3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus – Del 1

E mail: kaptajnbligh1789@gmail.com

Denne novelle er fiktion. Begivenhederne har ikke udspillet sig i denne sammenhæng. Men alt i novellen er inspireret af virkelige hændelser. Jeg har haft 2 forskellige piger med til Blokhus, hvor vi dyrkede vild sex med dominans og submission. Hovedpersonens udseende, unge alder og friske tilgang til BDSM universet, er inspireret af en virkelig dejlig pige, der kommenterede min første novelle herinde, og som jeg skrev sammen med og talte i telefon med gennem flere måneder. Når det ikke blev til mere mellem os, skyldtes det min uvilje mod at dyrke BDSM med en FOR ung pige. Men spændende og dejlig er hun, og hvis hun læser dette, ønsker jeg hende alt det bedste, og hun må naturligvis gerne kontakte mig igen. Nu er hun blevet et år ældre, og jeg har delvis fortrudt, at jeg ikke gik videre dengang. Hovedpersonens navn har jeg helt uskyldigt lånt fra en anden pige, der skrev til mig. Jeg fik ikke svaret hende i tide, idet jeg i en periode ikke brugte denne Email adresse. Svarer denne historie til dine fantasier?
Men som sagt, historien i helhed er fri fantasi, og skal betragtes som sådan. Håber nogle af læserne har fornøjelse af den.

Mit navn er Kaptajn Bligh. Jeg er en høj mand, ca. 190 cm, velbygget og stadig i god form. Jeg har skrevet flere frække noveller. Efter en af dem svarede Malene mig. Hun fortalte lidt om sig selv, især at hun gerne ville være den kvindelige hovedperson i en af mine BDSM noveller, og at selv mine vildeste BDSM skriverier ophidsede hende, og at hun gerne vilde prøve det hele.
Jeg skrev tilbage, og fortalte hende, at der selvfølgelig er stor forskel på fantasi og virkelighed, og at dele af den grove tortur fra mine noveller absolut ikke skulle praktiseres i virkeligheden. Jeg skrev også, at hvis hun var en rigtig slavepige, skulle hun svare på en række spørgsmål, som jeg opremsede, samt vedlægge et flot nøgenbillede.
Hun svarede omgående og fortalte at hun lige var fyldt 18 år, at hun havde nogle små erfaringer med BDSM, og hendes ynglings fantasier var at blive voldtaget virkeligt brutalt, samt virkeligt blive nedgjort, således at hendes hersker virkeligt viste hende, at hun kun var en viljeløs ting der alene eksisterede for hans fornøjelses skyld. Hun havde overhovedet ingen begrænsninger, hverken når det gjaldt seksuelt misbrug og perversioner eller når det gjaldt straf og smerte. Hun ville give mig helt frie hænder. Hun var en lille pige, ca 155cm høj med struttende C skål bryster og en lækker kuglerund røv. Hun havde vedlagt et flot billede, som hun selv havde taget ved hjælp af et spejl. Hun havde sat sig helt nøgen foran spejlet, med benene spredt langt ud til siden så hendes fisse stod lidt åben. Hun var usædvanlig flot, med en lille krøltop på fissen, dejligt brunt, halvlangt hår og især et virkeligt smukt ansigt, som man kun kunne forelske sig i. Og hendes bryster var virkeligt fantastiske. Hun havde skrevet at de var ægte, men de var så perfekte og struttende, at det var svært at tro.
Hun skrev, at hun gerne ville mødes med mig, og at hun ville give mig totalt frie hænder til at gøre, hvad jeg ville med hende i løbet af en weekend. Nederst i mailen stod hendes telefonnummer.

Jeg ringede selvfølgelig til hende lige med det samme. Jeg slog tonen an med det samme, og fortalte hende, at hun var en sølle slave, og at jeg virkeligt ikke vidste, om hun havde fortjent at møde mig. Jeg sagde, at jeg krævede ubetinget lydighed, og at hun, fra det øjeblik vi mødtes, og til det øjeblik jeg slap hende fri, kun ville være en genstand til min fornøjelse, samt at hun kun kunne håbe på at få gentaget mødet, hvis hun viste sig som en total lydig og ydmyg slavinde. Især gjorde jeg hende klart, at jeg ikke accepterede stop ord. Jeg ville være i fuldstændig kontrol. I næsten alle BMDS forhold har slavinden (eller slaven) et stop ord, og har dermed den egentlige kontrol over hvad der sker. Det er imod hele ideen med dominans, og jeg vil ikke acceptere det. Jeg sagde til Malene, at hvis der var nogle perversiteter hun ikke turde indlade sig på, eller afstraffelser hun anså for for smertefulde, måtte hun forud for vores møde lave en liste, og så ville jeg allernådigst accepterede denne (eller kassere hende som slave, hvis hun var for pivet med en for omfattende liste), men absolut alt hun ikke havde undtaget, ville være mine valgmuligheder, og uanset hendes protester, trusler eller bønner, ville hun være i min magt i hele weekenden.
Det var Malene helt med på, og hun ønskede ikke at nævne et eneste punkt. Hun syntes det var vildt ophidsende, at hendes herre havde helt frie hænder, og hun mente, at hun kunne tage selv det værste jeg fandt på at gøre ved hende.

