3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus, del 6

E mail: kaptajnbligh1789@gmail.com

 

Selv om vi først var faldet i søvn kl 4 om natten, vågnede jeg kl. 8.

Jeg lå og tænkte over alt der var sket, og nød nærheden af Malenes varme, bløde, perfekte krop. Selv med alle de sår, striber og skrammer, der nu var overalt på kroppen, lignede hun en gudinde.
Perfekt i sin skønhed, som hun var perfekt i sin underkastelse.
Jeg undrede mig over, hvordan en så ung, og relativt uerfaren slavinde kunne bære de voldsomme smerter, og endnu voldsommere nervemæssige påvirkninger, som jeg havde udsat min lille vidunderlige prinsesse for?
Var jeg gået for langt i går?
Havde hun taget alvorlig skade af den skræk, hun havde været igennem?
Svaret kunne jeg først få, når hun vågnede !
Men lige nu skulle hun have lov at sove. Det ville være den bedste medicin for hendes flossede nerver. Jeg kunne alligevel ikke gøre noget for hende, før hun vågnede.
Jeg glattede dynen for 10 ende gang, kyssede hende mere blidt end sne der falder på en vindstille vinterdag, og tvang mig væk fra hende, selv om mit hjerte skreg på, at komme hen og holde om hendes stakkels, smukke, mishandlede krop.
Jeg kørte ned til Blokhus, og gav mig god tid i min søgen efter lækkerier til vores morgenmad. Kun det allerbedste var godt nok.
Fordi jeg var så kræsen i mit valg, tog indkøbene lang tid, men som forventet sov min prinsesse stadig dybt, da jeg kom tilbage. Jeg strøg hende nogle gange over håret, og kyssede hende forsigtigt.
Så gik jeg i gang med at dække bord, og forberede de dele af morgenmaden jeg kunne, når jeg nu ikke vidste, hvornår vi skulle spise.
Kl. var omkring 11.00 da jordens yndigste pige slog øjnene op. Hun satte sig op med et ryk, og stirrede forvildet omkring.
“Sommerhuset ! Hvordan er jeg kommet her? Herre, kom du tilbage “? Hendes tale var forceret og nervøs, hun drejede hele tiden hovedet, og stirrede i alle retninger. Nervøse trækninger skæmmede det smukke ansigt.
“Kan du ikke huske at jeg kom ? At vi kørte hjem, og at vi sad sammen i så mange timer i nat”?
Igen var der trækninger i ansigtet. “Jo, jeg husker du kom. Det magre uhyre ville til at dræbe mig”. Malenes krop skælvede vildt. Jeg satte mig ved siden af hende, og hun krøb helt ind til mig.
“Vi må anmelde ham. Han ville slå mig ihjel, og han har slået andre piger ihjel. Mange tror jeg. Ring til politiet”
“Rolig skat. Først skal du komme til dig selv. Så fortæller du mig, hvad der skete. Jeg så jo kun de 2 fugleskræmsler, og den ene render nok rundt med en brækket næse nu. Når du har fortalt mig alt, finder vi sammen ud af, hvad vi skal gøre”. Jeg holdt lidt fastere om hendes nøgne krop. “lige nu er det eneste der betyder noget, at du er i sikkerhed, og nu skal du komme dig over, hvad der skete i går. Du må have fået nogle forfærdelige chock”.
” Ja, det var forfærdeligt. I hvert fald til sidst. Jeg var sikker på, jeg skulle dø en forfærdelig død. Vil du ikke nok sidde lidt og holde omkring mig, Herre? Jeg trænger så forfærdeligt til det.”
” Selvfølgelig, prinsesse. Jeg har anrettet et lækkert morgenbord, skal bare lave et par varme retter, men du bestemmer 100% hvornår vi skal spise” Medens jeg sagde det, kravlede jeg op i sengen til hende, satte en masse puder op af hovedgæret, og flyttede lidt på hendes lille smukke krop, så hun sad behageligt lænet op ad en stor stak puder. Jeg trak skjorten af, og satte mig tæt ind til hende. Med højre arm rundt om hendes smukke krop, pressede jeg hende forsigtigt ind mod mig. Der gik små rystelser gennem hende.
