Afterparty

Det var søndag og en veninde og jeg skulle til koncert med en verdensstjerne. Egentlig gik jeg rundt hele dagen og havde slet ikke lyst til at tage af sted, nok mest fordi det var søndag og det var en dag jeg hellere ville brugte på sofaen. Men da jeg endelig var gjort klar til at tage af sted, blev jeg alligevel overbevist om at det nok skulle blive en fed aften. Jeg mødtes med min veninde ved koncertstedet og hun var helt klar til at gi’ den gas. Vi gik ind og vi fik købt en øl og et par shots i baren, som hurtigt røg ned.

Der gik noget tid inden stjernen gik på så vi nåede alligevel at blive i godt humør af alt det alkohol som kom til os i en lind strøm. Vi sørgede selvfølgelig for at komme helt op foran, koncerten startede og den var kanon fed. Alle var tændte og verdensstjernen gav den virkelig gas på scenen. Da koncerten var slut, var vi begge enige om at vi helt sikkert skulle backstage og ha’ taget nogle billeder sammen med ham, hvis det var muligt. Det viste sig ikke at være noget problem og vi blev med det samme inviteret over på hotellet til afterparty. Det var et tilbud vi hurtig blev enige om at vi kunne sige nej til.

Da vi kom hen til hotellet blev vi vist op på bodygardens værelse, hvor vi blev serveret drinks og vi fik snakket lidt inden telefonen ringede, at verdensstjernen nu var klar til at modtage os på hans værelse. Det var en surrealistisk oplevelse og vi var helt oppe at køre og det var med sommerfugle i maven at vi nærmede os værelset. Da vi kom ind var der dæmpet belysning, blød musik og drinks på bordet og vi satte os på hver sin side af ham i sofaen og snakkede lidt om koncerten. Vi fornemmede med det samme at vi ikke bare skulle snakke, for der gik ikke længe før hans hænder begyndte at kærtegne vores bare ben. Min veninde og jeg er ikke de mest generte piger og med en hurtig øjenkontakt vidste vi, at vi begge var klar til at gå hele vejen.

Hans hænder gled op af ryggen på os begge og vi nærmede os hinanden og begyndte at kysse intenst. Så kyssede jeg ham, hans bløde læber tændte mig for vildt og jeg rev min veninde med og inden længe var vi alle godt i gang med hede kys og hænder over det hele. Han rejste sig og tog nu os begge i hænderne og gik over mod den store seng. Min veninde og jeg begyndte at tage tøjet af hinanden mens vi kyssede hinanden over det hele. Verdensstjernen lå nøgen i sengen og nød at se på os mens hans hænder udforskede vores nøgne kroppe. Det var tydeligt at vores hede leg med hinandens kroppe tændte ham, for hans pik var nu dejlig stor og klar og jeg fik lyst til at tage den i munden og smage på den. Den fyldte godt i min mund og det var dejligt, da jeg kiggede op så jeg min veninde og verdensstjernen i et hedt kys, mens hans hænder æltede hendes dejlige velformede bryster. Det var super frækt at se på og jeg tog min hånd op og begyndte at kæle for hendes faste røv, det var tydeligt at hun kunne lide det og jeg lod min hånd glide ned mod hendes våde fisse. Den var dejlig varm og der var ingen tvivl om at hun var tændt, for hendes klit var helt hård.

Verdensstjernen tog fat i mig og stak sin store pulserende pik op i mig så jeg næsten tabte vejret, af bare forbløffelse over hvor stor den var. Min veninden satte sig overskævs på mit ansigt så jeg blev sulet af hendes våde stramme fisse, mens hun igen liderligt kyssede verdensstjernen, som kneppede mig i et heftigt tempo. Da jeg havde slikket hende godt og grundigt, rejste hun sig og vendte røven mod verdensstjernen hen over mig, mens hun kyssede mig og slikkede sine egne safter i sig med velbehag. Jeg mærkede hans boller klaske mod min tændte våde fisse, hver gang han stødte sin pik hårdt ind i min veninde. Det var dejligt og jeg onanerede lidt mens jeg nød at hører min veninde stønne liderligt. Han begyndte nu at skifte mellem de to tilgængelige huller og min hænder greb om hendes faste balder for at give ham et frit udsyn til hendes frække stramme hul. Spændingen omkring, hvem der mon fik den næste regn af hårde stød, blev udløst i nogle hede og meget våde kys.

Jeg fik nu lyst til at få slikket min fisse af hans dejlige store, bløde læber og rystede dem derfor af mig. Han lagde sig på ryggen og jeg begyndte at kysse ham, mens min veninde tog hans store pik i munden og suttede ham helt roden. Hans hænder fandt vej til min stramme våde fisse og begyndte at fingerkneppe mig. Det føles dejligt men lysten til at mærke hans læber mod min hårde klit, var ikke længere til at styre. Jeg satte mig på hans ansigt og de dejlige læber sugede sig fast om min tændte fisse og hans tunge begyndte at lege med min hårde klit. Min veninde var nu holdt op med at slikke på hans pik og var i stedet begyndt at ride ham i et heftigt tempo, mens hun bed mig i mine stive brystvorter. Jeg var blevet så ophidset, at jeg ikke længere kunne styre min orgasme, vi var begge samme sted og stønnende ramte vi sammen klimaks, og han sluttede af med at sprøjte sine varme sperm ud over vores svedige kroppe.

Vi lå lidt sammen alle tre og fik pusten tilbage og mens vi tog tøjet på, gav han udtryk for hvor dejligt han syntes det havde været. Han lå stadig nøgen i sengen, mens vi fnisende forlod værelset. Da vi kom ned i hotellets lobby mødte vi hans maneger som spurgte os om vi havde haft en god aften og om vi eventuelt havde lyst til at slutte aftnen af med en øl på hans værelse. Vi takkede selvfølgelig ja, men det er nu en helt anden historie…

Del dette indlæg