Jeg spurgte hende, om hun var liderlig nu, og hun svarede, at kussesafterne løb ned af hendes inderlår, og at hun, så snart vi lagde telefonen på ville onanere mindst 3 timer.
Jeg sagde at hun var en ulækker pervers slave tæve, og at det skulle jeg nok få pillet af hende.
Jeg sagde, at jeg ville komme og hente hende i Randers, hvor hun boede, 9 dage senere, en fredag formiddag kl. 10.00, og at hun indtil da havde totalt forbud mod sex. Hun måtte ikke være sammen med nogen, og heller ikke pille ved sig selv, og hvis hun alligevel fik orgasme, selv hvis det skete spontant, uden hun havde leget med sig selv, ville jeg straffe hende så blodigt, at hun ikke kunne forestille sig det. Desuden krævede jeg at hun fandt alt sit frækkeste tøj, samt hvad hun havde af frækt sex legetøj frem og havde det klart fredag formiddag. Endeligt krævede jeg, at hun selv fandt ud af, hvordan en slavinde burde være klædt på, når hendes herre ville nedlade sig til at tage hende med på en 3 dages weekend i Blokhus. Hvis hun ikke fandt på en påklædning, jeg var tilfreds med, ville hun blive straffet med det samme.
Malene begyndte at protestere, og sagde, at hun umuligt kunne vente 9 dage, hvor hun hverken måtte have sex eller onanere. Hun påstod det var tortur.

”Og hvad så” svarede jeg koldt. ”Tortur er noget du skal blive vant til. Desuden skal du nok få sex nok i weekenden. Tro mig, du får brug for at være udhvilet. Adlyd mig, eller du kommer til at fortryde det. Din protest viser, du slet ikke har forstået, hvad det vil sige at være slavinde. Straffen for din tåbelige protest er spanking. 20 slag af de hårdeste i din nøgne røv med det bedste slagredskab jeg kan finde, inden vi starter kørerturen.

Hun begyndte at protestere. Nu råbte jeg højt : ”30 slag”
Malene var åbenbart ikke helt dum. Hun tav fuldstændigt. Fornuftig slavinde.
Jeg gentog mine instrukser, og advarede hende om hvad der ville ske ved selv den mindste afvigelse fra mine ordrer. Så lagde jeg røret på, uden at tillade hende at svare.

Jeg var helt vild, og spillede pik 4 gange, før jeg kunne tænke lidt normalt igen. Hold kæft hvor havde hun lydt sød, og jeg havde haft vild lyst til at sige noget sødt til hende. Fortælle hende hvor meget jeg beundre hendes mod, og hvor fantastisk lækker hun var, men det ville have brudt fortrydelsen. Jeg var sikker på at jeg havde taklet situationen helt rigtigt, og det ville blive en fantastisk weekend, hvis hun virkelig var så frisk, som hun gav udtryk for i telefonen. Jeg var beklemt på grund af hendes unge alder, men idet hun VAR fyldt 18 år, kunne andre jo ikke anklage mig for at forgribe mig på et barn, selv om det var tæt på. Og situationen var så ophidsende, at jeg ikke kunne have holdt mig tilbage, uanset hvilke konsekvenser det så måtte få. Jeg måtte have den pige. Og hun skulle kneppes 100 gange på de 3 dage, hvis jeg kunne klare det. Det fede var jo, at jeg kunne gøre som jeg ville. Hun kunne ikke protestere, og jeg kunne misbruge hendes lækre lillepige krop og dejlige høje bryster lige til jeg styrtede bevidstløs om. Jeg var i paradis.

Aldrig er 9 dage gået så langsomt. Jeg havde fået Malenes mål, og købte noget tøj, superkorte nederdele, alt for små hot pants, gennemsigtige toppe og lignende. Jeg købte også en del sexlegetøj. Endelig tog jeg nogle piller med. Det var ikke Viagra, men de virkede lige sådan, bare bedre. Jeg har eksperimenteret, og synes disse er de bedste. Ikke alene holder de pikken stenhård i 12 – 15 timer, men jeg føler også de gør mig vanvittigt liderlig samtidigt.

Ikke én gang i de 9 dage ringede jeg til Malene!!

Fredag kl. 10.00 bankede jeg på hendes dør. Jeg havde overvejet min påklædning nøje, og bestemt mig for et sæt, med en klassisk cardigan over en lækker silkeskjorte med et dyrt slips. Bukserne var også dyre, med knivskarpe pressefolder, men de var stramme, og af meget tyndt stof. Jeg valgte at undlade underbukserne, så kanterne fra den ikke skulle skæmme helhedsindtrykket. I høje hånd havde jeg en 80 cm. lang plastik stav, ottekantet og 6-7mm tyk. Den kom oprindeligt fra en persienne, men jeg havde opdaget, at den var utroligt bøjelig og havde et bedre svirp end nogen ridepisk jeg havde prøvet. Jeg håbede at jeg udstrålede klasse og autoritet.

