3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus – Del 5

E mail: kaptajnbligh1789@gmail.com

         ADVARSEL – STÆRKT STØDENDE NOVELLE.

Malene fik et par næsten anstændige hotpants og en stram semi gennemsigtig top på. Jeg pakkede lidt udstyr og vi satte os ud i bilen. Et øjeblik spekulerede jeg på at give hende et fjernbetjent vibrerende æg i fissen, men hun så stadig for medtaget ud efter de mange voldsomme orgasmer, så jeg skånede hende.
Vi kørte ca 25 km nordpå, til Løkken. Her er der lidt mere by, så efter en lækker middag på en restaurant på torvet med udendørs servering og et par gode glas rødvin, gik vi og shoppede lidt. Jeg syntes, at Malene havde masser af frækt tøj, men hun fandt alligevel en nederdel, der ikke var meget mere end et bredt bælte, et par toppe, samt en let sommerkjole med så mange huller i, at ALT var synligt og frit tilgængeligt. Kjolen var helt sikkert tænkt til brug på stranden, uden på en bikini, men jeg havde andre ideer.
“Det er en flot kjole du fandt. Tag den på”!!
“Det kan jeg jo ikke, Herre, jeg har ingen undertøj på, og mine bikinier ligger i sommerhuset”
“Du kan, og du skal, hvad jeg befaler. Jeg forlangte ikke, du tog undertøj på. Jeg forlangte du tog kjolen på. Gå øjeblikkelig ind og skift, ellers giver jeg dig ordre til at skifte ude på fortovet. Når jeg ser dig igen, bærer du kjole + sandaler. Har du andet på, kommer du til at gå nøgen i Løkken resten af dagen, med en agurk i røven og 2 bananer i fissen!!!!”
Hun gik ind på et toilet, og da hun kom ud, havde hun kjolen på. Intet andet. Kun den og sandaler. Jeg gik rundt om hende, og fik med det samme set næsten hele hendes røv, hendes brystvorter og hendes hårløse fisse. Bare man stod i den rette vinkel i forhold til de store revner i kjolen, var alt synligt. Smukt. Alle omkring os stirrede, og Malene gjorde sit yderste, for at alle fik et godt udsyn til herlighederne. Hun skjulte intet.
Jeg spekulerede på, hvor længe vi fik lov til at gå, før politiet eller andre stoppede os, men på trods af det massive postyr Malene forvoldte, greb ingen ind. Enkelte stak hænder gennem kjolens huller og befølte fissen eller brysterne, hvilket Malene forholdt sig fuldstændig passiv overfor. Kun en, der begyndte at fingerkneppe hende, og tilsyneladende ikke ville holde op, var jeg nødt til at bede om at forsvinde.
Vi gik rundt i byen i en times tid og nød opmærksomheden. Så gik vi hen i aktion huset og kørte indendørs go kart. Hold kæft hvor kørte hun godt. Jeg fik baghjul. Malene er en pige med krudt i røven.
Bagefter var det tid til et stjerneskud og et glas hvidvin. Tjeneren gloede på Malene, og et øjeblik var jeg sikker på, at vi ville blive bortvist fra restauranten, Men han sagde intet. Vi nød måltidet – og jeg tror Malene nød opmærksomheden. Kunderne fandt de underligste omveje, for at komme lige forbi vores bord. Malene og jeg smilede.
Hun skulle på toilet, og jeg benyttede lejligheden til igen at ringe til de to, jeg havde kontaktet tidligere. Nu var alt parat!
Jeg førte hende ud til bilen, og kørte ud af byen og lidt ind i landet til et skovområde. Her parkerede jeg, og sagde at vi skulle på en lille skovtur. Klokken var 19.00, men solen var stadigt højt på himlen.
“Tag de 2 poser på bagsædet”, kommanderede jeg, og begyndte at gå ind i skoven. Hun skyndte sig at tage dem, og et øjeblik efter var hun på plads 2 skridt bag mig. En pose i hver hånd. Jeg bar intet.
Det var en forholdsvis stor skov, og vi gik vel 20 minutter, før jeg fandt et sted der var øde nok til mit formål. Vi var drejet væk fra stierne, og kommet ned i en snæver dal, hvor der løb et lille vandløb, men ingen sti. I en lille lysning stoppede jeg.
“Sæt poserne der ved træet. Tag så kjolen af og læg den pænt ved poserne. Stil også sandalerne”
Min stemme var kold og bydende, og Malene adlød øjeblikkelig. Sekunder senere stod hun nøgen foran mig i det blide aftenlys. I den romantiske lysning med den lille bæk var hun sommerens smukke gudinde. Enhver normal mand ville falde på knæ og tilbede hende. Men jeg er ikke normal !!
“Plant din fede, ulækre røv i bækken. Benene op mod strømmen. Nu skal spermen fra de sidste 10.000 mænd der har kneppet dig skylles ud.”
