3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus, del 4

E mail : kaptajnbligh1789@gmail.com

 

3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus, kapitel 4

Jeg sov vidunderligt. Jeg var udmattet, fysisk og følelsesmæssigt, og med den vidunderlige følelse af Malenes unge, varme perfekte krop tæt op af mig var jeg faldet i søvn. Nu vågnede jeg i samme position, og mærkede, at den lille prinsesses lille runde numse var presset mod mit lem. På et øjeblik blev det stift som en jernstang.
Jeg strøg hende forsigtigt over kroppen, og førte min håndflade ned, så det hvilede på hendes perfekt struttende C skåls bryst. Jeg nød følelsen lidt, og kyssede forsigtigt pigen i nakken.
Forsigtigt kravlede jeg ud af sengen, flyttede ømt de hårlokker, der var faldet ned over hendes ansigt. Et sidste længselsfuldt blik på hendes perfekte krop, før jeg trak den tynde dyne op over hende. Omhyggeligt glattede jeg de små folder i dynen, og kyssede hendes hår.
Jeg tog shorts og t shirt på, satte mig i bilen, og kørte ned efter lidt morgenmad i Spar købmanden i Hune rundkørslen, kun én kilometer væk.
10 minutter efter var jeg tilbage. Klokken var lidt over 10. Den smukkeste pige i Blokhusområdet lå stille og sov, så fristende som nogen sinde. Jeg satte mælk og juice i køleskabet, trak alt tøjet af, og kravlede igen op i sengen bag Malene.
Så snart jeg mærkede hendes bløde, varme, velduftende krop mod min, rejste kaptajnen stormasten igen. Alt andet ville have været umuligt. Jeg trykkede mig så forsigtigt som muligt ind mod hende, med pikken presset op langs hendes røv. Varmt og blødt. Igen kyssede jeg hendes nakke og kælede for verdens mest perfekte bryster. Men mine berøringer var så forsigtige. Jeg ønskede at dette smukke øjeblik måtte vare ved. Malene skønhed og den dejlige duft fra hendes smukke krop berusede mig. Hvis hun kunne sove i 10 timer mere, skulle jeg ikke klage. Jeg nød øjeblikket så meget.
Hun vågnede kort efter, vendte sig om mod mig, og kyssede mig blidt på munden.
”Tak herre”, hviskede hun. ”jeg havde en pragtfuld dag i går. Jeg nød det hele, i hvert fald bagefter. Du nedværdigede mig præcis sådan som jeg altid har drømt om. Og voldtægten til sidst var det dejligste jeg har prøvet. Vil du ikke nok voldtage mig igen i dag, bare voldsommere”?
”Jo skat, det kan du tro jeg vil. Det er bare svært at voldtage dig, når vi begge ved at du ønsker det. Men jeg har nogle ideer, så du kan blive voldtaget voldsommere end du kan drømme om” smilede jeg.
”Hvad vil du gøre ved mig”
”Det skal du slet ikke spekulere på. I dag skal du bare sørge for at være en lydig slavepige. Er du ulydig, kommer straffen med det samme. Nu slap du jo for straf i aftes. Så heldig er du ikke mere på den her tur, det garanterer jeg”.
Hun kyssede mig igen, og ville lægge sig tilbage i sengen.
”Så er det op, din dovne slavekrop. Tror du jeg skal gøre alt? Jeg har hentet morgenmad. Havde jeg været en normal hersker, var du blevet beordret afsted kl 7 til fods og splitternøgen. Nu dækker du bord, laver kaffe steger bacon og spejlæg. Men først giver du mig avisen der henne.”
”ja herre”. Det lød tilpas ydmygt. Malene hoppede ud af sengen og rakte ud efter tasken med tøj.
”Har jeg beordret dig til at tage tøj på”?
Et øjeblik så Malene forviret ud. Så kom det korrekte svar: ”Nej herre”
”Hvis jeg kan klare at se din ulækre slavekrop uden at få brækfornemmelser, så kan vi ligeså godt spare tøjet. Det gør det også lettere, hvis jeg får lyst til at straffe dig”!
”Jamen, jeg har jo ikke gjort noget forkert”.
”Det gør du såmænd nok. Desuden kan jeg til enhver tid straffe dig alligevel”.