Malene åbnede døren. Kun fordi jeg i den grad havde forberedt mig lykkedes det mig at undgå at stirre betaget på hende. Hun var lige så utrolig smuk som på sit foto. Og hun havde virkeligt tænkt over sin påklædning. En tynd, halvvejs gennemsigtig hvid skjorte, kort, ikke knappet, men derimod bundet i en knude, lige over hendes navle. De store perfekte bryster truede med at hoppe ud. Under skjorten en nøgen solbrændt mave. Hendes nederdel sad virkeligt lavt på hofterne, og var alligevel kun lang nok til at gå 3 cm ned under folden på ballerne- Nederdelen var lavet af tyndt sommerstof med et rødt skots ternet mønster og var meget vid. Selv det mindste vindpust ville kunne blæse den op om maven på hende. På benene havde hun lange hvide sokker til lige under knæene og tynde flade sko.
Trods hendes store bryster og struttende røv, lignede hun en lille pige, og hendes yndige, uskyldige ansigt fuldendte billedet.

Jeg kæmpede for at tage mig sammen. Min pik havde jeg med vilje anbragt ned langs indersiden af det højre lår. Jeg ved godt selv, at den er både usædvanlig lang og især tyk, og gennem det tynde, stramme stof, ville den tiltrække de fleste pigers øjne, selv før den blev stiv. Men nu var den stiv som et jernrør, og det gjorde virkeligt ondt at have den vredet ned langs låret. Men det havde den ønskede virkning. Malene gloede på bulen hele vejen ned langs indersiden af mit lår, hvor også pikhovedet var meget synligt gennem det tynde stof. Hendes mund stod åben i forbløffelse.

Jeg tog mig sammen, og kiggede på Malene. Hun fandt på, at der var noget hun ville samle op, vendte ryggen til mig, og bøjede sig ned med strakte, let spredte ben. Jeg kunne se hendes perfekte kugleformede røv. Meget solbrændt på nær en smal trekant. Hun solbadede åbenbart med en lille Rio streng. Men nu havde hun ultra små G streng trusser på. Kussen var dækket af en spindelsvævs tyndt sort, meget, meget lille trekant. Jeg kunne tydeligt se, at hun nu var glat barberet, og gennem spindelvævet kunne jeg se hendes opsvulmede fisse. Det tynde stof var gennemblødt, og jeg kunne se fugten drive ned af hendes lår.
Hun havde givet sig (og mig) utrolig god tid, men nu rettede hun sig op.

Jeg kiggede strengt på hende og sagde, at jeg var meget skuffet over hende. Hun var en uværdig slavinde, der ikke duede til noget som helst, og jeg gad egentligt ikke svine min kongepik til i hendes lille luder fisse. ”Du ved åbenbart ikke den første ting om at være sex slavinde. Din første pligt er, at din fisse og dit røvhul altid er frit tilgængelige for din herre, hvis han beslutter sig til at vise dig den ære, at bruge et af dine beskidte huller. Fremover må du kun bære trusser efter min direkte ordre. Få dem af”
Hun blev kokrød i kinderne, men adlød straks.

”Jeg vil dog rose dig lidt. Da du bøjede dig ned, huskede du at sprede benene. Det er en slavindes pligt altid at holde benene lidt spredt, så din herre, og også enhver anden jeg ønske skal gøre det, uden besvær kan se op i den beskidte spermsæk du kalder en fisse.” Malene bøjede hovedet. Hun var endnu rødere i kinderne og havde tårer i øjenkrogen.

Jeg stillede mig lige bag hende, og krummede mine hænder om hendes bryster. Gennem det tynde hvide stof i skjorten kunne jeg føle hendes store stive brystvorter, og hendes faste perfekte bryster var pragtfulde. Jeg stod og nød fornemmelsen lidt, før jeg lod den ene hånd glide indenfor den åbentstående skjorte, og tog hendes nøgne venstre bryst i min hånd. Så varmt, så fast og alligevel så blødt. Jeg kælede længe med først det ene bryst, så det andet.
Derefter gled min hånd op under hendes nederdel. Hendes varme runde røv var skøn, og jeg klaskede løs på den nogle gange. Så gled min hånd igen blidt rundt om den ene halvkugle og ind mellem hendes glatte inderlår. Kussen var dampende varm og drivvåd. Jeg førte 3 fingre op i hendes stramme fisse, og nød følelsen af, hvor stram den var. Da jeg trak fingrene ud, var de fuldstændigt fedtet ind i hendes safter. Jeg stak fingrene ind i hendes mund, og krævede, at hun skulle slikke dem rene. Hun adlød øjeblikkeligt.