Malene tøvede ½ sekund, så satte hun sig i bækken. Der kom et hvin fra hende: “Vandet er jo iskoldt”
“Selvfølgelig, dompap. Kildevand er altid 8 grader varmt, også om sommeren”:
“Men det gør ondt i min fisse”
“Og hvad rager det mig”?
Jeg lod hende sidde 5 minutter.
Hun var begyndt at ryste.
Så greb jeg hendes ene hånd, og slæbte hende hen til skovkanten.
Jeg smed hende brutalt på ryggen i en myretue.
Hun skreg, først fordi det grove underlag havde skrabet hendes ryg, og så fordi de små dyr myldrede på hendes krop.
“Hjælp, Herre, jeg hader kryb. Få dem væk”.
“Giver du ordre til din Herre? Et totalt værdiløst kneppedyr som dig? Bilder du dig ind, at jeg så meget som et sekund gider tage mig af, hvordan du har det? Har jeg ikke lært dig, at din eneste opgave er at please mig. Intet andet. Hvordan du føler, betyder intet. Du er en værdiløs klat slim. Væn dig til det. Hvis du er meget heldig, gider jeg kneppe dig en gang i mellem eller tortere dig- hvis ikke, smider jeg dig af på en stinkende mødding. Det er sådan et sted kneppeaffald som dig hører hjemme”.
Medens jeg talte smed jeg tøjet, og uden flere ord sprang jeg på pigen.
Fuldstændigt uden forberedelse hamrede jeg pikken i bund i en bevægelse. Hun var våd nok – det er hun altid! Men det voldsomme skub af min krop skurede hendes ryg hen over myretuen. Hun skreg højt. Jeg kneppede hende vildt, og takkede indvendigt guderne for, at jeg efter nogen betænkning havde besluttet at tage en af vidunderpillerne medens vi sad i Løkken. Min pik ville smerte som ind i helvede i aften og i nat, men lige nu gjorde det, at jeg trods 4 orgasmer kunne kneppe hende som en damphammer. Myrerne kravlede overalt på os. Røvirriterende, men danske myrer bider jo ikke rigtigt, så jeg fortsatte bare. Men Malene var skræmt og frastødt af insekterne. Hun vrælede og sprællede, og råbte konstant, at jeg skulle holde op. Nu var det for alvor voldtægt, ingen tvivl om det. Først efter 50 minutter lå hun stille. En femte orgasme, og så kravlede jeg af. Jeg stod og børstede myrer af min krop, og så hende med besvær kravle ud af tuen. Hendes ryg blødte meget af slidsår fra underlaget.
“Hvorfor er du så brutal? Du må rigtigt gerne voldtage mig, men hvorfor sådan et ulækkert sted? Og min ryg er så ødelagt som om du har kørt et rivejern op og ned af den.”
“Jeg gjorde det på den her måde, fordi det skulle være rigtig voldtægt den sidste gang” sagde jeg koldt.
Malene gloede på mig med opspilede øjne. “Hvad mener du med sidste gang”? spurgte hun skræmt. “Har jeg ikke været en god slavepige på hele turen”?
“God slavepige, min røv! Du brokker dig konstant. Du har ikke den fjerneste ide om hvad det vil sige at være slavepige. Næh, det er slut! Men jeg har dog en sidste overraskelse til dig”,
Jeg gik hen til de to poser, og rodede lidt. Op trak jeg et par solide metal håndjern. Før Malene kunne gøre modstand havde jeg lænket hendes håndled sammen, idet håndjernene var ført over en tyk gren i et stort træ. Malene stod med hænderne næsten strakt over hovedet. Hun kunne stå naturligt på jorden, men ikke komme løs. Hun skreg, at hun ikke ville være med længere.
“Det er kun dig, der er med nu, min skat. Jeg tager hjem. Se, jeg lægger nøglen lige her”, sagde jeg og placerede den på en sten 2 meter fra hende. “Du skal ikke være bange. Jeg kender den her skov, og der vil komme folk forbi, hvis ikke i aften, så helt sikkert i morgen. Du kommer hverken til at dø af sult eller tørst”.
“Men så finder de mig her. Lænket og nøgen. Løs mig nu. Så stort et svin er du jo ikke”
“OK. tøs. Jeg vil ikke risikere at du dør her. Jeg lover at komme tilbage i morgen aften. Rigtigt sent. Har ingen taget dig ned, så redder jeg dig” Jeg lo, medens jeg gik tilbage mod bilerne med de to poser + Malenes kjole. Bag mig skiftevis bandede og græd pigen.
Da jeg var kommet ud af syne for Malene, og havde nået den første sti, stilede jeg en af poserne fra mig, meget synligt, så den ville være let at finde for andre. Den anden pose og kjolen tog jeg med op til bilen.