Malene satte stegepanden over med bacon. Jeg beordrede hende til at skue varmen op på max, samt at stege dem helt sprøde. Medens panden varmede op, nåede hun at anrette bordet.
Nu begyndte panden at sprutte.
”Av, av” hylede hun. ”Baconfedtet ramte mig på låret. Det gør ondt”. Hun gik et par skridt væk fra komfuret.
”På plads, slave. Du stiller dig helt tæt på komfuret og bliver der. Og vi skal have meget bacon. Steg 3 hele pakker mere” Jeg smilede frydefuldt fra min hyggelige plads i sengen, hvorfra der var perfekt udsigt til komfuret.
Igen og igen blev Malene ramt af baconfedtet. På brysterne, på maven, på lårene, og pludseligt ramte en særlig stor klat hende lige på fissen. Hun hylede og sprang væk, og stod i den bagerste del af køkkenet og gned sin fisse.
”Står du der og onanerer, din liderlige super nymfoman? Se at komme tilbage til komfuret. Hvis baconet er den mindste smule brændt, binder jeg dine ben fat til loftbjælkerne, så benene er vidt spredt, og så fylder jeg din fisse med baconfedtet. Pas dit arbejde, slam fisse.”
Malene hoppede tilbage til komfuret, og fuldendte sit arbejde, selv om hun hoppede og dansede, for panden spruttede helt vildt, og hun blev ramt hele tiden.
På en eller anden måde holdt hun smerterne ud, og lidt efter inviterede hun mig til bords med den yndigste slavestemme.
”Behager det herren at spise morgenmad nu”?

Vi nød måltidet. Selvfølgelig kunne vi ikke spise alt det bacon, men det var også ligegyldigt. Baconet havde opfyldt den funktion det var købt til.
Efter måltidet beordrede jeg Malene til at fylde boblebadet. Jeg hoppede i, og hun vaskede mig overalt på kroppen. Særligt min ryg, der stadig bar mærker efter hendes negle samt selvfølgelig min meget misfarvede pik, brugte hun meget tid på. At sidde der i boblerne og blive forkælet af så smuk en slavinde. Livet er pragtfuldt. Da jeg syntes det var nok, beordrede jeg hende i brusebad, så hun kunne skylle det baconfedt af, som næsten dækkede hendes krop.
Derefter tillod jeg hende at komme op til mig.
Helt uopfordret begyndte hun at stryge min pik blidt. Åh, hvor var det skønt. Jeg var helt passiv, rørte ikke hendes krop, men efter 7-8 minutter begyndte hun at vride sig og stønne lavt.
”Hvad er der, lille slavinde”?
”Boblerne. Jeg har aldrig prøvet et boblebad før. De kilder min fisse og hele min krop. Hele tiden. Jeg er lige ved at komme”.
”Vent. Du vover på at komme, før jeg giver dig lov. Hvis det sker, vil jeg nødigt være dig”!
Malene kæmpede mod orgasmen, og lykkedes at holde den tilbage, måske i 10 minutter. Da den så kom, var den så voldsom, at hun skreg voldsomt, og huggede sit underliv op og ned. Badeværelset blev slasket til med vand.
”Nå lille skat, du elsker måske ligefrem tortur” smilede jeg. ”Nu bliver jeg nødt til at straffe dig. Først for at få orgasme uden tilladelse, dernæst for at svine helt vildt”.
Malene var stadig så ophidset, at mine trusler ikke gjorde større indtryk.

Vi steg ud af badet. Hun tørrede min krop med et håndklæde, og min pik med læberne. Derefter fik hun lov at tørre sin egen krop, samt rengøre badeværelset. Jeg gik ind i stuen, og forberedte den straf hun skulle have. Jeg spændte en stor krog op i loftbjælken og en mindre i gulvet. Det ødelagde gulvet lidt, men det var mindre vigtigt. Så tog jeg min mobiltelefon og førte 2 lange samtaler. De gav det forventede positive resultat, og jeg smilede i forventning om, hvad der skulle ske senere.
Da Malene kom ind i stuen kunne jeg se hun var nervøs. De 2 gange, hvor jeg havde straffet hende, i hendes lejlighed og i Ellishøj havde givet hende respekt for mine straffe. Det havde gjort virkeligt ondt, og nu frygtede hun noget lignende. Hun prøvede at smile tappert, men det blev et ynkeligt forsøg.