Tilfreds med hvad jeg havde følt stillede jeg mig et par skridt væk fra Malene, og sagde med en bestemt stemme: ”Nu er vi næsten klar til at køre. Men jeg skylder dig en straf på 30 slag for dine protester i telefonen husker du vel. Og som du ser, har jeg taget et passende strafferedskab med.” Jeg lod plastic staven hvisle gennem luften.
”Nej” råbte Malene. ”Det kan du ikke mene. Jeg har ikke gjort noget. Du må ikke slå mig 30 gange med den stav!!”
”40 slag” sagde jeg koldt.
Malene åbnede munden. Men stoppede sig selv. Med store øjne stirrede hun først på mig, og så på slagredskabet. Hun var nervøs og usikker, men hurtigt opfattende, og havde forstået, at enhver protest ville øge straffen.
Jeg tog nogle lækre bløde reb frem fra en pose jeg havde med og bandt først hendes hænder sammen. Derefter stillede jeg hende op bag en lænestol, og tvang hende ned over stolen, før jeg bandt rebet til stolens forben. Derefter fjernede jeg den lille nederdel. Malenes ben tvang jeg så ud til siden, og bandt til stolens bagben.
Hvor var hun pragtfuld som hun stod der. Helt hjælpeløs, ude af stand til at rokke én centimeter. Hendes røv var så fantastisk, at selv nu, da hun var bøjet fremover, lignede den stadig 2 smukke halvkugler. Og mellem de spredte ben kunne jeg se hendes drivvåde fisse, og følge små dråber, der trillede ned af de lækre inderlår.
Den solbrændte røv med den smalle hvide trekantsaftegning fra de minimale trusser hun må have brugt under solbadning var utrolig. De fleste mænd ville nok have undladt at slå hende, for ikke at ødelække dette mesterværk, men ikke jeg. Vel var hendes røv lækker, men den ville kun blive endnu flottere med mange røde opsvulmede striber, og evt. også nogle sorte mærker eller nogle små sår. Min pik kunne ikke slappe af. Jeg havde ikke taget nogen af pillerne, men lige nu var det komplet ligegyldigt. Ståpikken ville ikke blive den mindste smule blødere i mange timer, når jeg havde dette ophidsende syn lige foran mig.
Jeg gik rundt om stolen, og hun bøjede hovedet til siden og kiggede på mig. Jeg svingede plastikstaven for fuld kraft, og lod den ramme siden af læderstolen. Det gav et fantastisk smæld.
”Glæder du dig”, spurgte jeg smilende.
”Nej” hviskede Malene. ”Vil du ikke nok slå lidt blødere. Hvis du slår mig, som du slog stolen, kan jeg ikke holde til det. Du ødelægger min røv. Det vil være forfærdeligt.”
”Det finder vi snart ud af” Svarede jeg med et bredere smil. ”Det kan du fortælle mig når jeg er færdig. Nu får du 40 slag af de bedste jeg kan præstere”
Angsten lyste ud af pigens store øjne.
Jeg hentede et stort løst spejl, jeg havde fået øje på, og anbragte det foran Marlenes ansigt. Så stillede jeg mig bag hende og hævede hånden. Med en vild fryd svingede jeg plastic staven for fuld kraft. Der lød en smuk hvislen gennem luften og et skarpt knald mod Marlenes røv. Derefter et højt hyl der gik over i en stille jamren.
”Hov, det går ikke du brøler sådan. Hvad tror du dine naboer vil tænke. Jeg er ligeglad med, at du kommer i en pinlig situation med naboerne, men vi risikerer at de ringer til politiet der kommer og afbryder os. Du har pligt til at tie stille”
Malene nikkede med tårer i øjnene.
Slag nummer 2,3 og 4 eksploderede i den vidunderlige røv. Hvert slag blev fulgt op af en skarp rød linje, og efter få sekunder rejste en flere millimeter tyk hævelse sig under den røde streg. Malene jamrede sig stille, og forsøgte at vride sin krop, men den var helt strakt, og kunne næsten ikke bevæge sig. Det femte slag ramte lige oven i et af de andre. Malene skreg endnu vildere end den første gang, og denne gang fortsatte hun med at skrige, indtil jeg holdt min hånd for hendes mund. Jeg kunne mærke at hendes krop rystede i dæmpet hulken.
”Sagde jeg ikke, du skulle holde kæft, din lille ludder” hvæsede jeg.
”jeg kan ikke, herre”, hulkede Malene. ”Det gør alt for ondt.”
”Det er meningen, at det skal gøre ondt. Men jeg bliver nødt til at gøre noget ved larmen. Jeg fandt en gak ball i min pose, og stoppede den i Malenes mund. Samtidigt skruede jeg højt op for den musik, der hele tiden havde kørt i baggrunden.
”Nu kan intet stoppe os. Nu får du alle slagene med ekstra kraft. Glæder du dig, min lille slavinde?”
”Nej herre, jeg er så bange. Jeg tror ikke jeg kan udholde så mange hårde slag” mumlede Malene utydeligt gennem gakken.
”Så er det jo heldigt, jeg har bundet dig. Nu modtager du alle slagene, og du behøves ikke bekymre dig om at klare dem. Det kommer du til helt automatisk.”
Jeg gik hen bag hende, og nød et øjeblik synet af den pragtfulde røv med de smukke striber. En enkelt dråbe blod var trængt frem, hvor det sidste slag havde ramt. Da min hånd gled kælende hen over mesterværket, føltes de opsvulmede linjer helt tydeligt. Jeg smilede tilfreds.
Jeg hævede straffeinstrumentet, og gjorde mig umage for at slag nummer 6 blev endnu hårdere end de foregående. Gennem den høje musik kunne jeg på Malenes jammer høre, at det var lykkedes. Nu fortsatte jeg i en langsom nydende rytme indtil nummer 20, idet jeg et par gange holdt pause, og nød at stryge den mishandlede røv. Efter det tyvende slag lagde jeg kæppen væk, og betragtede røven. Det var et virvar af opsvulmede røde striber. Nogle steder, hvor flere slag havde ramt samme sted, var huden gul, blå eller sort. Enkelte steder blødte lidt.