HVAD DER HEREFTER SKETE, SÅ JEG AF GODE GRUNDE IKKE, IDET JEG KØRTE TILBAGE TIL SOMMERHUSET I HUNE. JEG VIL GENFORTÆLLE DET MED MALENES ORD, PRÆCIS SOM HUN FORTALTE MIG DET:

Jeg troede ikke på, hvad der var ved at ske. Min Herre forlod mig i den forfærdelige, ydmygende, hjælpeløse situation. Jeg ved ikke, hvad jeg var mest ked af, at jeg hang hjælpeløs, og sandsynligvis skulle tilbringe en forfærdelig nat hængende i et træ, og først komme løs, når vildt fremmede havde set mig i den ydmygende stilling ,eller af, at min Herre, som jeg var kommet til at forgude, havde droppet mig. Endelig havde jeg fundet en Herre, der kunne sætte mig på plads og straffe mig, og så havde jeg ikke været god nok til ham. Jeg græd stille.
Der gik mindst en time. Solen var sunket ned bag træerne, og luften var blevet lidt kold. Jeg frøs, og jeg var så træt i armene, der pegede op over mit hoved. Jeg ville så gerne sætte mig ned, eller endnu hellere lægge mig ned, men det var umuligt. Faldt jeg i søvn, ville jeg hænge i armene, og det kunne jeg ikke. Jeg måtte stå op hele den lange kolde nat. Jeg vidste, jeg ikke kunne holde til det, men vidste også, at jeg blev nødt til det. Kom der ingen forbi, ville denne nat blive den værste i mit liv. Jeg var knust, og hulkede højt.
“Hey, se hvad der står der”
Stemmen fik mig til at fare sammen. Bag min ryg havde nogen nærmet sig, uden at jeg havde opdaget det. Jeg drejede mig rundt, og så, at det var 4 unge mænd, måske 25 år gamle. Jeg var forfærdelig flov over den pinlige situation, men alligevel lykkelig. Nu ville mine smertende arme kunne komme ned. Og fyrene så ikke utiltalende ud. Liderlige, måske, men smilende og tilsyneladende venlige. Og alle 4 så veltrænede ud, med flotte muskler. Ligeledes velplejede. Een af dem havde bar overkrop. Sikken en six pack. Jeg var overbevist om, at de alle 4 var hyppige gæster i et styrketræningsrum. Og i deres shorts var der afslørende buler, der bestemt også så lovende ud. Jeg var flov, men de var så flotte. Selv i min pinlige position var jeg sørgeligt klar over, at der drev fissesafter ned af indersiden af mine lår. Jeg blev rød i kinderne. Jeg var så flov, men jeg kunne ikke styre min krop.
Den ene fyr var en ren kæmpe. Han gik hen, og holdt om mig. I det første sekund som en trøstende støtte, men det indtryk forsvandt, da hånden kuplede sig over mit venstre bryst. Jeg prøvede at rykke mig løs, men det var selvfølgeligt umuligt.
“Nå, lille skat, skal vi tage dig ned”?
“Ja tak. Nøglen ligger på den sten”
“Hvem har hængt dig op her”?
“Det gider jeg ikke snakke om. Bare tag mig ned, så er du sød”.
“Enten fortæller du mig det, eller også kan du få lov til at blive hængende” Hans hænder hvilede nu på mine baller, og så stak han en lang finger op i min røv.
“Hov, lad være med det”
“Hvorfor skulle jeg lade være. Du kan ikke stoppe mig. Desuden driver fissesnottet ud af dig. Du er så liderlig, at du ville kneppe en hegnspæl, hvis du kunne komme til det” Sørgeligt nok var det ikke helt forkert.
En af de andre fyre tog et kamera op, og begyndte at filme hele optrinnet. Jeg råbte, at det måtte han ikke, men han grinede bare sjofelt og sagde, at i morgen ville jeg kunne se mig selv som stjerne i en pornofilm på nettet. Mente han det? Jeg var syg indvendigt.
Finger nummer 2, 3 og til sidst nummer 4 blev presset op i min røv. Hans kæmpe hånd var oppe i min røv, lige til tommelfingeren. Jeg skreg. Det gjorde virkeligt ondt.
“Prøv og se et stort røvhul tøsen har. Hun må være blevet røvpulet af heste og tyre. Kom og hjælp mig”.
Han trak hånden ud, men et sekund efter stak han to fingre op igen, og det gjorde een af de andre også. Og nu trak de kraftigt hver sin vej. De forsøgte at trække min ringmuskel fra hinanden. Jeg skreg igen. Nu pressede ham med den flotte bare overkrop også fingre op, og igen trak de af alle kræfter, nu i 3 forskellige retninger. Jeg forsøgte desperat at slappe af i røven, men smerterne fortsatte. De trak og trak. Jeg mærkede noget fedtet i røven, og så skubbede kæmpen hele sin hånd op i mig. Den var kæmpestor, men de havde splittet min røv så meget ad, at den let gled ind. Han nåede frem til den næste ringmuskel, men stoppede ikke. Han pressede fingrene igennem, men kunne dog ikke få knoerne forbi denne forhindring. Jeg vred mit hoved tilbage, og kunne se, at hans hånd og lidt af håndleddet var forsvundet op i min mishandlede bagdel.