”Hvad bør der ske med en slavepige, der ikke adlyder sin herres befaling, og tilmed sviner i hans hus”? Spurgte jeg bistert.
Malene kiggede ned, tøvede lidt, men hviskede til sidst: ”Hun fortjener at blive straffet”
Jeg sagde intet, men stirrede vredt ind i hendes øjne.
Malene tøvede, usikker på, hvad jeg forventede af hende. Så tilføjede hun: ”Hårdt”
”Udmærket, min lille slave. Der er nogle små tegn på, at du en gang kan blive en slavinde, som en herre kan være stolt af”. Jeg smilede. ”Men jeg frygter at der skal megen opdragelse og mange hårde straffe til, før vi er så vidt.”
Jeg hentede fire manchetter og spændte dem om håndled og ankler. Jeg satte en kæde igennem dem der sad på hendes håndled, og fik kæden trukket så hårdt op til krogen i loftet, at hun måtte stå på tåspidserne. Kun sådan kunne hun nå jorden.
Det ene af hendes ben forbandt jeg med krogen i gulvet. Nu kunne hun højest flytte foden 10 cm., men kun, hvis hun var villig til at miste støtten på gulvet.
Manchetten om den anden fod satte jeg også en kæde i, og stående på en stol, trak jeg nu foden op mod krogen i loftbjælken. Jeg valgte at trække ud til siden, så hun efterhånden stod i spagat. Lodret. Malene er meget smidig, og jeg stoppede først, da hendes ben lå helt strakt op langs kroppen og forbi hovedet og pegede lodret op. Nu kunne hun kun støtte på en storetå.
Hun stønnede. Det gjorde tydeligt ondt i hendes håndled, i storetåen og i senerne i lårene, der var vredet så brutalt fra hinanden. Sjældent har en fisse været blottet så totalt, og i den unaturlige stilling stod den helt åben.
Jeg nød synet af den gudesmukke hjælpeløst udstillede krop et øjeblik. Studerede alle brændemærkerne, og konstaterede med glæde, at selv om hun havde mærker over det hele, ville ingen af dem efterlade ar. Ingen af brandsårene var alvorlige. Dejligt.
Så tog jeg to kasser frem. Den første havde jeg købt i en pornoforretning. En lille strømboks, der gav elektriske stød så svagt, at det virkede utroligt stimulerende. Jeg anbragte konnekter puderne, først på hendes brystvorter, så på hendes små skamlæber inde i folden under de store. Den sidste anbragte jeg direkte på hendes klitoris, efter først at have slikket den lille tap så meget, at spidsen blev blottet. Så tændte jeg apparatet på et af de laveste trin. Som ventet begyndte Malene at vride sig og stønne dæmpet.
Jeg kendte apparatets effektivitet, og på en lille orgasme heks som Malene var resultatet uundgåeligt.
Men ved at vride og vende sig, mistede hun igen og igen forbindelsen med gulvet, hvilket selvfølgeligt gjorde stillingen endnu mere smertefuld.
Så tog jeg den anden kasse frem. Det var et almindeligt EL hegn fra landbruget. Jeg havde lavet en strømstav, idet en ledning fra kassen var ført op og ned over en plastik stav. Kun i spidsen var ledningen ikke isoleret. Der var 4-5 meter fri ledning bag staven, hvilket tillod mig at bevæge mig frit. Jeg forbandt apparatet, satte det på den laveste af 10 styrker. Nu var jeg klar til kamp.
I det samme kom Malene i en lille orgasme. Ikke voldsomt og skrigende som i boblebadet, bare stille og nydende. Bortset fra den smertefulde og ydmygende stilling havde hun det helt sikkert vidunderligt.
Jeg smilede til hende. ”Ja, nu må du gerne komme. Faktisk insisterer jeg på, at du kommer. Hvor mange orgasmer har du prøvet at have i træk”?
”Det ved jeg ikke, herre. Det må være i går, da du voldtog mig, men jeg ved ikke, hvor mange gange jeg kom”:
”Den smule”, lo jeg. ”Nu skal du prøve at have orgasme rigtigt. Meget mere end derude”.
Malene kiggede på mig. Mere forventningsfuldt end forskrækket. Hun var en sexglad lille tøs. Jeg frydede mig.