Jeg frigjorde Malenes mund. Hun jamrede ukontrolleret. Tilsyneladende havde hun mistet al selvkontrol, men lidt efter tog hun sig sammen.
”Herre, kan du ikke benåde mig for resten af straffen? Jeg vil gøre alt for dig, blot jeg slipper for de sidste 20 slag. Jeg kan ikke tåle så hårde slag. Du slår mig ihjel.”
Jeg lo stille. ”Du er min slavinde, og skal i forvejen gøre alt for mig. Og hvis jeg ikke holdt ord, ville du miste al respekt for mig. Nej du får alle 40, og jeg lover dig, de næste 20 bliver i hvert fald ikke blødere, men jeg lover dig også, at du ikke dør af det.”

Jeg lukkede munden på hende, før hun nåede at tigge mere, og startede spankingen igen. Jeg kunne se musklerne i hendes inderlår og ryg være helt spændte og sitre. Ingen tvivl om at hun var oprigtigt bange for hvad der skulle komme. De første 3 eller 4 slag slog jeg måske nok lidt blødere end de andre. Jeg havde set hvor medtaget Malene var, og jeg havde virkeligt ondt af hende. Men så greb liderligheden mig, og jeg gik amok i en glædesrus, hvor slag efter slag hvislede ned mod den dejligt forsvarsløse røv under mig. Da slag nummer 40 ramte måtte jeg overvinde mig selv for ikke at fortsætte. Jeg var så ophidset, at min pik var ved at sprøjte i buksebenet uden nogen berøring. Det er ikke sket for mig siden jeg var 15 år, og med ren viljestyrke holdt jeg orgasmen tilbage.
Jeg frigjorde Malenes mund. Hun var mørkerød i hovedet efter den lange tid i den ubekvemme stilling med hovedet nedad. Savl og lidt blod løb ud af hendes mund.
Jeg løsnede alle rebene, og rettede pigen op. Hun rystede vildt og kunne ikke selv holde sig på benene. Hun jamrede uafbrudt, uden at lydene gav nogen mening. Jeg satte hende i en sofa, efter først at have anbragt et tæppe der, for nu blødte Malenes røv temmelig meget.
Selv satte jeg mig ved siden af, og holdt om den gennempiskede slavinde. Hun klamrede sig rystende til mig. Jeg strøg hende forsigtigt over håret og kinderne, og da hun drejede ansigtet mod mig, kyssede jeg hende på munden.
Malene slyngede hænderne om min nakke og kyssede mig grådigt. Hendes tunge arbejdede som en vanvittig i min mund, og hun blev ved uden pause i 20 minutter. Først da begyndte hendes rystelser at tage af, og hun satte sig ordentligt op i sofaen.
”Det var vist en værre omgang, end du har prøvet før?” spurgte jeg venligt.
”Ja herre. Jeg viste slet ikke, at min lille krop kunne tage så vilde smerter. Det var forfærdeligt, men også liderligt. Følelsen af at være helt hjælpeløs, og ikke vide, om du ville piske mig ihjel, fik min fisse til at eksplodere. Må jeg ikke røre den bare lidt. Så ved jeg, jeg får den vildeste orgasme? Åh, kære herre, må jeg ikke nok?”
”Nej, det får du ikke lov til, men jeg vil gerne belønne dig. Du har været en god slavepige og modtaget din straf flot. Vi venter ½ time med at køre, og i den tid er du ikke slavepige. Du må sige og gøre, præcis hvad du vil, så længe du ikke forlader lejligheden, ringer efter andre eller onanerer.
Malene takkede mig varmt, men samtidigt passende ydmygt. Men smilet, der spillede i hendes øjne fortalte mig, at hun havde fået en fræk ide. Men hvad?
Det fandt jeg hurtigt ud af. Hun tog først mine sko af, og åbnede derefter mine bukser. Pikken svippede op og ramte min mave med et klask, da den slap ud fra sit smertefulde fængsel. Åh, hvor var det rart.
Malene gispede, da hun så, HVOR stor den var. Så bøjede hun sig ned, og slikkede den forsigtigt med tungespidsen. Berøringerne var blide som sommerfuglevinger, men så ophidset som jeg var, var det helt uudholdeligt. Ville hun dog ikke tage den i munden og sutte rigtigt på den. Jeg vidste jeg ville eksplodere som en vulkan efter bare 1 minut i hendes smukke mund. Jeg var ved at gribe hende om nakken, og tvinge pikken i bund, men huskede mit løfte til. Hun smilede drillende, et smukt smil der viste hendes perfekte hvide tænder, men også strålede ud fra hendes smukke, livlige øjne.
”Kan du lide det, herre?” smilede Malene, idet tungespidsen kildede de allermest følsomme områder lige bag pikhovedet. ”Jeg vil blive ved i de 25 minutter jeg har tilbage, med mindre du hellere vil kneppe mig rigtigt voldsomt?”