I et stykke tid havde de andre forholdt sig i ro, og kun holdt min krop i ro, men nu havde jeg deres hænder alle steder. Een havde et par fingre oppe i mig, og masserede min kilder intenst med den anden hånds fingerspidser. Een æltede mine bryster hårdt, næsten brutalt bagfra. Den sidste tungekyssede mig så vildt, at jeg troede han ville slikke indersiden af mine lunger.
Smerten i min røv blev helt ubærlig, det føltes som et smæld indvendigt, og så var det tykkeste af hans hånd forbi den anden spærring. Jeg skreg og skreg.
Hans hånd begyndte at arbejde igen. Den gled videre ind, og igen kunne jeg mærke hans fingre i en ringmuskel. Han førte først een så to og tre fingre gennem den, og til sidst var de 3 fingre 5 -6 cm inde i min tarm. De første 10 – 12 cm af hans underarm var inde i min røv. De gjorde så ondt og var så perverst. Jeg græd og tryglede ham om at tage hånden ud, men han grinede bare.
“Nå skat, nu skal du få et ønske opfyldt. Skal jeg tage min hånd ud, eller skal vi tage dig ned”?
“Begge dele, kom nu, vær sød. Hvis du vil, vil jeg gerne elske med dig, hvis du gør det” Jeg smilede så fristende som jeg kunne.
“Sådan spiller klaveret ikke. Jeg kan tage hånden ud. Så knepper vi dig, som du hænger der, og når vi har fået nok, går vi videre og lader dig hænge. Eller vi kan tage dig ned før vi knepper dig, men så beholder jeg hånden i røven på dig”,
Jeg græd og tiggede ham om at tage hånden ud OG tage mig ned.
Kæmpen havde ingen tålmodighed. “Knep kællingen, for helvede. Jeg beholder hånden i røven på hende medens i gør det”.
“Nej”, hylede jeg. “Tag mig ned. Jeg vil ikke hænge her. Tag mig ned, så må du godt beholde hånden i min røv lidt”
De åbnede håndjernene ,tog mig et par skridt ud på græsset og satte mig ned. Jeg blev næsten skubbet ned at sidde, og kæmpens albue ramte jorden hårdt, med det resultat, at hele min vægt blev båret af hans hånd i min røv. Den gled en centimeter længere ind. Jeg skreg. Det gjorde så ondt. Så blev jeg lagt på ryggen, og de tre andre fyre smed tøjet. Hold kæft hvor var de flotte. Een af dem forsøgte at mase pikken op i min fisse, men med kæmpens hånd i røven, var det hele mast så meget sammen, at han ikke kunne få den ind. Jeg var drivvåd, men der var ingen plads. Kun ved brug af ren vold, lykkedes det ham at tvinge pikken op i mig. Jeg skreg og skreg, og det blev sort for mine øjne. Men kun et par sekunder. Jeg besvimede ikke rigtigt. Han forsøgte at køre pikken frem og tilbage, men havde meget besvær, hver gang den skulle ind igen. Efter bare 2 minutter brølede han, og jeg kunne mærke, at hans sperm sprøjtede op i min knuste fisse. I det samme kom jeg voldsomt. Det var, som om der var krampe i min fisse, den ville trække sig sammen, men kunne ikke. Hele min krop rystede, ude af min kontrol. Det var vidunderligt og forfærdeligt. Jeg var så flov over at få orgasme midt under en så brutal voldtægt, og fyrenes sjofle grin og grove bemærkninger fik mig til at føle mig meget lille.
Fyren, der havde kneppet mig, rejste sig op. Hans pik stod stadig stiv, stor og flot frem fra kroppen. Så begyndte kæmpen at trække hånden ud. Åh, det var dejligt at føle røven slappe lidt af og langsomt antage sine normale størrelser, men alligevel begyndte jeg at græde. Jeg ved ikke hvorfor. Mine nerver var ødelagte.
Kæmpen gik ned til bækken, og vaskede lort af hånden og den halve underarm, der havde været oppe i min røv. Jeg nåede lige at se, hvor store hans hænder og arme var, og undre mig over, at der virkelig havde været noget så enormt oppe i mig. Så sprang de sidste 2 fyre på mig. Den første pressede sin pik op i mit røvhul bagfra. Der var helt fri adgang. Jeg kunne godt føle hans pik, men den udvidede jo ikke noget, for røven havde ikke helt kunnet trække sig sammen igen. Den anden lagde sig mellem mine ben. Nu skulle jeg have en sandwich, og midt i voldtægten glædede jeg mig. Min fisse trængte til pik. Men nej. han skubbede pikken længere bag ud, og begyndte at mase den ind i mit røvhul, op langs hans kammerats pik. Igen blev mit røvhul splittet ad.
Jeg skreg og tiggede dem om at stoppe. De 2 pikke var selvfølgelig ikke større end kæmpens hånd, men min røv var så ødelagt, og udblokningen så smertefuld.