Vi sad og talte forsigtigt i lang tid. Malenes tale var springende og usikker, men hun vendte hele tiden tilbage til sin skræk for den magre psykopat. Jeg lod hende snakke, og prøvede først og fremmest med fysisk nærhed, opmærksomhed og ømhed at hjælpe hende ovenpå igen. Først omkring kl. 13.00 begyndte hun at sige , at hun var sulten. Jeg lavede nogle æg, og stegte også nogle små pandekager, før jeg inviterede hende til bords.
Vi nød måltidet langsomt. Vi talte kun lidt, men slugte hinanden med øjnene.
Hendes øjne hang ved mig, som om hun var skrækslagen for, at jeg skulle forsvinde.
Mine øjne klistrede til gengæld ved hendes smukke, sårede krop. Jeg var forbavset over hendes styrke. Selvfølgelig var hun nedbrudt, men allerede nu kunne jeg fornemme, at hun var ved at få kontrol over sig selv igen.
Jeg valgte hele tiden mine ord med omhu, og roste hende, hver gang jeg havde den mindste chance for det. Samtidigt forsikrede jeg hende om, at hun var i sikkerhed, og at hun ikke havde noget at frygte. Ikke fra andre, og i dag heller ikke fra mig. Jeg forstod, hvor meget hun hvde været igennem, og lovede hende, at dagen ville byde på behagelige oplevelser, og højest små udfordringer til hende som slavinde. Hun bad mindeligt om at jeg i dag skånede både hendes fisse og hendes røvhul, idet begge var helt ødelagt af de sidste 2 dages begivenheder. Og ud fra mit ønske om, at hun måtte føle sig helt tryg, lovede jeg hende, at ingen af disse huller skulle kneppes i dag.
Malene smilede taknemmeligt.
Jeg tændte for lidt dæmpet baggrundsmusik, og førte Malene tilbage i sengen. Hun satte sig som en rigtig prinsesse mellem alle puderne, medens jeg ryddede af bordet og satte porcelæn i opvaskemaskinen. Da jeg var færdig, klædte jeg mig helt af, og krøb op til hende.
Hun begyndte at kysse min pik, som først lige var begyndt at slappe af efter virkningen af den lille sexpille. Den var sort – lilla, og øm som en byld. Jeg bad hende blidt om at stoppe, og satte hende igen i puderne, således at min arm lå omkring hende. Så fortalte hun sin historie på den måde, jeg tidligere har gengivet.
Igen incisterede hun på, at vi skulle ringe og melde den magre til politiet, idet hun var sikke på, at han havde adskillelige sadistiske kvindemord på samvittigheden.
“Hvad med de 4 første”? spurgte jeg. “De voldtog dig næsten 40 gange. Vil du ikke anmelde dem”?
“Nej Herre, kun hvis du kræver det. De var så dejlige, og når min fisse og mit røvhul er knapt så hudløse, må de meget gerne gøre det hele igen, hvis du tillader det”. Hun smilede drømmende. “Hvis bare de ikke havde hængt mig op igen, ville jeg sige, at mødet med dem var noget af det bedste ved hele turen”!!
Jeg var ikke helt fri for at blive jaloux.
Vi kælede og kyssede i yderligere en halv time, og jeg forsikrede hende om, at jeg nok skulle ringe til politiet, hvis hun stadig mente det næste dag. Hun affandt sig med denne løsning, selv om hun tydeligvis ønskede en anmeldelse nu.

Klokken blev over 3 om eftermiddagen, før vi tog tøj på for at køre en tur.
For første gang fik Malene lov til at klæde sig anstændigt,i en nederdel, der nåede halvt ned til knæene + en sød lille hvid top. Trusser og BH måtte hun dog stadig ikke bære.
Jeg kørte bilen til Hjørring.
Malene spurgte spændt, men ikke nervøst, hvad der skulle ske.
Det ville jeg ikke fortælle, men sagde dog, at hun ville få et par små gaver.
Jeg parkerede bilen hos en ven. Han er professionel piercer.
Malene stirrede på alle smykkerne, og især på alle billederne, der især viste piercinger i brystvorterne og i fissen. Hun var tydeligt fashineret og pegede begejstret på nogle af de flotteste ting.
“jeg lovede dig jo nogle små gaver. Jeg havde tænkt du skulle have nogle små smykker sat i fissen. Hvad mener du om det?”