”Men vi må heller ikke glemme, at du er blevet hængt op for at blive straffet. Hidtil har det jo kun været fornøjelse for dig”. Måske lidt overdrevet. Hendes håndled, og hendes skridt, der var vredet 180 grader opad må have gjort helvedes ondt. ”hvad tror du, din herre vil gøre ved dig nu”?
”jeg tror du vil bruge min fisse, som du har tvunget så åben. Jeg tror du vil kneppe mig i en hel pervers stilling fra siden”.
”Ja, du håber. Men du skal straffes. Kan du se min stav”?
Malene tav. Måske forstod hun stavens funktion.
Jeg trykkede staven mod hendes mave, og hun rykkede de centimeter bagud hun kunne. Jeg gned den over brysterne, og førte den op i armhulen. Derefter op på halsen, læberne, og til sidst berørte jeg hendes øjne.
”Nej herre”, skreg hun panisk. ”Du blinder mig. Jeg kommer aldrig til at se igen. Nej, Nej, Nåde”.
Jeg grinede, og gik om bag hende, og trak meget langsomt stavens spids ned langs hendes rygrad, og forsatte ned i røven. Jeg stoppede først, da den hvilede på det lille rynkede hul. Spidsen blev presset et par cm. Ind. SÅ TRYKKEDE JEG PÅ KNAPPEN. Hendes krop for frem, måske 15- 20 centimeter. Lænken om den nederste fod forhindrede større bevægelse. Hun støttede ikke på gulvet, hang kun smertefuldt i sine lænker. Hendes skrig var hvinende gennemtrængende. Hun var helt fra den. Tænke sig, at den laveste strømstyrke kunne forvolde så pragtfulde smerter. Overtrykket smertede i min pik.
Endelig hang hun stille. Jeg spekulerede på, om folk i de andre huse kunne høre det, men heldigvis var begge nabohuse tomme denne weekend, og huset var godt isoleret. Jeg besluttede at lade hende skrige. De kildede så dejligt i mine nosser at høre hendes smerte og desperation.
Stavens spids kom ud på hendes dejlige balder. Igen et tryk. Hendes reaktion var et ryk i kroppen, men denne gang var hun tavs. Et par steder på maven gav også kun nogle ryk i kroppen, og en dyb stønnen fra min straffefange. Så skubbede jeg den dybt op i hendes armhule. Jeg pressede den hårdt ind, så hun stønnede. Så trykkede jeg endnu en gang. Skrigene var om muligt højere og sygere end da staven var i hendes røvhul. Igen dansede hendes udspændte krop makabert. Længe. Jeg så blodet løb ud af hendes mund. Jeg anbragte en lille gag ball i hendes mund. Den ville ikke forhindre hende i at tale, men sørge for, at hun ikke bed tungen af sig selv.
Kroppen var ved at falde til ro. Det sidste hvinende skrig havde undsluppet hende, men underlivet pumpede stadigt frem og tilbage, trods de smerter det må have forvoldt i den umulige stilling. Med en hæs stønnen kom hun igen. Meget længe.
”Nå din lille pain slut. Du skal bare have smerter nok, så får du orgasme”.
”Måske herre. Smerterne hidser mig op, men de er samtidigt forfærdelige. Jeg kan ikke tage mere. Tag mig ned. Mine hænder er ved at blive rykket af, og jeg har krampe i låret”. Ganske rigtigt stod muskler og sener frem som skælvende reb i inderlåret på det ben, der var vredet opad. ” Men jeg tror nu nok at mine orgasmer kommer fra den lille el maskine. De små strømme stimulerer så skønt”.
”Jamen skat, du tror da ikke jeg vil stoppe noget, der er så skønt? Og vi er næsten ikke kommet i gang” Nu var det ren panik i Malenes ansigt.
Jeg fjernede den lille konnekter pude på hendes klitoris, og anbragte den i bunden af hendes fisse. Derefter hentede jeg nogle vibratorer. Først smurte jeg en lang, tynd vibrator ind i glidecreme, og pressede den op i hendes røv. Den var utrolig lang, men Malene kunne tage den hele. Spidsen må have været langt inde i hendes tarm. Jeg tændte den, og med det samme lød der en lille behagelig stønnen fra pigen.
Som det næste stoppede jeg et vibrator æg op i hendes kusse. Hun var så våd, at hele kussen var smurt ind i dejligt kusseslim, og væden løb ned af hendes ene ben. Så snart hun mærkede de nye vibrationer, ændrede tonelejet i hendes stønnen sig. Hun vred sig lidt, og kom igen i en lille, stille, men utvivlsomt dybt tilfredsstillende orgasme.