Fyrene grinede. De havde en herlig tid, og jo mere jeg græd, jo hårdere pumpede de mit ødelagte hul. Deres stærke, velduftende kroppe ophidsede mig, men ingen af dem gav min fisse og min lille knop den mindste opmærksomhed. De hamrede løs i mit røvhul, der i forvejen var splittet ad. Jeg befandt mig i en tåge af lige dele ophidselse og smerte. Vild liderlighed, der ville være eksploderet i en kæmpeorgasme, hvis de bare havde rørt min klit et øjeblik, og sindssyge smerter, der fik mig til at skrige og trygle dem om at stoppe.
Men stoppe var det sidste de tænkte på. De fortsatte og fortsatte. Efterhånden var følelsen af min uforløste orgasme endnu værre end fornemmelsen af et splittet røvhul. Jeg kæmpede for at få mine fingre ned til fissen, men det opdagede de to, der ikke var i gang med at skampule mig. De greb mine hænder. De ville ikke lade mig komme.
Det var utroligt, så lang tid de kunne holde ud, men til sidst sprøjtede de næsten samtidigt. De trak sig ud, men nu kunne mit røvhul faktisk ikke trække sig sammen. Det blev stående åbent, til stor fornøjelse for fyrene.
“Se, hendes røv kalder på mere. Den har slet ikke fået nok.”
Kameraet skiftede hænder, og en ny fortsatte med at filme det hele. De 2, der lige havde været tilskuere gik i gang med mig.
“Åh kom nu, giv mig en orgasme” græd jeg.
Men fyrene indtog nøjagtigt samme stilling som de første 2. Kæmpen bag mig og den anden foran. Mit røvhul var så åbent, at det var nemt for dem at hamre pikkene op i mig, men det gjorde stadigt ondt. Alligevel var det min fisses behov der var min største plage. En lille fingerspids i et minut, så var jeg eksploderet. Hvordan kunne de nænne at nægte mig det? De lavede alle de grove ting med min krop, og de fik kæmpestore orgasmer. Til med var de ved at optage en pornofilm med mig som ufrivillig deltager. Så kunne de da godt give mig lov til at komme?
Men nej, og disse 2 blev ved endnu længere end de to første. Meget længere. Smerten i det bagerste hul betød intet. Jeg var så svimmel.
Jeg var syg.
Jeg SKULLE have orgasme, og vred og vendte mig i håbet om at sætte den i gang.
Forgæves.
Efter evigheder stoppede de. Igen forsøgte jeg at få fingrene ned mellem mine ben. Igen forgæves.
“Synes du, at du har fortjent mere pik?”
“Ja tak, men i min fisse. Den trænger så vildt”, stønnede jeg.
“Du får det på betingelse af, at vi må gøre ALT med dig” sagde kæmpen.
“Det er i jo allerede i gang med” stønnede jeg.
“Vil du adlyde os i et og alt, og lade os gøre hvad som helst uden at brokke dig”?
“Ja, men knep mig nu. I fissen, alle sammen”
“Ja, du skal nok blive kneppet. Men først, kig ind i kameraet, og fortæl det, at du er en lidelig luder, og at du ville ønske her var 40 pikke og ikke kun 4”.
Jeg protesterede.
Han hev mig på fødderne, og hamrede sin knytnæve ind i min mave.
“Hvad havde vi aftalt. Du skal gøre ALT HVAD VI SIGER. kig på kameraet og sig det”!!
Med besvær fik jeg rettet mig lidt ud, og fik fortalt kameraet hvilken lidelig luder jeg var. Der fulgte flere endnu mere nedværdigende sætninger, men jeg gentog dem bare automatisk. Smerten i min mave var det eneste jeg tænkte på.
Langsomt fortog smerten sig, og jeg kunne trække vejret almindeligt igen. Nu var de færdige med at få mig til at beskrive mig selv som et værdiløst liderligt kneppedyr foran kameraet. Nu ville de kneppe, oh åh, hvor var jeg klar.
Een af dem, en lyshåret, solbrændt, næsten kobberfarvet atlet med en pragtfuld krop lagde mig ned. Han var lidt blidere end de andre, og han sørgede for at jeg lå godt, før han lagde sig hen over mig. Han kyssede mig blidt, og så dybt ind i mine øjne, medens hans pik langsomt blev presset i bund. Det var så det sidste langsomme. Han begyndte at hugge den ud og ind i mig, men før den var i bund tredje gang, eksploderede min krop i opsparet liderlighed. Orgasmen tog fuldstændigt magten fra mig. Jeg stønnede og skreg, og mine negle flænsede bronze gudens ryg. Det blev ved og ved. Hans pik hamrede ind i mig, men min sindssyge orgasme kunne ikke stoppe. Til sidst faldt jeg sammen som en slatten dukke. Jeg kunne ikke løfte en finger.
Det næste, jeg mærkede var, at de hældte koldt vand i hovedet på mig.
“Du kan sku ikke ligge og drive den af, møg luder. Der er flere pikke, der vil kneppe dig. Og når vi vil kneppe, så skal der kneppes.