” Tak Herre. De er så flotte alle sammmen. Jeg vil meget gerne have nogle piercinger. Og som min Herre, bestemmer du alene, hvilke og hvor mange du vil sætte i mig. Hvad du end bestemmer, modtager jeg det med taknemmelighed”
Hvor var jeg stolt af hende. Kunne en slavinde vise større tillid eller dybere underkastelse end hvad min lille prinsesse viste i dette øjeblik? Jeg havde længe vist, at hun var perfekt, men nu viste hun det igen.
Jeg talte lidt med pierceren, og udvalgte så 7 smykker.
4 tykke, tunge ringe i kirugisk stål
2 tynde sølvringe
Een stav, igen i kirugisk stål, med en lille kugle i hver ende.
Malene kiggede nysgerrigt på smykkerne. Heldigvis syntes hun også de var smukke.
“Hvor skal de sidde, Herre?”
“De 4 tunge ringe skal sidde i dine store skamlæber, 2 i hver, lidt over midten og lidt under midten. Når vi senere skal lege, kan jeg sætte bånd eller elastik i ringene, så din fisse hele tiden står helt åbent”
“Det lyder vidunderligt, Herre. Kan vi ikke sætte elastik i med det samme, rundt om numsen, så min fisse er åben, medens vi går rundt i dag?”
“Det ville være skønt, skat, men jeg tror vi hellere må lade de huller pierceren laver, hele lidt, før vi begynder at trække i ringene. De kan også bruges til at hænge lodder i. Hvis du går rundt med tunge lodder i de 4 ringe i lang tid, vil dine skamlæber blive længere og længere. Så bliver din fisse endnu mere spændende”
” Det er jeg helt med på, Herre, og hvis du forlanger det, vil jeg træne mange timer hver dag.”
“De små ringe skal i de indre skamlæber, lige i midten. Bliver det ikke smukt?”
“Jo, Herre, jeg glæder mig til at se det, og hvis du viser mig frem for andre, glæder jeg mig til at vise alle mine kussesmykker til andre mænd. Jeg håber, du viser mig frem rigtigt tit”
“Bare rolig, skat. Allerede i aften får vi besøg i sommerhuset, og du skal servere i et kostume, der lader gæsterne nyde synet af din smukke fisse helt ugeneret.”
“Tak herre”
Pierceren gik igang med at skyde de 6 ringe i. Det må have gjort forfærdeligt ondt, men Malene stønnede ikke engang. Hvor var den pige pragtfuld.
Da ringene var på plads, beundrede jeg det pragtfulde resultat. Pierceren holdt et spejl, så Malene også kunne nyde synet. Jeg åbnede og lukkede fissen, og legede forsigt med ringene. Så umuligt det end forekom mig, var min prinsesse blevet endnu smukkere end tidligere.
“Hvad vil du så med staven, Herre?” Spurgte prinsessen, efter tydeligt at have udtrykt sin begejstring med resultatet.
“Den skal sidde her”, svarede jeg, og kælede med en finger for hendes fisse aller øverst.
“I min klitoris? Det vil gøre helt ufatteligt ondt. Jeg tror ikke, jeg kan holde til det, Herre” klynkede min slavepige skræmt.
“Jeg har jo sagt, at i dag skal der kun ske gode ting med dig, skat”, skyndte jeg mig at berolige hende. “Nej, man sætter aldrig piercinger i klitoris. det vil ødelægge nerverne, og dermed følsomheden og chancen for at få orgasme. Man sætter den i hudfolden rundt om klitoris. Så sidder staven og pirrer klitoris hele tiden. Jeg lærte det af en pragtfuld slavepige jeg kendte. Hun var lidt ældre end dig, 26 år, og meget erfaren. Hun var også den eneste pige, jeg har kendt, der var lige så smuk som dig. Denne pige havde sådan en piercing, og det var så vidunderligt smukt. Desuden fortalte hun mig, at piercingen gjorde, at hun endnu lettere fik orgasmer, og hun var ellers en pige, der i forvejen havde let ved at få orgasme. Faktisk gik hun rundt og var lidt liderlig hele tiden, fordi staven kildede hendes klitoris.”
“Dejligt Herre, selv om jeg jo ER liderlig hele tiden, i hvert fald når jeg er sammen med dig”
Pierceren gjorde sit arbejde. Denne gang vred Malene sig lidt, men hun bed tænderne sammen, og skreg ikke. Et øjeblik senere var hendes fisse fuldt udsmykket. Hvor var den smuk.
