Aftenro, 48 timers sexferie del 2

(Dette er en fortsættelse på beretningen om mine 48 timer med dansk grund under fødderne. Første afsnit hedder Ankomsthallen.)

Jeg var usædvanlig stille, da vi gik ud til bilen. Jeg var træt – efter et par ugers intensivt arbejde, efter flyveturen og efter den hastige omgang sex på toilettet lige før. Da jeg fik sat mig ind i bilen, mærkede jeg, hvordan orgasmen havde stjålet den sidste rest af energi fra min 28-årige krop. Ganske ufrivilligt begyndte mit skød at slappe så meget af, at det ikke længere kunne holde dine safter inde. Jeg kunne mærke et par dråber begynde at finde vej ned ad mit ene lår.

Jeg så ind mellem sæderne for at få øje på dig, mens du smed min kuffert i bagagerummet. Jeg fangede dine øjne og lo. ”Jeg glemte papir. Har du noget?” Jeg åbnede handskerummet, men fandt ingenting. Bandede lidt for mig selv. Var for træt til egentlig at hidse mig op over det, så jeg resignerede hurtigt. ”Fuck det” tænkte jeg. Kjolen må tage det denne gang, den kan da vaskes. Jeg trængte også til at få den af alligevel. Luften i Sevilla havde været tyk af fugt og lummerhed, da jeg tog afsted, så den korte sommerkjole klistrede til min let fugtige krop. Jeg smed mine sandaler og skulle til at lukke døren for også at smide kjolen, da du kom hen og stillede dig i åbningen.

Mmm, det smil du havde på læberne strakte sig hele vejen op til dine lyse gråblå øjne, og det fik mig altid til at blive varm indeni. Du lænede dig ind og kyssede mig på kinden, mens du hviskede ”Lad mig hjælpe dig, skat”. Du satte dig på hug foran mig, trak mig ud på kanten af sædet og kyssede mit ene knæ. Kyssene fortsatte op ad mit lår, og snart forsvandt dit hoved op under min kjole. Jeg sukkede, nød dine varme hænder, din ånde og den måde dit veltrimmede, mørke skæg kildede min bløde hud. Da din mund nåede mit skød, og jeg mærkede din tunge slikke en stribe af din egen saft af min klistrede hud, gik mine tanker i gang. Vi havde ikke talt om det her før. Eller prøvet. Jeg vidste ikke, om du kunne lide det. Smagen af dig selv.

”Babe…” prøvede jeg protesterende. ”Du behøver ikke…”. Du bed mig i låret, og din ene hånd fandt op til min mund og lagde en finger på mine læber. ”Du tænker for meget, skat”, sagde du med ansigtet stadig begravet mellem mine lår. Din bløde tunge fortsatte mod min hud. ”Du ved, jeg elsker at smage din smukke fisse”, mumlede du roligt mellem kyssene. ”Nu må jeg bare arbejde lidt først for at nå ind til din søde smag”.

Din mund sugede sig fast mod mit åbne køn, og jeg lod tankerne fare, slappede af og begyndte at nyde dig. Jeg lænede mig tilbage, men ømmede mig, da jeg fik håndbremsen i ryggen. Hvis jeg havde vidst, at du havde haft dette i tankerne, havde jeg sat mig på bagsædet, men nu var det lige meget. Lidt ubehag var en billig pris at betale for den forkælelse, det var at mærke din varme, rolige og meget bløde tunge på min krop. Du slikkede i lange strøg, nappede mig indimellem i låret, og jeg udstødte et frydefuldt hvin, da du sugede min opsvulmede klit ind i din mund.

Et barn skreg i det fjerne, og vi blev et kort øjeblik mindet om, at vi stadig befandt os på parkeringspladsen bag lufthavnen. Du lod dig ikke mærke med det, men jeg løftede min ene hånd og slukkede bilens lille kabinelys. Godt nok holdt vi i den fjerne ende af pladsen, men det var blevet mørkt, og vi behøvede måske ikke ligefrem arbejde på at tiltrække os ekstra opmærksomhed. Mine lyde var nok til at afsløre, hvad der foregik, hvis der var nogen, der kom tæt nok på.

Min liderlighed steg. Selvom jeg ikke ønskede at have en ring af ferietrætte børnefamilier stående omkring os med løftede pegefingre, satte det alligevel ekstra skub under min lyst, at vi var i det fri. Mørket, de sporadiske stemmer i det fjerne, og fornemmelsen af en let brise mod mine bare fødder.

Det kriblede i mine hænder. De havde lyst til at gribe fat om dig og mærke dig, så jeg løftede kjolen op omkring min mave, og lod dit hoved komme til syne mellem mine spredte ben. Jeg greb fat i dit korte, mørke hår og trak lidt, så du et kort øjeblik løftede ansigtet fra mit skød, og så op på mig med det frækkeste glimt i øjnene og et bredt smil om dine smalle læber. Du lænede dig lidt frem og kyssede mig vådt på maven, før du fortsatte din udforskende leg mellem mine lår.

Der kunne umuligt være mere af din sæd gemt nogen steder, sådan som du havde undersøgt hver en fold og bue med din tunge, men du lagde begærligt dine stærke hænder omkring mine nøgne balder, og pressede dit ansigt endnu tættere mod min våde fisse. Det var mine safter du nød nu, og du havde ikke i sinde at stoppe foreløbigt. Grådigt, men roligt slubrede du med en af mine skamlæber i din mund, og jeg kvitterede med et støn. Roligt skubbede du mig nærmere og nærmere orgasmen. Jeg vred mig i sædet, men du holdt mig fast. Jeg svajede i ryggen og greb ud efter noget at holde fast i. Med den ene hånd på rattet og den anden omkring nakkestøtten begyndte min krop at give efter for din intense behandling.