Jeg overgav mig. Det havde været min mening, at Malene skulle døje med sin opsparede seksuelle spænding på hele køreturen til Blokhus, idet jeg ville pirre hende på hele turen uden at lade hende komme, men nu kunne jeg ikke klare det mere. Jeg smed hende ned på det lækre tykke, bløde gulvtæppe. Hun spredte knæene så meget hun overhovedet kunne, og sekunder efter rørte mit opsvulmede pikhoved hendes lille drivvåde revne. Et sekund tænkte jeg over misforholdet. Hun var lille, vejede vel præcis det halve af mig, og hendes lille fisserevne så så lille og uskyldig ud ved siden af min brutale pik. Men liderligheden tog over. Jeg pressede pikhovedet ind. Der var stramt, men også så fugtigt, at det føltes som om hun havde hældt en hel tube smøremiddel op i hullet. Hendes varme, glatte fisse klemte stramt men glat om pikhovedet. Jeg kiggede hende dybt i øjnene, og så ingen skræk, kun liderlighed og måske triumf? Så krummede jeg ryggen lidt, og stødte til af al kraft. Pikken hamrede i bund med fuld kraft. Hendes ansigt fortrak sig i et lille skrig. Så begyndte jeg at kneppe i et vanvittigt tempo. Næsten helt ud, og næsten helt i bund. Men jeg holdt de sidste cm. af pikken ude for, ikke at hamre ind i bunden af hendes kusse. Nu drejede det sig om nydelse – for hende og for mig. Jeg ønskede ikke at tilføre hendes udblokkede kusse smerter, hvis jeg kunne undgå det. Det føltes utroligt. Hendes snævre barnefisse klemte så fast om min pik, men så drivvåd som hun var, gled den alligevel let frem og tilbage.

Ude af kontrol af liderlighed som jeg var, ville jeg være kommet med det samme i enhver fisse, men i denne vridemaskine var det endnu sikrere. Jeg kæmpede for at holde orgasmen tilbage, men efter så lidt som 10 hug kunne jeg mærke, at pikken eksploderede. Jeg kom og kom, men samtidigt huggede jeg endnu vildere i hendes underliv. Jeg havde mistet enhver selvkontrol, og huggede brutalt helt i bund. Det må have gjort forfærdeligt ondt på hende, men hun gispede og klynkede i en vild orgasme. Min egen fortsatte og fortsatte. Selv da de sidste dråber sperm for længst var vredet ud af pikken, blev den ved at pulsere som i krampe, og jeg blev ved at hugge den op i Malene med en grusom kraft. Hun på sin side var helt væk med vilde øjne, og klynkede og stønnede og mumlede lyde, der ingen mening gav. Hendes underliv huggede op mod mig i bevægelser, der omtrent var vildere end mine hug i hende. Musklerne i hendes skede var i krampe, og klemte vildt om min tykke pik. Vi var begge i paradis. Først efter flere minutter lå vi stille, og kiggede hinanden blidt i øjnene. Sjældent har jeg set så meget kærlighed i en piges øjne, og selv stirrede jeg betaget på det pragtfulde væsen, der lå under mig. Jeg kyssede hende blidt, rullede over på siden, medens min endnu stive pik blev oppe i hende, og kærtegnede hende over hele kroppen, men især forsigtigt på hendes gennempiskede røv. Jeg hviskede til hende, hvor pragtfuld en pige hun var. I mere end 15 minutter kælede vi hinanden så blidt som 2 unge børn, der kysser og kæler hinanden for første gang. Det var smukt.
Til sidst rejste jeg mig modvilligt op uden at mine øjne forlod hendes 2 dybe brune smukke øjne. I dette øjeblik elskede jeg hende så inderligt.

Også Malene rejste sig langsomt og gned sig smidigt og kælent ind mod mig.
”Jeg troede ikke du kunne være så blid og kærlig” hviskede hun.
Endnu et par sekunder svømmede jeg i de to pragtfulde brune skovsøer. Så rev jeg mig løs, og tog med inderligt besvær herskerstemmen på igen. ”Jeg håber, du nød det. Men regn ikke med at opleve det igen. Jeg kan være kærlig, når jeg vælger det, men hvorfor skulle jeg spille de følelser for en sølle slave? Du er bare 3 beskidte huller med lidt indpakning, der udelukkende tjener til at behage mig, når jeg har lyst til at hamre kongepikken ind i et af dem. Det der skete forandrer intet. Du er en sølle værdiløs slave, og det skal jeg nok lære dig i løbet af de næste 3 dage.

Der var en lille tåre i Malenes ene øje, så bøjede hun hovedet og trak sig et par skridt tilbage. Hun så ikke op.
Jeg beordrede Malene til at bære sin bagage ned i bilen. Det var 2 meget store tasker. Jeg glædede mig. Hun havde åbenbart meget frækt tøj, eller meget sex legetøj. Hun ville til at tage nederdelen på, men jeg forbød det.