Heldigvis var Malene mindst lige så begejstret.
Jeg betalte pierceren, og vi kørte hjem i sommerhuset.
Jeg havde fortalt hende, at vi skulle ned på Futten og spise aftensmad, men Malene ville gerne skifte tøj. Hun beholdt dog toppen på, men valgte en nederdel så kort, at folden i hendes røvballer, samt spidsen af hendes skamlæber med ringene hang nedenfor.
“Du vil nok gerne vise dine nye smykker frem, prinsesse?”
“Ja Herre, hvis jeg må?”
“Selvfølgelig. Jeg er også stolt af, hvor smuk din i forvejen dejlige fisse er blevet. Men jeg ved ikke, om vi kan få serveret, når du er så frækt påklædt. Nå, men skidt. Der er flere spisesteder i Blokhus, og mon ikke et af dem vælger at nyde synet i stedet for at brokke sig?”
Vi kørte på Futten, og selv om der blev sendt lange blikke mod Malenes delvist blottede fisse, sagde ingen noget.
På Futten er der tag selv buffet, og Malene hentede meget små potioner. Så hun skulle hele tiden op og hente nye ting. Og hyppigt fandt hun på påskud for at bøje sig ned, så ALT var frit synligt. Vi blev der rigtigt længe. Jeg nød hendes show, og hun nød det endnu mere. Alle i restauranten kunne se at der løb strømme af fisse saft ned af hendes inderlår. Lige da vi skulle gå, bestemte jeg mig for at give gæsterne det helt store show. Jeg bad Malene bøje sig ned med bagdelen vendt mod de fleste gæster. Hendes fisse var helt synlig, og jeg to fat i to af de store ringe, en i hver skamlæbe, og trak dem helt fra hinanden, så alle kunne se helt op i bunden af Malenes smukke fisse.
Overtjeneren kom hen imod os, så vi skyndte os ud.

“Åh, tak Herre, det var vidunderligt. Jeg blev så liderlig” kvidrede min lille slavinde.
“Bare rolig, skat. Når vi kommer hjem, får vi gæster, og der skal du nok blive vist frem, meget mere end her.”

I sommerhuset krævede jeg, at Malene smed alt tøjet, og stillede sig nøgen foran mig. Det gjorde hun selvfølgelig uden tøven. Så viste jeg hende et smukt, men meget lille, forklæde. Det var så lille, at det begynte lige under brysterne, og stoppede lige over fissen. Kun maven var dækket. På ryggen var det bundet med en sløjfe. For at det ikke skulle glide ned, fik Malene et slavehalsbånd på, og fra halsbåndet gik der en tynd kæde ned mellem hendes pragtfulde bryster til overkanten af forklædet.
“Når gæsterne kommer, er det din opgave, at servere drinks. Derudover skal du stå til rådighed for gæsterne på enhver måde. Alt de vil gøre med dig, skal du gøre. Og husk at være sød, smilende og imødekommende, medens du gør det.”
“Ja Herre, men jeg tror ikke, min fisse og mit røvhul kan holde til at betjene mange gæster. Og du har altså lovet at spare dem.”
“Bare rolig, lille prinsese. Vores gæster har fået at vide at lige idag kan de ikke få lov at kneppe dig. Måske kan vi møde dem igen en dag, når du har det bedre?”
“Ja tak, Herre. Meget gerne.”
Der kørte en bil ind på grunden, og jeg befalede Malene at sætte champagneglas på bordet, og stå klar med en flaske ved spisebordet, så gæsterne kunne få en velkomstdrink.
Malene stillede sig ind i stuen, og jeg hilste i forgangen tavst på mine 4 gæster. Sammen gik vi ind i stuen.
Malene stirede chokeret på de 4 flotte veltrænede unge mænd, der trådte ind i stuen. De samme mænd, der aftenen før havde voldtaget hende igen,igen og igen. Men hun sagde ingenting.
“Hvorfor står du der og glor, slavetøs? Skal vores gæster og Jeg ikke have noget at drikke?”
Det rev Malene ud af hendes drømme. Først skænkede hun for mig, derpå for de 4 unge mænd.