Elektrisk stimulans, anal stimulans og et vibrerende æg i fissen. Læg dertil en pervers og ydmygende stilling, hvor hun var komplet hjælpeløs. Malene havde ikke en chance, og få minutter efter kom hun igen.
Selv gik jeg rundt og nød synet af hendes krop og hendes dybe støn. Malene er altid smuk, men DETTE SYN!!! Ingen mand ville kunne klare det ret længe, og pludselig sprøjtede min pik, uden at jeg havde rørt den. Det var ikke sket siden jeg var barn, men hele situationen var så liderlig. Det meste af spermen ramte Malene på maven og brysterne, men en klat ramte hendes mund. Hun slikkede det begærligt af læberne.
Nu hentede jeg en stor wand. En af dem, den skal tilsluttes stikkontakten og har et vibrerende kuglehoved. Jeg ved fra andre piger, hvor utrolig effektiv den er. Flere piger har fortalt mig, at de aldrig havde opnået orgasme før de prøvede sådan en, men at det med den lykkedes ofte.
Jeg anbragte staven, så hovedet trykkede direkte på klitoris. Spændte omhyggeligt staven fast med to bånd omkring hendes lår.
”Åh, nej Herre. Stop. Jeg kan ikke klare det. Jeg er ved at komme hele tiden med de elektriske impulser, ægget og vibratoren i røven. Den stav er alt for voldsom. Jeg eksploderer hvis du tænder den. Jeg kender den godt. Min fisse kan ikke klare så voldsomme vibrationer. Vil du ikke nok være sød og lade være? Du kan jo alligevel give mig alle de orgasmer du vil med de andre ting”? I det samme kom hun igen. Hendes krop spændtes, og bag massagestaven kunne jeg se hendes kusse trække sig sammen som i kramper. Hendes stønnen var voldsom.
”Har du stadig ikke fundet ud af, at jeg er fuldstændig ligeglad med dine ønsker? Du er en klump kød, der alene er til for at behage mig. Og nu har jeg tilfældigvis lyst til at se dig få RIGTIGE orgasmer. Du skal bare glæde dig over, hvor heldig du er” Jeg kiggede strengt på hende, og tændte den store massagestav.
Nu stønnede hun ikke gennem en lukket mund. Hun stønnede, hun skreg og hun hvinede. Det tog kun få sekunder før hun kom. Men denne gang ville orgasmen ikke slutte. Hun vred sig og vendte sig og hvinede igen. Så sprøjtede det ud af hendes fisse. Jeg har aldrig troet på begrebet sprøjteorgasme, og havde aldrig set det, men nu sprøjtede det i hvert fald ud af pigen. Måske er det bare tis, fremprovokeret af de mange stimulanser, men liderligt så det ud.
Det fortsatte og fortsatte. Malenes ansigt var forvredet til en uhyrlig maske, og hun vendte det hvide ud af øjnene. Til sidst blev skrigene så skingre, at det ville have været umuligt at opfatte at det var menneskelige lyde. Hendes krop bugtede sig med en voldsomhed, så jeg spekulerede på om hun ville falde ned.
Så hang hun helt stille !!!
Min smukke prinsesse var besvimet.
Jeg slukkede først den store stav, derefter EL boksen, trak den lange vibrator ud af røvhullet og spændte den store vibrator af hendes lår. Ægget i hendes fisse faldt ud af sig selv.
Jeg var syg af liderlighed. Hendes fantastiske orgasme show var det dejligste jeg i mit liv havde set. Jeg SKULLE have orgasme igen med det samme. Jeg stillede mig ved siden af den bevidstløse pige, og jog pikken op i hendes oversvømmede, totalt åbne fisse.
Så våd, og i den stilling føltes hun ikke længere stram. Jeg nød det perverse i at kneppe en bevidstløs pige, og huggede min store pik frem og tilbage nogle gange. Malene åbnede øjnene og stønnede svagt. Efter et par minutter var hun klar i hovedet, og kiggede på mig. Nu mærkede hun også min pik i sin mishandlede kusse, og stødte med det samme lidt imod, så meget rebene tillod. Det tog 5 minutter før hun kunne tale.