Ingen tvivl om hvem der bestemte. Bare alle andre mænd kunne være sådan!!
En af dem hoppede på mig, og igen hamrede en pik op i mig som et voldsomt stempel. Trods tempoet kunne han blive ved og ved. Jeg kom 3 gange mere. De skiftede plads, igen og igen. Jeg tror, at hver af dem brugte min hjælpeløse krop mindst 5 gange. Jeg havde orgasme uafbrudt, men til sidst var det for meget. Jeg tiggede dem om at stoppe, jeg skreg, jeg var ved at dø. Men de grinede bare liderligt og fortsatte. Kameraet zoomede ind på mit ansigt, der må have været helt fordrejet. Åh, bare jeg kunne stoppe orgasmerne. De rev mig i stykker, og min klitoris gjorde mere ondt, end noget jeg nogensinde havde følt. Men hele tiden kom nye pikke, og hele tiden blev jeg kneppet som om nogen havde stoppet en boss hammer op i min ødelagte fisse. Så blev alt sort.

Jeg kom til mig selv. Jeg vidste ikke, hvor længe, jeg havde været væk. Fyrene havde tøj på, og grinede muntert til mig. Til min skræk opdagede jeg, at jeg hang i mine håndjern på den samme gren, som min Herre havde placeret mig på. Nøglen lå igen på stenen.
“Hov”, hviskede jeg. “Tag mig ned. I lovede at tage mig ned, hvis jeg lod dig fistfucke min røv”.
“Og vi aftalte, at vi måtte gøre ALT med dig, hvis vi kneppede dig rigtigt. Og vi kneppede dig vist godt nok” smilede den bronze farvede.
“Ja, det gjorde i”, stønnede jeg. “Men slip mig nu ned. I har haft jeres sjov med mig, og jeg har gjort alt for at tjene jer. Hvorfor plage mig mere”?
“Fordi vi kan, dit dejlige kneppedyr. Men det vil være ophidsende at tænke på, at du hænger herude. Det vil varme os i nat, medens vi fester. Men bare rolig. Vi kommer igen i morgen en gang, og vi tager en masse venner med. I morgen skal du blive kneppet RIGTIGT”.
De gik grinende op gennem dalen. Den ene svingede triumferende med kameraet, og jeg indså, at jeg ville blive udstillet som en luder på internettet. Men min største bekymring var min stilling. Jeg var så ødelagt, at jeg ikke havde kræfter til at stå, og når jeg hang i lænkerne kunne jeg næsten ikke trække vejret.

I mere end een time, hang jeg der. Solen var gået ned, og jeg begyndte at fryse. Jeg var stadig svimmel og utilpas, men kunne dog stå på benene. Både min fisse og min røv smertede, som om der var ild i dem. Jeg overvejede at skrige, for at påkalde opmærksomhed. Jeg KUNNE ikke stå op hele natten. Og det var vel egentligt ligegyldigt om nogen fandt mig, fordi de kom denne vej af sig selv, eller fordi jeg råbte. Alligevel føltes det ydmygende at råbe på hjælp!!
Jeg råbte så højt jeg kunne: “Hjælp. Kom og hjælp mig”
2 gange.
3 gange.
Mange gange.
Der gik yderligere 2 timer. Der var så mørkt som der kan blive en dansk sommernat, og i skoven var det skræmmende. Jeg var fuldt bevist om, hvor hjælpeløs jeg var. Jeg kunne knapt stå, og hvis jeg faldt i søvn hængende i armene, var jeg bange for at mit åndedræt ville stoppe. Og hvilke uhyggelige ting kunne der være i den mørke skov?

DET FIK JEG SVAR PÅ ALT FOR HURTIG !

Ned i gennem dalen kom to mand gående. Den ene var lille og fed, den anden høj og ranglet. Begge omkring 40 år, og så utroligt beskidte. Deres tøj var rådne pjalter, og den høje havde et hæsligt ar over det meste af ansigtet.
Den fede bar på noget, jeg ikke kunne se, hvad var.
“Haha, jeg sagde jo, at hun nok skulle blive her”, sagde den magre triumferende.
“Ja, men vi kunne jo bare have voldtaget hende, da vi så hende første gang” mente den fede.
“Ja, du vil altid bare voldtage. Næh du, kællingerne skal straffes, ellers er det ikke rigtigt sjovt. Vi var nødt til at hente piskene”
“Vi kunne jo bare gøre som den sidste. Du sparkede hende i fissen med dine træsko. Hun vred sig da godt nok” mente den fede.
“Åh, det pjat. Hun besvimede efter det fjerde spark. Næh, man skal sørge for, at det gør RIGTIGT ONDT”. Der var et dæmonisk udtryk i den magres ansigt. Jeg rystede voldsomt. Det magre fugleskræmsel skræmte livet af mig. Han repræsenterede den rene og skære ondskab. Der var ikke een dråbe menneskelighed i ham. Den fede var sikkert slem nok, men jeg kunne se, at han også var lidt bange for benraden.