Da alle havde fået noget i glasset, kaldte een af mændene på hende, og hun stillede sig hen til bordet mellem 2 mænd. Begge begyndte begærligt at gramse på hendes vidunderlige krop. Hendes røv, bryster inderlår, mave og fisse blev kælet, og få sekunder senere sluttede de 2 andre mænd sig til legen. Der var fingre og hænder overalt på Malenes krop.
De fortsatte kæleriet og kysseriet i måske 20 minutter. Så foreslog jeg, at vi alle smed tøjet.
Sekunder senere stod vi alle nøgne, og alle med store stive ståpikke.
“Smag på dem skat. Om lidt skal du smage på dem med bind for øjnene, og hvis du ikke kan kende dem, bliver du straffet”
Malene så lidt forskrækket ud. Jeg havde behandlet hende så blidt hele dagen, at hun helt havde glemt, at hun stadig risikerede straf. Og gårdsdagens oplevelser sad stadigt dybt i hende. Hun stirrede spørgende på mig. Jeg smilede beroligende til hende, og kyssede blidt hendes læber. Så slappede Malene af igen.
Hun gik 3 runder, hvor hun ved hver af os suttede og smagte omhyggeligt. Så sagde hun at hun var klar til blindsmagning.
Hun fik bind for øjnene, og den første pik i munden. Hun suttede længe, måske også længere end hun havde behøvet. Jeg tror hun nød følelsen af en stor tyk pik i munden.
“Det er ham med mavemusklerne”
Dermed mente hun ham, der var kommet uden T shirt, da de voldtog hende dagen før.
Det var rigtigt.
Næste.
Hun suttede kun kort tid, trak hovedet tilbage og grinede.
“Ha ha, den vidunderlige smag kender jeg så godt. Det er dig, herre. Desuden, selv om de 4 alle har dejligt store pikke, er din jo meget større. Ingen kunne tage fejl af den.”
Jeg ville nok også være blevet sur, hvis hun ikke havde kunnet genkende sin Herres pik.
Også de sidste 3 genkendte hun uden besvær.
“Så, slavinde, nu har disse 4 pragtfulde fyre underholdt dig så længe. Det er på tide, du sørger for at de får orgasme. Og du sluger hver eneste dråbe sperm. Hvis du spilder en dråbe, vil jeg nødigt være dig.”
Malene smilede taknemmeligt, og gik begærligt og liderligt igang med at sutte. Jeg så den bronzefarvede skyde en enorm ladning sperm langt ned i halsen på Malene. Hans pik var meget lang, men lidt tyndere end de andre, og Malene prøvede på at få den helt ned i halsen. Det lykkedes delvist.
Det bankede på døren. Jeg gik ud og åbnede, medens Malene suttede på livet løs på kæmpens pik. Jeg viste de 2 nyankomne ind, og viste dem med tegn, at de skulle smide tøjet. I det samme sprøjtede kæmpen sit sperm langt ned i halsen på Malene, og jeg spurgte hende, hvem det var.
Det vidste hun selvfølgeligt godt.
Så førte jeg en af de nyankomne hen foran Malene, og fik ham til at stikke pikken ned i halsen på hende. Malene kyssede og sugede et øjeblik, så stoppede hun op.
Forbavset.
“Sut, din dovne slavepige. Kan du ikke engang finde ud af at sutte pik ordentligt?”
Malene suttede flittigt, og der gik kun få minutter før hun fik en ny portion sperm at smage.
“Hvem var det?” spurgte jeg koldt.
“Det ved jeg ikke”, svarede Malene. “Det var med sikkerhed ingen af jer 5. Det smagte helt anderledes, og pikken var meget mindre end nogen af jeres.
“Som slavepige har du ingen ret til at kritisere en pik som jeg giver adgang til et eller flere af dine slavehuller. Vær høflig og ydmyg”
“Jeg mente det heller ikke kritisk” forsøgte Malene at redde situationen. “Det er bare det, at de 4 unge mænd fra skoven har sådan nogle pragteksemplarer, og du har den største pik i hele landet”.
“OK, skat, det er i hvert fald smukt sagt.”
Fyren hun lige havde suttet den af på var blevet stående foran hende, og på tegn fra mig stak han nu sin halvslappe pik i munden på Malene.
Så tog jeg bindet af hendes øjne.
Først kunne hun selvfølgelig kun se hans mave, men så bøjede hun langsomt hovedet tilbage, og kiggede op af manden, idet hun , som den velopdragne slavepige hun var, sørgede for fortsat at holde pikken i munden, og fortsatte med at sutte på den.