”Åh Herre”, kvækkede hun hæst. ”Vil du ikke godt tage mig ned. Det gør så ondt i mine håndled, og mit ben er vredet helt ud af hofteskålen. Det gør så forfærdeligt ondt. Vil du ikke nok lægge mig på sengen, så vi kan elske rigtigt”.
Jeg svarede hende ikke. Jeg kunne ikke stoppe. Jeg stødte vildere og vildere, og kun fordi jeg lige havde fået orgasme lykkedes det mig at holde den tilbage i yderligere 6-7 minutter. Så kom jeg med et brøl.
Malenes krop var blevet kastet rundt, og mishandlet yderligere. Jeg kunne se, at selv i de bløde manchetter var huden slidt af hendes håndled. Hun var fuldstændigt udmattet af alt det hun havde været udsat for, inklusive de endeløse orgasmer, og hang passivt i armene. Så bad hun igen stille om at blive taget ned.
”Nej, vi venter lidt”, smilede jeg ondt. ”du skal lige prøve strømstaven først”
”Den har jeg da prøvet. Du gav mig så mange stød. Og jeg synes jeg tålte dem godt. På nær det i røvhullet og det i armhulen” Det var svært at forstå hendes hæse hvisken.
”Ja, men det var på svageste strømstyrke. Den kan reguleres. Nu skal du mærke, hvad der sker, når vi skruer den helt op. På landet kalder de det et elefanthegn, og her bliver det endnu kraftigere, fordi der ikke er et kæmpelangt hegn til at begrænse strømstyrken” Jeg lo barskt.
”Nej”, næsten skreg hun. ”jeg kan ikke tåle mere. Please tag mig ned. Du kan ikke være så grusom. Vær nu sød”
Jeg skubbede boksen hen, så hun kunne se den, og viste hende nøjagtigt hvordan jeg ændrede strømstyrken fra 1 til 10. så skubbede jeg boksen hen bag hendes ryg, og uset af hende satte jeg styrken ned til 2.
Jeg holdt staven mod ydersiden af det lår, der hang ned mod gulvet (hun gjorde ikke længere forsøg på at støtte med tåspidserne, det havde hun ikke længere kræfter til. Så trykkede jeg på stødknappen i toppen af staven, idet jeg omhyggeligt sørgede for, at hun så mig gøre det. Hun skreg, lidt som da jeg stødte hende i røvhullet med svag styrke.
Stavens spids hvilede nu mod hendes mave. Lille pause, så et nyt stød. Endnu ynkeligere skrig. Malene var i helvede. Store smerter og vil angst. Med passende pauser fik hun 3 stød mere, nu på armene.
Så gik jeg hen foran hende. ”Synes du, du har fået nok”?
Hun kunne først ikke tale, men nikkede ivrigt. Til sidst lykkedes det hende at hviske noget, der lød som : ”ja herre, ikke mere”
”OK, jeg synes også, du har tålt det flot. Du skal have et stød mere, slave, og så tager jeg dig ned”
Malene smilede udmattet. ”Tak Herre”.
Langsomt gik jeg rundt om hendes hængende krop. Jeg berørte strømboksen med min fod bag hendes ryg. Strømstavens spids berørte hende alle steder. I røvhullet, i armhulerne, på brysterne og direkte på brystvorterne, arme, ben, røv, ryg og mave. Hver gang den hvilede et særligt følsomt sted kunne jeg se hendes krop ryste voldsomt. Hun var virkelig bange.
Så førte jeg staven ned til hendes fisse. Gned den mod de store skamlæber, de små skamlæber og stak de helt op i bunden af fissen. Endelig placerede jeg spidsen direkte på hendes blottede klitoris.
Malenes rystelser var helt ukontrollable. Hun græd panisk. ”Nej herre, jeg dør. Lad mig leve” fik hun med besvær hvisket.
Jeg blev stående rigtigt længe, og så hende dybt i øjnene. Panikken lyste ud af de store øjne, der var ved at falde ud af hovedet på hende.
”Nå, skal vi få det overstået” smilede jeg, og holdt bagenden af staven op mod hendes ansigt, uden at spidsen forlod hendes kilder.
”Nej, Nej, nåde, nåde” Hendes øjne var klistret til min tommelfinger på strømknappen.
Så trykkede jeg.