”Men jeg kan da ikke gå nøgen ned. Vi er på 3.die sal, og vi risikerer at møde mine naboer. Jeg nægter at gøre det.” Hun trampede hysterisk med den ene fod.
”Nå du har stadig intet lært. Du får 2 valgmuligheder. Enten gør du øjeblikkeligt som jeg siger, og så får du lov til at beholde din hvide skjorte på, og vi går direkte ned i bilen. Du skal naturligvis straffes hårdt for din ulydighed, men det venter vi med til i aften i Blokhus. Hvis du stadig nægter, tager jeg skjorten af og binder dig. Så får du en omgang prygl med plastic staven, denne gang på brysterne, og mindst lige så hårdt som før. Jeg tæsker dig til du tigger mig om at få lov til at gå helt nøgen gennem hele Randers med forpiskede bryster før vi sætter os i bilen. Hvor mange slag det bliver, bestemmer du, jeg stopper først når du er klar til turen. Men om så du tigger efter det første slag, får du dog mindst de 40 slag!!”
Malene var helt hvid i ansigtet. ”Må jeg ikke nok have nederdelen på ned i bilen, så skal jeg nok gå en lang tur uden den, f.eks. i Hobro?”

”Du går ned nu, uden at tøve, selv hvis du hører folk på trappen. Ellers går jeg i gang om 10 sekunder.”
Malene rystede over hele kroppen, men tog hurtigt sine 2 tasker op, og idet hun holdt dem foran sin nøgne kusse, åbnede hun døren og trådte ud. Jeg fulgte efter, og Marlene forsøgte at låse døren lynhurtigt, med fumlede med nøglen, fordi hendes hænder rystede voldsomt.
Til sidst lykkedes det, og vi begyndte at gå nedad. Så hørte vi gadedøren blive åbnet. Nogen kom ind.
Malene kikkede panisk på mig: ”Jeg vil gøre alt. Alt. Vær dog barmhjertig, gode herre” græd hun.
Jeg skubbede til hende, og vi gik ned ad trapperne, Malene forrest. Nogle trin under 2. sal mødte vi en dame, ca. 50 år gammel. Malene havde forsøgt at tørre tårrene af kinderne, og holdt nu en taske foran sit underliv, og en på sin venstre side, hvor damen skulle passere.

Alligevel gloede damen vildt. Malenes hvide skjorte dækkede kun akkurat brystvorterne, alt indenfor var helt nøgent, og vorterne og resten af brysterne var temmelig synlige gennem det tynde hvide stof. Måske opdagede hun intet om Malenes underkrop medens hun gik op af trappen, men som hun dog stirrede. Så snart hun havde passeret Malene, vendte hun sig om. Jeg gik bag Malene, og spærrede udsigten til hendes nøgne røv. Derfor trådte jeg ud til venstre, så der var fri udsigt. Derved stoppede jeg samtidigt den taske, Malene forsøgte at føre om bag sig.

Der lød et chokeret hvin fra kvinden ved synet af den nøgne, forpiskede røv. Vi gik videre.
Bilen holdt lige nedenfor opgangen. Jeg gav mig god tid om at åbne bagagerummet og lægge taskerne ind, før jeg åbnede venstre fordør, og slap Malene ind. Men før jeg gjorde det, kiggede jeg op. På 2. sal stod damen på altanen med en jævnaldrene mand. De gloede, så øjnene var ved at falde ud af hovedet. Jeg vinkede til dem, og hvæsede til Malene, at det skulle hun også gøre. Tårerne løb som små floder, kroppen rystede af hulken, men hånden kom op og vinkede sygt.
Da Malene endelig sad i bilen bag en låst dør græd hun ukontrollabelt. Hun var helt knækket.
Efter 3 km. var vi kommet ud af Randers. Malenes hysteriske gråd var ophørt, med tårerne trillede stadig ned af kinderne.

”Nå Malene, nu har du prøvet at adlyde som en slavepige skal. Du udtrykte, at du ville være med til alt. Hidtil ser det ud til, at du har meget svært ved at være en lydig slavepige. Jeg er interesseret i din mening, så lige her må du gerne udtale dig frit.”
”Det er så forfærdeligt. Jeg havde lige fået den lejlighed, og nu kan jeg ikke bo der mere. Jeg søgte efter en herre, og gav dig frie hænder, men jeg kunne ikke drømme om, at du ville være så grusom”
”Hvad havde du da forventet af mig?”

”At du ville tvinge mig til at være nøgen på stranden, med superkorte nederdele uden trusser i Blokhus eller i Ålborg, og måske at du voldtog mig i klitterne, hvor ingen kunne se det. Det er helt anderledes at gøre det i Randers, og især i min egen blok. Og nu skal jeg ikke kun forklare, at jeg var nøgen, men også min forpiskede røv.”

”Hvad plejer du at have på på stranden?”

”Normalt en almindelig bikini, men når jeg er lidt væk fra andre, eller hvis jeg har lyst til at provokere, så går jeg topløs i en meget lille Rio Streng.”

”Så ville der jo ikke være meget tvang ved at beordre dig til at gå nøgen på stranden. Du må forstå, at det er kun sjovt at tvinge dig, hvis det er til ting du virkeligt ikke selv ville turde gøre.”

”Ja, men alligevel. Jeg HAR ikke råd til at flytte. Hvad skal jeg gøre?”

”Fortæl dem ligeud, at vi var i gang med at dyrke BDMS sex. Fortæl dem, at du er masochist, og spørg dem om de eventuelt har lyst til at piske dig meget mere end du var blevet i dag”

Malene slog øjnene ned, og rystede på hovedet. ”jeg lader være med at tale med nogen i opgangen. Så kan de vel ikke begynde at kritisere mig, undtagen bag min ryg”

Der var tavshed i nogle minutter, så spurgte Malene om hun måtte komme med kommentarer til afstraffelsen. Det tillod jeg nådigst.

