Analsex

Analsex og blowjob til ham.

Mine veninder har i mange år anbefalet mig, at eksperimentere lidt med anal sex og ind til i lørdags har jeg nok ikke rigtig forstået hvorfor de synes det var så lækkert. Jeg er egentlig en meget stille og rolig pige sådan rent seksuelt og kan ikke rigtig se mig selv i rollespil og jeg gider ikke pisk og alt det der. Jeg elsker at sutte pik og kan godt lide dildoer men ellers ikke så meget andet, jeg havde dog den sidst tid fundet at interessen for analsex var svært stigende. Det virker ikke som om at min kæreste er utilfreds på nogen måder, tværtimod, men han har alligevel flere gange lagt op til at han godt kunne tænke sig at lege lidt med noget analsex.

I lørdags havde vi en af vores ”kæreste-aftner”, hvor vi plejer at spise god mad og hygge lidt ekstra for hinanden. Han valgte det helt rigtige tidspunkt, nemlig under desserten efter at jeg havde drukket næsten 3 glas vin og var blevet godt blød i knæene, til at ligge en lille gave på bordet. Mens jeg pakkede den op, sagde han at han virkelig HÅBEDE, at jeg var frisk for det her var noget han meget længe havde ønsket sig. Det viste sig at være en lille sort buttplug og jeg kunne ikke lade være med at fnise lidt. Han sagde at vi selvfølgelig skulle tage det stille og roligt, men at han længe havde haft en fantasi om at have sådan én oppe i røven mens, jeg gav han et ordentlig blowjob.

Vi smed tøjet og gik ind i soveværelset, hvor han lagde sig på ryggen og jeg kravlede op på ham, kyssede ham lidenskabeligt og mærkede hans fingre lege med min hårde, våde klit. Han lod den anden hånd glide ned mellem mine balder og med meget pirrende små bevægelser kælede han for mit stramme uudforskedede røvhul. Det var super frækt og jeg kunne mærke at jeg fik en ustyrlig lyst til at han skulle stikke en finger op. Jeg begyndte nu at bevæge mig ned mod hans stive pik, men stoppede på halvvejen for at bide ham lidt i hans stive brystvorter. Han stønnede liderligt og jeg fornemmede tydeligt at forventningen til hvad der skulle til at ske, tændte ham helt vildt for hans dejlig stive pik stod lige op i vejret. Inden jeg nåede helt ned greb jeg ud efter glidecremen og smurte ham godt ind så det hele gled, blødt og lækkert. Jeg lod to fingre glide ned over pikken og videre mod han nosser, som jeg æltede med et fast greb. Med et frækt blik i øjet kiggede jeg op på Søren mens jeg pustede på hans hårde pik, han så ud til at nyde det helt vildt og stønnede hæst, at jeg så helt vildt fræk ud.

Mit spyt ramte hans pik og jeg smurte det ud med min tunge og læber, mine hænder tog et fast greb om hans balder og jeg lod forsigtigt mine fingre glide ned mod hans røvhul. Jeg pirrede ham længe omkring hullet uden at trænge ind og jeg slikkede ham på pikken uden at tage den helt i munden. Han stønnede heftigt og højlydt og jeg tror aldrig at jeg før, har set ham så liderlig og det tændte mig helt vildt. Min ene hånd fandt vej ned mellem mine ben, jeg mærkede hvor våd og hård jeg var blevet. På samme tid som jeg tog hans pik helt ned i min hals, lod jeg en finger trænge langsomt ind i det stramme hul, det føltes blødt og rart og gjorde mig meget mere liderlig end jeg nogensinde have turde håbe på og kunne næsten ikke vente til det blev min tur. Jeg lod hans pik glide frem og tilbage i min hals i et stigende tempo mens fingeren i røven nu var trængt helt op.

Efter at havde kneppet ham med munden og varmet røvhullet godt op, besluttede jeg mig til at det nu var tid til at prøve det nye legetøj af. Jeg smurte både ham og butt pluggen godt ind i glidecreme, alt skulle glide gnidningsfrit for målet var ren nydelse og stimulation. Hans pik stod hård og våd af alt mit spyt og liderligheden lyste ud af ham, så jeg begyndte igen at pirre det stramme hul inden jeg førte den langsomt op. Han stønnede højt og jeg pustede på hans våde stive pik mens jeg førte buttpluggen helt op hvor den skulle sidde så jeg nu igen havde begge mine hænder fri til at rive i hans pik og nosser. Da jeg igen satte mine læber på hans pikhoved tog han fat i mit hår og tvang sin pik så langt ned i min hals at jeg lavede gaglyde. ”Fuck, hvor er det lækkert” stønnede han mens han fortsatte med at kneppe mig i min hals.

Det var som om at denne butt plug fik hans pik til at blive endnu større og hårdere. Lysten til at mærke ham oppe i mig var ikke til at styre så jeg satte mig overskrævs på ham, med røven vendt mod ham, sådan at han kunne lege med mit stramme hul mens jeg red ham. Hans pik fyldte mig helt ud og jeg måtte virkelig koncentrere mig for ikke at komme for hurtigt. Da jeg mærkede at han var lige ved at komme vendte jeg mig om så kunne trække udløsningen lidt ud, men jeg ville også se ham få en udløsning jeg havde bygget op til ham. Jeg red ham i et heftigt tempo, han greb hårdt om mine bryster og vi kiggede hinanden dybt i øjnene da vi kom sammen. Han brølede sin orgasme ud og jeg mærkede hvordan tilfredsheden fyldte hele min krop.

Da vi havde ligget lidt og fået pusten, snakkede vi lidt om det nye legetøj og han fortalte at det var helt fantastisk at blive stimuleret både i røven og på pikken, og at orgasmen næsten føltes som en eksplosion. Jeg fortalte ham, hvor meget det havde tændt mig at se ham så liderlig og at jeg faktisk glædede mig til at det var min tur. Han lyste op i ansigtet og hviskede i mit øre at jeg bare skulle slappe helt af så skulle han nok tage mig en tur i himlen.

Del dette indlæg