Malene skreg. Hvor havde hun fået stemme fra igen? Hendes krop dansede i rebene, og skrigene fortsatte, som fra en sjæl i helvedet. Hun vred sig og ansigtet var fordrejet til en umenneskelig maske. Nu var stemmen helt væk, og der kom kun svage lyde, men på munden kunne jeg se, at hun stadig skreg.
Langsomt, uendeligt langsomt slappede hun af. Jeg lagde strømstaven fra mig.
Jeg fjernede den lille gag i hendes mund.
Hendes ansigt fik sit normale udseende tilbage. Hun åbnede øjnene, og hang og kom lidt efter lidt til sig selv. Hendes øjne så spørgende på mig. Hun forstod ingenting.
Nu var det næsten helt umuligt at høre hendes hvisken, så jeg satte mit øre hen til hendes mund, og med besvær forstod jeg: ”Hvad skete der. Den gav jo intet stød”?
Jeg smilede. ”Du skulle lære, at smerter også er psykiske. Du troede, der ville komme en sindssyg smerte, og reagerede som om det var sket. I virkeligheden skete der slet ingenting”.
”Men hvordan”?
”Jeg slukkede maskinen bag din ryg. Jeg brugte foden”
Jeg løsnede det ben, der var vredet op mod loftet, og forsigtigt førte jeg det ned. Selv havde hun ingen kontrol over musklerne i benet. Det var helt lammet.
Så løsnede jeg hendes fod på gulvet, og til sidst hendes håndled. Hun faldt sammen i mine arme, uden kontrol over sine ben.
Forsigtigt bar jeg hende hen i sofaen, og anrettede nogle bløde puder, så hun havde god støtte i ryggen. Der satte jeg hende, og hentede noget creme, så jeg kunne behandle skrammerne på hendes håndled.
Bagefter satte jeg mig på knæ ved siden af sofaen. Jeg kælede hendes krop og kyssede hendes mund.
Længe.
Langsomt holdt hendes krop op med at ryste.
Nu flyttede jeg hende lidt, så jeg kunne sidde på sofaen bag hende, så hendes overkrop nu lænede sig op ad mig. I 2 timer sad vi der. Jeg kælede med hende, og nød hendes nærhed. Hun begyndte at få samlet sit ødelagte nervesystem op igen. Først efter disse timer var hun et helt menneske igen. Pludseligt og umotiveret sagde hun:
”Undskyld, Herre”
”Hvorfor undskyld. Jeg synes du har været en prægtig slavepige”?
”Jeg har ikke vist tillid nok til dig” svarede det lille sårede vidunder. ”Jeg gik første gang i panik, da du holdt strømstaven mod mit øje. Og anden gang, da den var på fuld strømstyrke, og du truede med at ødelægge min kilder. Jeg burde have forstået, at sådanne grusomheder ville du aldrig udsætte mig for. Jeg kender dig efterhånden. Du vil gerne mishandle mig, men du ønsker alligevel, at jeg har det godt. Ja protester bare, jeg kan se det gode i dig”.
”Nå, du har tillid til mig”?
”Ja herre”. Hun smilede svagt og gav mig et lille kys. ”Jeg ved, at fremover vil jeg aldrig blive bange, hvis der er ved at ske noget virkeligt grusomt. Det ville du aldrig udsætte mig for. Ikke i en million år”.
”Vi får se. Husk hvad du har sagt. Jeg vil minde dig om det før turen er forbi”. Mit lille smil fortalte hende intet om, hvad jeg tænkte på.
Hun kiggede spørgende, men ikke nervøst.
Hun var udmattet.
Hendes stemme var næsten væk.
Hendes nervesystem var ødelagt af 1.000.000 orgasmer (Næsten)
Elektrisk tortur en noget af det værste for offeret. Smerten er så intens, og man kan ikke forberede sig på den. Hun var ødelagt af disse smerter og radbrækket af den umulige stilling. Men med mine blide kærtegn og min opmærksomhed, samlede hun sig gradvist. Men først kl 16.00 var hun klar til at forlade huset sammen med mig. Hun gik endda usikkert, som om hun ikke helt kunne styre sine ben. Men hendes øjne fulgte mig.
Forelsket.
Tilbedende
Hun havde til fulde erkendt sit behov for en hersker.
MIG !!
Livet er dejligt

Kaptajn Bligh

Fortsættes del 5

Del dette indlæg