Den fede smed, hvad han havde i armene, og til min skræk så jeg, at det var to forfærdelige piske.
“Hun skal hænge herhenne” råbte den magre, og skønt jeg kæmpede imod af alle kræfter, lykkedes det mændene ved fælles hjælp at få åbnet håndjernet, og derpå lukke det omkring en højere siddende gren. Nu hang jeg i håndleddene, og kunne ikke nå jorden. Det gjorde ondt i håndled og i arme, og samtidigt følte jeg mig endnu mere hjælpeløs.
“Har du set vores legetøj”? triumferede den magre. Han viste mig den første pisk. En ni halet kat med tynde hårde strenge. På hver af de ni strenge en mængde knuder. På et slag ville den kunne trække skindet af min ryg. 10 slag, og de ville have ødelagt hele min krop. Kunne jeg overleve 10?
“Ja den er lidt kedelig. Lidt ordinær. Men se så den her skønhed” pralede den magre, og med et vanvittigt udtryk i ansigtet holdt han den anden pisk op foran mit ansigt.
Jeg tror man kalder det en bull whip. 2½ eller 3 meter af læder, ca. så tyk som en finger. Pisken ville kunne flænse huden selv på et kreatur.
Men den magre viste mig stolt, at han havde “forbedret” pisken. Overalt var der indsat små stykker af pigtråd i læderet. Hvis han slog med den, ville 30 eller 40 metalpigge blive hamret ind i min krop. Jeg var ved at besvime.
“Kan du regne ud, hvad der er det allerbedste ved den”? spurgte den sindssyge psykopat.
Jeg ønskede ikke at vide det.
“Når man har slået en pige med fuld kraft, og snerten har snoet rundt om hele hendes krop, skal man rykke hurtigt tilbage. Du kan tro pigtråden trækker både hud og muskler med ud.” Hans høje latter lød ikke som et menneske.
Jeg tryglede om nåde, men vidste på forhånd at det var håbløst. Den fede virkede knap så sindssyg, men han turde ikke sige noget til den magre.
“Kom med en pille”, kommanderede den magre.
“Nej, ikke pillerne” Bad den fede. “Det er for forfærdeligt”
“Du er en kylling. Det er netop pillen, der vil gøre det sjovt”. Den magres øjne lyste af en psykopatisk forventning.
Den fede prøvede igen at stoppe den magre, og jeg kunne se at han var panisk ved tanken om hvad der nu skulle ske, men lige lidt hjalp det. Til sidst afleverede den fede en pille til den magre.
“Slug den, slagtegris” Hans ansigt var helt tæt på mit, og hans stinkende ånde var ved at få mig til at brække mig.
Jeg kunne fornemme på ordvekslingen mellem de 2 mænd, at pillen ville gøre min situation endnu værre. Var det gift? Jeg nægtede at sluge den.
Den magre satte 2 negle direkte i siden på min klitoris, og uden varsel trykkede han til. Min mund åbnede sig i et skrig, og han kastede pillen ind.
“Synk det. Jeg kan let rykke din klitoris af med mine fingernegle”. Igen trykkede han af fuld kraft. Jeg skreg og skreg, men fik slugt pillen. Det første jeg tænkte over, var om noget af min klitoris var revet af, men jeg blev hurtigt klar over, at det var det mindste af mine problemer.
Den fede tryglede den tynde om ikke at gøre det igen (Gøre hvad? tænkte jeg)
“Det er så forfærdeligt. Jeg kan ikke tåle at se det igen” jamrede den fede.
“Det kommer du til , min ven”. Den magre vendte sig mod mig: “Og du kommer til at føle DET HELE!!” Hans sindssyge latter og den fedes angst var ved at kvæle mig.
“Hvad var der i den pille” fik jeg fremstammet, syg af skræk. Jeg måtte kende svaret, men ønskede det alligevel ikke.
“En ven fortalte mig, at det er ren adrenalin,” grinede den magre. “Når du har slugt en pille, KAN du ikke besvime. Lige meget hvor vildt du bliver pisket, vil du være ved bevidsthed, og du vil kunne føle alle slagene, også det, der til sidst slår dig i held”
“Det er endnu værre” stammede den fede “Ofrene kan næsten ikke dø, når de har spist pillen. Den sidste han piskede med ståltrådspisken havde fået flået både huden og brysterne af, og til sidst endda mavemusklerne. Hendes tarme væltede ud på jorden, før hun døde”. Den lille græd. “Kan vi ikke stikke en kniv i hende til sidst? Jeg kan ikke holde det ud, når du skiller pigernes kroppe helt ad med den forbandede tyrepisk”
Jeg var syg af panik. Rev og flåede i håndjernene, og sparkede vildt med benene.
Det morede vist den magre djævel.
Han tog opstilling med tyrepisken. Men han sigtede ikke på mig, men på et stort egetræ. Pisken hvinede gennem luften og ramte træet med et hårdt smæld. Snerten viklede sig om stammen, og den magre rev den tilbage. Barkstykker, og små stykker af det rigtige træ blev revet løs.
