. Han spredte mine ben helt fra hinanden og løftede mine knæ op så han bedre kunne få plads til at få hånden ned på min mis til at lege med min klit og køre fingeren op og ned af mine skamlæber. Det var simpelthen så super ophidsende, og mine støn blev hele tiden dybere og længere, for slet ikke tale om hvor våd jeg blev.

Han var selv lige så liderlig som mig tror jeg, det kunne jeg helt sikkert mærke i hans kys.

Mens han bare blev ved med at onanere på mig, fingerkneppe min mis og kysse min krop begyndte han at snakke virkelig frække ord og sætninger til mig, det gjorde mig bare endnu mere liderlig.

Han bad mig nu gå ind i sengen i soveværelset og gøre mig klar til at blive kneppet når han havde klædt sig af. Han sagde, at han helst så mig ligge parat på knæ og strutte med numsen. Jeg var så spændt i missen nu, at alt jeg bare ville var at tage imod hans modne pik og modne krop, og stille min mis og krop fuldstændig til rådighed for ham.

Jeg gik ind nøgen i soveværelset og lagde mig midt på sengen med hoved og skuldre ned i puden og på knæ, så min numse struttede ud i luften og min mis var totalt blottet og åben. Meget kort tid efter kom han ind i soveværelset, og uden et ord satte han sig bagved mig og begyndte at kæle for min mis og mit numsehul med tungen. Et kort øjeblik efter rejste han sig op på knæ bagved, tog han om mine baller, og nu kunne jeg mærke hans varme og mægtige pikhoved sprede mine skamlæber.

Det var som en kæmpe stor forløsning, et skud af sommerfugle i maven, og så bare vellyst og lykke der væltede gennem mig. Det var nu det skulle ske, alt det jeg i årevis havde fantaseret om, nemlig blive kneppet af en moden fræk mand. Det var som om hele mit underliv nærmest blev en kæmpestor klitoris, så følsomt var det.

Han varme pik borede sig bare længere og længere op i min mis, det var bare en vildt fantastisk og stram fræk fornemmelse som gjorde jeg lige måtte gispe efter vejret. Han fyldte mig helt ud, og da han var kommet helt i bund begyndte han at pumpe hans pik ind og ud af min mis. Jeg var så tændt, at jeg ikke ved hvordan jeg skal sætte ord på.

Hver gang pikken kom i bund på mig måtte jeg skrige ud i værelset, så dybt og liderligt var det. Og han blev bare ved og ved med at banke pikken ind og ud af mig så jeg svedte og rystede mens han gjorde det hurtigere og grundigere hele tiden. Han stønnede også højere og højere fik han en gang i mellem sagt frække ord til mig. Jeg var fuldstændig i hans magt, jeg havde ingen kontrol over krop, jeg nød bare hans modne pik pumpe mig igen og igen.

Jeg mistede fuldstændig min fornemmelse for tid og sted, og jeg var flere gange nød til at holde mig egen orgasme tilbage simpelthen fordi jeg var bange for at han synes det skulle være gået for hurtigt.

Han trækker pikken ud af mig på et tidspunkt, og vender min krop om så jeg ligger på ryggen med helt spredte ben. Han lægger sig mellem mine ben med pikhovedet lige mellem skamlæberne, holder mig fast på mine skuldre og borer igen sin pik helt op i mig og pumper mig grundigt og grundigere. Jeg skreg og skreg af liderlighed men havde øjenkontakt med ham. Jeg nåede at se han smilede til mig og nikkede. Jeg kunne nu bare ikke holde mig længere, så jeg skreg og hylede en fuldstændig vanvittig superorgasme ud i rummet, sikkert så højt at jeg kunne høres på gaden. Det blev bare ved og ved. Toppen af orgasmen blev da jeg få sekunder efter mærkede hans lækre sperm sprøjte varmt helt op i bunden af missen. Først en meget stor aflevering der fyldte mig op, og derefter to eller tre kraftige sprøjt til hele min mis bare sejlede i hans dejlige sæd.

Han trak sig ud og faldt ned på siden af mig af udmattelse, mens jeg selv lå med lukkede øjne, gåsehud over hele kroppen og stadig hev efter vejret.

Det snurrede i hele min krop, det eneste jeg mærkede var hvordan min mis bare var plaskvåd og fyldt op med hans gyldne dråber. For pokker hvor var det bare lækkert.

Vi slumrede vist et stykke tid før vi kom til hægterne og bare lå og nussede hinanden i sengen.

Han fortalte mig, at jeg havde bestået hans lille hemmelige prøve med høj karaktér, og at vi bestemt skulle ses igen. Han vil gerne tage mig mange gange igen, måske planlægge en weekend sammen. Han vil også gerne have en trekant hvor han vil dele mig i sengen med en anden mand og se hvad det kan føre til.

OK, jeg ved godt han er 56 og jeg er 23, men efter denne oplevelse og vores efterfølgende kontakt tror jeg, at jeg faktisk er forelsket i ham. Det var virkelig det bedste sex jeg nogen sinde har haft, men jeg vil også gerne et fast forhold med én som ham. Det er min fantasi der blev til virkelighed, og det har taget mig på sengekanten, ret bogstaveligt :p

Vi har kontakt med hinanden næsten hver dag, men på grund af jul osv. har det ikke været muligt at mødes igen, men håber det kommer til at ske før nytår.

Anden oplevelse med aldersforskel
Læs del. 1 her
Forfatter: Sine_T

Del dette indlæg