Så så hun hans ansigt.
Hun for tilbage, slap selvfølgelig hans pik, og rykkede over i hjørnet bag 3 af de unge mænd. Hun skreg af skræk.
Foran hende stod den tynde mand, der havde truet hende så forfærdeligt sidste nat.
“Det er ham, Herre “, råbte hun panisk, “Og den tykke derhenne var også med. Fang dem. De skal i fængsel. De er mordere. Værre end mordere. Den tynde er sindsyg. Han elsker at tortere piger ihjel”
Jeg gik hen og lagde en beskyttende arm om den oprevne pige. Jeg hviskede til hende, men kun langsomt faldt hun til ro.
Efter mere end 10 minutter var hun fattet nok til at jeg kunne sige:
“Hils på Ivan”, jeg pegede på den magre, “Og Troels” så pegede jeg på den fede. “Det er 2 af mine venner, ligesom de 4 du underholdt dig med før.
Malene kiggede forvirret på mig : “Var det alt sammen arangeret?”
“Selvfølgelig skat. Du ville gerne voldtages godt og grundigt. Til det hentede jeg hjælp fra mine 4 venner. Jeg tænkte, at hvis du skulle udnyttes seksuelt, ville du gerne have, at det var nogle lækre fyre, der misbrugte dig?”
“Tak Herre. Du er alt for god ved mig. Den oplevelse var helt perfekt, noget af det bedste jeg i mit liv har oplevet, selv om de kneppede mig sønder og sammen. Men sker det igen, en dag hvor jeg ikke er slidt op af alle oplevelserne Fredag og de sindsyge orgasmer tidligere på Lørdagen, så tror jeg godt, jeg kan klare 6 eller 8.”
“Nå, tror du det skat. Jeg tænker nu på at træne dig op, så du kan klare 25 eller flere!”
“Men var det også dig der arrangerede det frygtelige om natten, Herre?”
Omsider havde hun forstået sammenhængen.
“Hvorfor gjorde du det, Herre”
“Du sagde tidligere, at nu stolede du blindt på mig. At du aldrig ville blive bange for noget rigtigt forfærdeligt, fordi du havde tillid til mig. Du blev sat på en prøve.”
“Men du var der jo ikke, Herre. Hvis det var virkelige psykopater, kunne du jo ikke redde mig, når du ikke var der”.
“Troede du virkeligt, at jeg ville efterlade dig hjælpeløs i en skov, uden mulighed for at komme løs, uden at nogen passede på dig? Der var mennesker tæt på dig hele tiden, klar til at hjælpe dig, hvis der skete noget med dig. Og Ivan er jordens fredeligste menneske. Han gør ikke en flue fortræd”.
“Jamen, hvad med de 2 forfærdelige piske han kom med. Kun en kæmpe psykopat ville da gå rundt i en skov med dem”.
“Det gjorde du ellers selv. De lå i en af de 2 poser, du bar gennem skoven”.
Malene tænkte lidt over det, så tilføjede jeg: “Det var også vigtigt for mig igen at demonstrere det psykiske element af BDSM, ligesom dengang du følte et stød, du aldrig fik. Og igen viser skrækken sig at være lang værre end de faktiske afstraffelser”.
Nu slappede Malene mere af, og kiggede nærmere på Ivan og Troels. Renvaskede, og uden det falske ar i Ivans ansigt, var de ikke så frygtindgydende.
“Der var kun en psykopat i skoven i går”, sagde Ivan. “Det var din herre. Han brækkede sku min næse med det hug. Jeg hjælper fandeme ikke dig en anden gang, når du belønner mig på den måde. De 4 kneppede pigen i timevis, men Troels og jeg skulle bare spille teater. Vi fik ingen sex, og så hamrer du mig i gulvet på så brutal en måde, din store idiot”
“Beklager, men det skulle se realisrisk ud. Jeg ville ramme din kind.” Jeg smilede undskyldende. “Hvad så Malene, er der noget vi kan gøre for at undskylde overfor Ivan og måske belønne ham og Troels for nattens arbejde?”