Mine tæer krøllede sig sammen. ”Babe… babe… babe…”gispede jeg. Stønnede, sukkede, mumlede. ”Mere… Me – ”

Jeg holdt vejret, da orgasmen ramte mig som et godstog. Du havde suget min følsomme og spændte klit ind i din mund og nulrede den nu mellem dine læber. Selvom jeg rystede og hev efter vejret, fortsatte du. ”Mm.. nn… aah..” Jeg klynkede. Ikke på den ynkelige måde, men på den omsiggribende og sanselige facon, der kommer over mig, når jeg bliver opslugt af mit eget begær og ikke kan få nok. Ikke kan blive mæt. ”Mm.. ja… aah.. bliv ved” messede jeg. Og det gjorde du. Dybere og dybere sugede og suttede du på mit bløde kød, indtil du mærkede, at mine lår, der havde været fastlåst omkring dit ansigt, langsomt begynde at slippe sit tag og kramperne forlade min krop.

Orgasmen ebbede ud. Jeg gispede en sidste gang og sank sammen, stadig med den ene hånd på rattet for at undgå for meget karambolage med håndbremsen. Du rejste dig fra din sammenkrøllede position op af bildøren, lænede dig ind over mig og plantede et saftigt kys på mine læber. Jeg suttede din ene læbe ind i min mund og slikkede den ren for saft, mens jeg så dig i øjnene. Så lagde du mit sæde en anelse tilbage og drejede min krop, så mine ben kom ind i bilen, før du kyssede mig på panden og lukkede døren med et saligt smil.

Bilen var et virvar af dufte, da vi kørte mod Værløse og din lejlighed. En blanding af svedig hud, sommerblomster, to menneskers liderlige safter og et strejf af passionsfrugt fra min parfume. Tungt, sødt og syrligt på samme tid. Berusende. Levende. Jeg faldt i søvn med din ene hånd på mit lår, før vi var nået væk fra Amager.

Jeg vågnede, da du parkede bilen bag boligkomplekset. Jeg drejede hovedet mod dig og kyssede dig. Varmt og kærligt. Vi kom op i din lejlighed, fik lidt let aftensmad – ost, druer, nødder. Lidt lækkert brød, smør og vin. Rød, naturligvis. Mørk og forførende. Vi tog vores glas med os på badeværelset efter måltidet, og sank sammen ned i det varme vand i badekarret.

Vi brugte resten af aftenen og de første par timer af natten i badet. Snakkede om alt og ingenting. Kyssede, krammede, kælede. Legede med boblerne. Grinede, fjollede. Hvilede. I ro med hinanden. Det var meget atypisk for os og den måde, vi normalt brugte vores tid sammen på, men det var skønt. Din ro smittede af på mig. Jeg nød dig. Og din varme.

Lige før vores kroppe fik karakterer af runkne rosiner i det nu kun halvlunkne vand, drejede du mig rundt i karret og løftede mig op på dine stærke lår. Din pik, der havde hvilet stiv, men dog på samme tid afslappet mod min lænd, mens vi havde siddet og nydt hinanden, vinen og skumbadet, trængte nu langsomt op i mig igen. Mit køn bød dig velkommen ved at trække sig sammen omkring dig. Jeg lagde mine hænder omkring din nakke, og red dig langsomt og nydende. Du kyssede min hals og mine vuggende bryster, før du lagde dine hænder omkring min ryg og holdt mig tæt. Vores læber fandt hinanden i en sansefuld leg, og sådan sad vi længe og elskede i vandet, før du løftede mig op på kanten af karret, og også selv trådte ud af vandet.

Vi duppede hinanden tørre med et par håndklæder, og da jeg gik i knæ for at tørre dine ben, kunne jeg ikke lade være med at lade min tunge glide ned langs din pik. Den var uimodståelig, sådan som den stod og vippede imod mig. Jeg lod min tunge cirkle omkring dit blottede hoved, før jeg tog dig helt ind i min mund. Din reaktion udeblev ikke. Du stønnede dybt, og lagde en hånd omkring nakken på mig og holdt mig tæt. Jeg lukkede øjnene og nød fornemmelsen af din dunkende pik mellem mine læber. Mine hænder fandt dine boller og klemte dem blidt, mens min tunge dovent slikkede langs dit skaft. De første dråber af din saft begyndte at pible frem fra dit pikhoved, der var vådt af mit savl. Jeg kyssede dem væk, men da jeg igen ville sænke min mund nedover dig, stoppede du mig.

Du tog fat omkring mit ansigt og trak mig op til dig, kyssede min næse og sagde ”Lad os gå i seng, skat”.

Jeg løftede det ene øjenbryn og så undrende på dig. Det lignede ikke dig at stoppe min mund omkring din pik – heller ikke selvom det efterhånden var blevet midt nat, og du var synligt træt. Dine øjne og din tunge vejrtrækning afslørede dog, at du havde nydt mine fyldige læbers leg mod dit spændte lem, så jeg sagde ingenting, men nikkede bare. Du smilede på en måde, jeg ikke kunne gennemskue, og så løftede du mig op i dine arme og bar mig ind i seng.

Jeg mærkede dig dunke mod mine balder, mens du gik, og da du lagde dig ned bag mig i sengen, trængte du op i min varme hule, og vuggede dig langsomt mod endnu en udløsning. Du kyssede mig i nakken, mens du kom oppe i mig for anden gang den aften, og vi faldt i søvn i hinandens arme, da mit skød på ny var klistret til af dine safter. Det afbrudte blowjob havde jeg allerede glemt…

Aftenro, 48 timers sexferie del 2
Læs del 1 her
Læs del 3 her

Del dette indlæg