”Du fik det til at gøre utroligt ondt, ja min røv gør næsten lige så ondt stadig væk. Det er for resten et mærkeligt hårdt plastic sæde jeg sidder på. Men du truede også med at piske mine bryster. Du gav jo udtryk for stor fantasi i afstraffelserne, og sagde, at du så ned på de sadister, der kun kunne finde ud af at piske skindet af deres slaver. Jeg synes det vil være urimeligt, hvis du pisker mine bryster sådan, når vi kommer til Blokhus.”

”jeg bestemmer, hvordan du bliver straffet” sagde jeg koldt. ”Men ganske rigtigt går jeg ind for fantasi og variation i afstraffelserne, og din angst for at blive afsløret som masochist har givet mig en spændende ide. Du kan tro, at din straf i aften bliver anderledes end den lille røvfuld du lige har fået.”

”Men den bliver vel ikke lige så hård?”

”Vent og se. Du har noget at glæde dig til. Jeg tror de fleste piger ville vælge røvfulden, hvis de kunne vælge. Men det kan du ikke”

Nu var Malene for alvor bange, men hun kunne høre på tonefaldet, at perioden hvor hun måtte tale frit var forbi.
Jeg førte hånden ned og trykkede på en knap. Der begyndte en summe lyd, Samtidigt fik Malene et sjovt udtryk i ansigtet. Plastic sædet hun sad på var begyndt at vibrere, og efter hendes udtryk og små bevægelser med kroppen at dømme, ramte vibrationerne lige i plet.

”Åh, det er dejligt” stønnede hun, spredte benene, og førte en hånd ned for at lege med sin kilder.
Jeg stoppede hende. ”Reglerne er følgende: Du skal sidde stille. Du må ikke pille ved din fisse. Du må ikke få orgasme. Får du det, bliver straffen i aften meget værre. Vibrationerne fortsætter til vi er i Blokhus. Det varer måske 1½ time, så koncentrer dig om at holde orgasmen tilbage.”

Malene kiggede fortvivlet på mig, satte sig rigtigt op, og forsøgte at sidde stille. Hun stønnede sexet. Det var tydeligt, at hun var sekunder fra en kæmpeorgasme. Hvis jeg havde gnedet hendes klitoris 1 minut, ville hun være eksploderet.
Vi kørte ca 10 minutter, og var nu ved syd tilkørslen til Hobro. Hun gjorde nu intet forsøg på at skjule sin stønnen, og jeg kunne mærke at min pik var blevet jernhård igen. Malene prøvede at sidde stille, men kunne ikke. Hendes nøgne, blodindsmurte røv gled frem og tilbage over sædet.
”Det her er helt umuligt, men jeg VIL holde orgasmen tilbage, til vi når Blokhus. Kan du ikke køre lidt hurtigere” Stønnede Malene gennem sammenbidte tænder.
Jeg svarede ved at trykke på musikanlægget. Musikken stoppede, og blev afløst af høje støn og andre lyde fra et vildt samleje.

Malenes ryg bøjede sig som en flitsbue. Så skreg hun. Hun begyndte at hugge underlivet op og ned, og jeg kunne se fissen åbne og lukke sig. Hendes klitoris var blevet så stor, at jeg kunne se den lille hårde blottede tap medens jeg kørte. Hendes skrig blev vildere og vildere. Nu var begge hendes hænder begravet i fissen. Hun gnubbede og gnubbede. Orgasmen blev ved i 5 minutter. Malene var til sidst næsten lilla i hovedet, og havde tydeligvis haft svært ved at trække vejret medens det stod på. Så pustede hun ud, og skønt hun var voldsomt forpustet, var resten af kroppen inderligt afslappet. Udtrykket i hendes ansigt viste den mest fuldstændig tilfredsstillelse.

Jeg lod hende komme til sig selv i 3 eller 4 minutter. Så sagde jeg: ”Har du noget forslag til en straf, der er hård nok til en pige, der ikke bare lader en orgasme komme, når jeg har forbudt den, men endda prøver at stoppe begge hænder op i fissen, for at fremkalde den?”

”Nej, jeg ved du vil straffe mig hårdt, men hvad du end finder på, så var det det hele værd. Jeg tror det var mit livs største orgasme, endnu større, end da du kneppede mig i lejligheden.”

”Lad os nu se. Jeg har nogle ideer, som jeg tror får dig til at pibe i aften. Men du er virkelig en liderlig luder. Det var et par voldsomme orgasmer.”

”Det er da klart. I ni dage har jeg ikke fået sex, men været konstant liderlig ved tanken om hvad der skulle ske. Jeg har været ved at blive sindssyg. Normalt skal jeg have orgasme 2 eller 3 gange hver dag, allermindst.”

Vi nærmede os nu nord afkørslen til Hobro. Jeg lod vibratoren i sædet køre, og nu kommenterede jeg ikke at Malenes højre hånd ivrigt arbejdede med den lille (store) knop.
Jeg smilede lystigt.

Del dette indlæg