Nu vidste jeg, at den fede ikke havde overdrevet. Denne pisk ville ikke bare rykke skindet af mig, men også fedt, kød og organer. Jeg ville komme til at dø, men medicinen ville udsætte det, så jeg skulle føle den forfærdelige pisk igen, igen og igen. Jeg håbede, jeg kunne besvime, men havde jo fået at vide, at det kunne jeg ikke. Jeg er ikke religiøs, men nu skreg jeg på Gud. Jeg skreg mine lunger ud. Ikke i den tro, at nogen ville hjælpe mig, kun i håbløs desperation. Alt på mig rystede ukontrollabelt, og pis og lort flød fra mig.
Igen skreg jeg: “Gud, hjælp mig”.

“Jeg påskønner den nye betegnelse, du har fundet på til mig”, lød det 10 meter væk, bag min ryg.
MIN HERRES STEMME!!!!!!!

NU OVERTAGER JEG IGEN FORTÆLLERROLLEN, IDET JEG VAR KOMMET TILBAGE I DALEN.

Jeg så min vidunderlige slavepige hjælpeløst hængende på en gren omgivet af de møgbeskidte udyr.
Det høje magre svin svingede den tunge pisk, heldigvis ikke mod min ejendom. Jeg var ikke kommet for sent.
Han gjorde klar til at svinge pisken mod min slaveprinsesse, og jeg svarede, lettere humoristisk, på hendes fortvivlede skrig. Samtidigt sprang jeg frem, og drev uhyret et kraftigt slag i ansigtet. Han styrtede om, og et sekund efter var både den fede og den magre på vild flugt. Piskene tog de dog med.
Jeg tog nøglen, og fik Malene ned. Jeg lagde hende forsigtigt i græsset, men hun klamrede sig til mig. Hun rystede så kraftigt. Savl, pis og lort flød fra hende, og mærkelige lyde kom ud af hendes mund. I dette øjeblik var hun ikke et menneske. Jeg løftede hende blidt op, og bar hende op til bilen. Jeg ville lægge hende i et tæppe på bagsædet, men hun kunne ikke slippe mig. Hun endte i stedet på højre forsæde, godt pakket ind i tæppet. Hun klamrede sig til min højre arm.
Jeg kørte så hurtigt jeg turde hjem til sommerhuset i Hune. Min lille pige skulle hjem, og kun i sommerhuset kunne jeg samle hende op. Jeg bar hende ind på sengen, skruede lidt op for varmen og lagde hende på sengen. Hun klamrede sig rystende til mig. Jeg ville så gerne have givet hende et eller andet, f.eks. varm kakao, men hun turde ikke lade mig gå. Jeg tog blusen af, og trykkede hendes nøgne krop mod min, nu også nøgne, overkrop. Min arm lå uden om hende, og støttede hende. Jeg hviskede ømme ord i hendes øre, og kælede blidt de dele af hendes overkrop, jeg kunne nå. Et par gange kyssede jeg blidt hendes læber, men hun havde ikke kontrol nok over sine muskler til at kunne kysse igen.
Det varede for evigt. KL. 4 om morgenen faldt min lille pige i søvn i mine arme.
Jeg lagde hende blidt ned, rettede puderne til, og gik lydløst ud og tog et glas rødvin.
Derefter vaskede jeg hendes krop, skiftede sengetøj, og rensede så blidt jeg kunne hendes mange sår. Både hendes fisse og hendes røvhul blødte, men det så ikke ud som alvorlige skader. Jeg åndede en smule lettet op, men var stadig syg af bekymring.
Shorts og strømper blev lagt til side
Så kravlede jeg ned til det lille ødelagte menneske, og trykkede min nu smertefuldt erigerede pik ind mod hende. Den var helt sort, og jeg vidste, at medicinen ville virke til langt op af formiddagen. Jeg bandede, det gjorde så ondt. Men jeg trykkede den ind langs pigens røv, og sørgede for, at vores kroppe fulgte hinanden hele vejen. Et sidste kys på hendes smukke brune hår, og jeg gled ind i søvnen. Mine sidste tanker var ved denne vidunderlige slavepige, og alt, hvad hun havde udholdt. Jeg håbede, at min omsorg havde hjulpet hende med at få samling på sit nervesystem.
Hun var så vidunderlig.
Jeg vidste, at hendes ønske var at blive ført uendeligt langt ud i de røde tåger.
Nu var det mit ansvar at være så god en herre, at jeg kunne bjærge hende sikkert i land.
Lige nu sov hun i hvert fald stille.
Så smuk.
Så sårbar og såret.
Hun var min ejendom, men også mit ansvar.
Bare jeg ikke har fejlet.
Det var den sidste bevidste tanke før søvnen forenede mig med det vidunderligste væsen der nogen sinde har gået på jorden.

Fortsættes i afsnit 6

Del dette indlæg