“Jo herre, det kan jeg godt klare. Nu hvor jeg er blevet så liderlig af alle de dejlige pikke, jeg har smagt, kan mine to udkneppede huller godt lige klare 2 pikke mere. Hvis jeg må for dig, Herre, synes jeg de skal kneppe mig i en sandwish. Så kan de, der måtte have lyst , bruge min mund i mellemtiden.”
Det fik min prinsesse selvfølgelig lov til.
Troels lagde sig på ryggen på sengen. Malene satte sig på ham, og skubbede i en bevægelse fissen ned over hans pik. Så lagde hun sig på maven ovenpå Troels. Ivan kravlede op bagved, og mosede sin pik op i hendes røvhul. Kun lidt spyt brugte han som smørremiddel, og Malene jamrede sig, men Ivan pressede bare hårdere, indtil pikken var i bund.
Een efter en stak vi andre 5 pikken ind i halsen på Malene. De to sidst ankomne gav sig utroligt god tid, og lå næsten stille med pikkene begravet i Malene, så hun fik tid til os alle sammen 4 gange, ialt 20 portioner sperm, som hun slugte med alle tegn på nydelse.
Endelig kom der liv i de to fyre. Til sidst pumpede de så hårdt, at Malene blev kastet rundt mellem dem, og hun skreg, medens deres pikke hamrede ud og ind i hendes to ødelagte huller. Så skreg mændene næsten lige så højt, og kom i nogle vældige orgasmer.
Malene kravlede væk fra sengen, og ud på toilettet. Først et kvarter efter kom hun tilbage.
Stadig nøgen.
Men håret var redt, og tænderne børstet. Hun lignede igen den prinsesse hun var, selv med sperm dryppende ud fra både fisse og røv.
Mine gæster havde taget tøj på, og efter hver at have givet Malene nogle dybe og lange farvelkys, tog de afsted.
Jeg smilede forelsket til Malene.
Hun smilede tilbedende til mig.
Så væltede jeg hende om på sengen, og hamrede pikken i bund.
Igen og igen kneppede jeg hende. Min pik kunne ikke slappe af, og denne gang var der ikke engang snyd med i spillet. Jeg var bare så liderlig efter alle weekendens oplevelser. Jeg holdt først op, da hun lå livløs under mig.
Det varede dog ikke længe, før hun slog øjnene op, og hviskede:
“Det var så skønt, Herre. Du knepper så dejligt med dit kæmpe jern. Endnu bedre end de 4 lækre fyre til sammen. Det gjorde så sindsygt ondt i min fisse, og alligevel kom jeg hele tiden. Du er verdens bedste kneppe gud.”
“Tusinde tak, Malene. Du har givet mig den bedste Weekend i mit liv. Du er den smukkeste pige, jeg har kendt, og du er den mest fantastiske sexmaskine og en utrolig modig og dygtig slavinde. Hvad du har klaret i denne weekend, det er bare utroligt. Jeg elsker dig så højt”
Sammen pakkede vi bilen, kørte op og afleverede nøglen, og kørte til Randers. Jeg sov i hendes arme i hendes lejlighed. Dog ikke før vi sammen havde set optagelserne fra parkeringspladsen ved tankstation Himmerlend, og især optagelserne af Malene sammen med de 4 unge fyre.
Hun havde gjort mig til verdens lykkeligste menneske. Jeg var så stolt af det lille fantastiske menneske, og ude af stand til at fatte, at verdens ottende vidunder havde valgt mig af alle mennesker. Hun kunne have fået enhver mand i hele verden, men hun valgte mig.
Livet er pragtfuldt.

HERMED ER MIN LILLE, DELVIST AUTENTISKE SERIE SLUT. VIRKELIGHEDENS MALENE ER SOM SKREVET I AFSNIT 3 DUKKET OP. SÅ FÅR VI SE, HVAD FREMTIDEN BRINGER FOR OS.
DEN SMUKKE PIGE, HVIS KLITORIS PIERCING JEG HAR BESKREVET, VIL JEG MEGET GERNE INDLEDE ET VIRKELIGT DYBT FORHOLD TIL. DESVÆRRE ER DER SKET ET PAR TING, DER GØR AT HUN TØVER. OPLEVER VI DET HELT STORE SEXEVENTYR, OG TILLADER HUN, AT JEG BESKRIVER DET, KAN DET MÅSKE BLIVE KERNEN I DEN NÆSTE NOVELLE FRA MIN HÅND.

Del dette indlæg