Min første oplevelse med bi-sex

Dette er en sand historie, der skete da jeg var 15 år. Det var en af de første seksuelle oplevelser jeg havde og den tænder mig derfor stadig meget.

Jeg gik på dette tidspunkt i 9. klasse, hvor jeg havde en ven jeg ofte var sammen med. Jeg havde et par venner som jeg ofte onanerede sammen med, men Casper som han hed, var ikke en af dem (endnu). En dag var vi ude og cykle sammen, da det var noget vi gik meget op i. Men denne dag brugte vi mere tid på at snakke end på at koncentrere os om cyklingen og da emnet blev sex gik vi næsten helt i stå. Vi begyndte at snakke lidt om onani og jeg fortalte ham, at jeg ofte onanerede sammen med nogle af mine andre venner. Vi kom dog ikke nærmere ind på, hvad vi også lavede når vi onanerede.

Vi var begge konkurrencemennesker og lavede derfor tit små spurter undervejs når vi cyklede. Dette var ikke en undtagelse denne dag. Men på et tidspunkt syntes vi, at vi skulle have en præmie til vinderen.

“Taberen skal røre ved vinderens pik i 20 sekunder”, foreslog Casper. Dette var måske ment lidt i sjov, men da jeg sagde “Det er jeg med på!”, blev det denne præmie. Jeg vandt spurten og kunne se på Casper, at han ikke helt vidste hvordan han skulle reagere. “Okay vi skal have en til”, sagde Casper. “Men denne gang skal det være en bedre gevinst. Taberen skal holde hovedet ned over vinderen pik i 20 sekunder”. Jeg tænkte lidt over det, men kunne mærke på min pik, at den voksede lidt ved tanken. Det var jeg med på!

Men denne gang tabte jeg spurten. Resten af cykelturen kunne jeg ikke tænke på andet, end den “straf” jeg skulle have, når vi kom hjem til Casper.

Da vi trådte inden for døren gik vi direkte ind på Caspers værelse. “Okay, skal jeg lige få overstået min straf først?”, spurgte Casper. Inden jeg nåede at svare begyndte han at åbne mine bukser. Jeg hev selv min pik ud af underbukserne. Den var allerede halvstiv. Casper lukkede hånden omkring den og jeg kunne se, at han studerede den nøje. “Du har en flot pik”, sagde Casper. Jeg kunne mærke, at han ikke helt kunne holde hånden stille og han nåede lige at køre hånden lidt frem og tilbage, inden han sagde “så er de 20 sekunder vist gået!”.

Jeg kunne mærke præspermen begynde at dryppe fra min pik. Det var en lækker følelse at mærke Caspers hånd om min pik. Nu trak Casper sine egne bukser helt af og det samme med underbukserne. Ud stod en helt stiv pik, der var lidt mindre end min egen, men også helt glat som min.

“Så kan du bare gå i gang”, sagde Casper. Jeg satte mig på knæ foran ham og lod pikken glide ind i munden. Jeg havde den halvt inde i munden og holdt bare læberne stille på den. “Du må gerne prøve at bevæge lidt frem og tilbage”, sagde Casper. Jeg holdt den stille i munden lidt endnu, men prøvede så at køre den et par gange frem og tilbage mellem læberne. Det var en underlig fornemmelse. Det var også første gang jeg havde en pik i munden. Jeg havde før prøvet at onanere lidt på en anden af mine venner, men ikke mere end det.

Da der var gået 20-30 sekunder flyttede jeg munden fra pikken og satte mig tilbage på sengen. “Årh det var lækkert. Vil du også prøve?”, spurgte Casper. Jeg kunne mærke min pik pulsere ved tanken og præspermen løb ned langs mit lår. Min pik var i mellemtiden blevet slap, men det blev der hurtigt lavet om på. Jeg nikkede til Casper og han tog min pik i munden. Jeg kunne mærke, at han kørte tungen rundt på mit pikhovede og han slikkede alt mit præsperm i sig. Min pik blev stenhård med det samme. Efter lidt tid stoppede han.

“Vil du se noget vildt?”, spurgte han. Jeg nikkede igen, stadig helt påvirket af det der lige var sket. Casper lagde sig på ryggen og krøllede sig så helt sammen, så han nærmest lå på nakken. Herfra kunne han nå sin egen pik med sin mund. Han lod pikhoevdet forsvinde ind i sin mund. Det så vanvittigt frækt ud! Casper lod pikken glide ud igen. “Jeg vil smage dit sperm Jesper”, sagde han.

Jeg overvejde det kort, men min liderlighed havde taget fuldstændig over. Casper blev liggende i samme stilling, og jeg satte mig med pikken ned mod hans mund. Nu havde Casper både sin egen pik og min pik i munden. De kunne næsten ikke være der begge to, så han havde kun min pik halvt i munden. Jeg trak min pik ud og begyndte at spille den af. Præspermen dryppede ned i ansigtet på Casper vær eneste gang jeg spændte min pik.

Jeg kunne mærke, at jeg snart ville komme og kunne høre på Caspers vejrtrækning, at han heller ikke var langt fra. Han stønnede mere og mere, og jeg kunne mærke, at jeg ville komme nu. Men lige inden jeg kom lod Casper sin pik glide ud af munden og skød en stor ladning sperm lige ind i sin egen mund. Få sekunder efter lod jeg også min sperm fylde hans mund op. Det var et frækt syn og jeg kom mere end nogensinde før. Det var også for meget til Caspers mund, og spermen løb derfor ned over kinderne og hagen på ham.

Casper kom op og stå, men lige inden han gik ud mod toilettet for at skylle spermen ned, kyssede han hovedet på min pik og sagde “Tak”.

Anonym forfatter

 

Del dette indlæg