3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus, del 3

E mail: kaptajnbligh1789@gmail.com

 

Da denne novelle blev bragt første gang, skete der det, at den pige, der er modellen for ”Malene” dukkede op, og skrev en kommentar neden under episode 1 under navnet ”Kun en pige”.

Jeg havde nemlig mistet kontakten med hende, og jeg blev rigtig glad for at hun kom frem igen, hvorfor jeg svarede hende, og vi genoptog kontakten.

Her er de to mails:

o AnonymSvar
2. Bare en pige
09/01/2014 at 22:42
Jeg kunne ikke lade vær med at smile, da jeg så beskrivelsen af pigen. Åh jeg husker vores samtaler så tydeligt. Især da du ringede, imens jeg var sammen med kæresten, men alligevel spurgte om mine mål
– Dejlig novelle, præcis som den anden jeg elskede så viunderligt.
– Mvh pigen
Svar
o Kaptajn Bligh
10/01/2014 at 7:23
Hej me
Beskrivelsen af pigen er jo beskrivelsen af dig, min ven.
Ja jeg savner også vores samtaler. Du er så dejlig:)

Alt hvad jeg har skrevet om billedet hun sendte mig, og hendes lyst til BDSM helt uden begrænsninger er 100% sandt. Hendes udseende er også forsøgt beskrevet helt ærligt, men når jeg sidder med min beskrivelse af Malene i den ene hånd, og billederne af ”Kun en pige” i den anden hånd, kan jeg godt se, hvor dårligt jeg har ramt. ”Kun en pige” er langt smukkere end jeg har kunnet skildre Malene. Alderen er dog opdigtet. ”Kun en pige” var kun 16 år, da hun skrev til mig, og det var grunden til, at jeg nægtede at dyrke hård BDSM sex med hende, selv om beslutningen rev mig i stykker.
Heldigvis er ”kun en pige” rigtigt glad for historien, og beder om selv at opleve den til foråret. Afsnittet med forsøg på Deep Throath har inspireret hende så meget, at hun har skrevet og bedt om tilladelse til at øve sig på mig.
Verden er uretfærdig. Jeg kan fryde mig over ”Kun en pige” og i, stakkels læsere, må nøjes med mine sølle beskrivelser i form af Malene. Jeg gør det så godt jeg kan, men hvordan beskriver man en smuk solnedgang ved Vesterhavet eller kraftigt nordlys for en der aldrig har set det? ”Kun en piges” virkelige skønhed kan kun illustreres med et billede, og det indsender jeg ikke.
Jeg har fået så mange positive tilkendegivelser. TAK.
Håber fortsat at serien kan glæde nogle af jer 

Jeg smilede til Malene et øjeblik. Så sagde jeg i en bestemt tone: ”Så er vi i Blokhus. Nu skal du vise dig som en velafrettet slavinde, som jeg kan være stolt af. Det tøj du valgte i Ellishøj er meget passende. Sørg for at være tilpas ydmyg, og adlyd mig i et og alt, så skal vi nok få 3 gode dage”.
Malene slog øjnene ned, og svarede lavmælt: ”Ja herre”
Vi gik ind på udlejningsbureauet. Jeg forrest, Malene 2 skridt bagved. Der var lidt kø, og kun en stol ledig. Jeg satte mig ned. Malene blev stående tavs ved min side.
Da de første var ekspederet, blev der 2 stole ledige. Malene tog et skridt over mod dem. Jeg greb hendes hånd og rystede meget diskret på hovedet. Rød i hovedet stillede hun sig tilbage på sin plads ved siden af mig.
Vi fik nøglen og adressen på et hus i Hune, lige uden for Blokhus. Der var kun 5 minutters kørsel.
Det var et lækkert hus, på en helt tilgroet grund, hvor man kunne sidde helt ugenert. Straks så jeg spændende muligheder i den grund. Selve huset var ikke stort, men af god kvalitet. Der var et pragtfuldt stort boblebad, som jeg med det samme vidste, vi skulle bruge.
Jeg beordrede Malene til at slæbe vores ting ind, sætte mine på plads, samt præsentere hendes på spisebordet. Jeg var nysgerrig efter at se, hvad hun havde taget med.
I den ene taske var der kun tøj. Lidt almindeligt tøj, som jeg med det samme viste, vi ikke fik brug for, en stor mængde af små lækre sager tilsvarende det hun havde vist mig, et par bikinier så små, at de ikke kunne skjule noget, samt nogle fetish kostumer. Imponerende at en 18 årig pige kunne have samlet alt dette.
Jeg lagde den mindste bikini frem(hvis man kan kalde de par trævler for en bikini), et indianerprinsesse kostume ( Bestående af et lændeklæde, hvor både det stykke stof der hang ned foran og det bagpå var meget smalt, således at mindre en halvdelen af røvens bredde var dækket, og som overdel nogle tynde bambus stykker på snor, der kunne dække brysterne, men ville tillade et dejligt frit udsyn ind mellem pindene), samt endelig et par almindelige shorts, små og stramme, men rimeligt anstændige samt en meget kort top. Den ville kun kunne dække brysterne til vorterne, så underkanten af brysterne kunne ses nedenunder. Så hentede jeg nogle ting i min egen bagage, jeg syntes ville passe til dette tøj udvalg.
Den anden taske indeholdt en masse artikler til personlig pleje. Malene gjorde åbenbart meget ud af sig selv, selvom hun bestemt ikke lignede en sminkedukke. Der var også 5 par sko. Men resten af tasken bestod af sexlegetøj. Igen blev jeg forundret over at så ung en pige kunne have så meget.
Mindst 12 vibratorer eller pulsatorer, forskellige dildo’er, af hvilke en var mindst 10 cm i diameter. Jeg kiggede på dildoen og derefter på Malene. Hun rødmede, men forholdt sig tavs.
Der var også et sæt til vacuum sex med forme til både fisse, klitoris og brystvorter, samt en lille samling straffe instrumenter. Endelig var der et par tuber glidecreme, samt en analsprøjte til at rense røvhullet før sex. Imponerende samling.
Jeg roste hende for det flotte udvalg.
”Hvis vi skal nå ned på stranden i aften må vi gå nu. Tag bikinien på”.
Malene smed øjeblikkeligt tøjet, og trak de små ”trusser” på. Bagpå var det kun en snor, og stykket der dækkede kussen var en lille smal trekant, så lille, at den kun lige kunne dække det hele. Gled den bare en cm til siden, ville den sidde inde i revnen, og lade skamlæberne i den modsatte side falde ud. Hun tog også BH en på, igen snore. Over brystvorterne to trekanter, hvor hver side var 3 eller 4 cm lang. Den dækkede vorten, intet andet. Jeg lagde mærke til, at der var noget selvklæbende, der holdt trekanten på plads.
”Hvorfor har du ikke sat tilsvarende klæbere i trussen. Det bliver da rigtigt svært at holde den på plads”? spurgte jeg.
Malene smilede. ”Netop derfor”!
Sød pige. Pragtfuld pige.

Hendes påklædning afsluttedes med sandaler.
Jeg skiftede hurtigt til shorts. God kvalitet, tynde og velsiddende, samt en maritim T-shirt. Også jeg i sandaler. Jeg puttede de 2 andre kostumer og mine ting i en pose og gik ud af huset. Malene lige bagved.
Vi lod bilen stå og fandt en sti ned mod Blokhus og stranden. Den gik langs et kæmpehul, en tidligere grus- eller mergelgrav, i et lidt øde område. Lige her var der ingen huse, og efter stiens tilstand at dømme, var der ikke mange, der gik denne vej. Vi mødte 4 unge knægte, måske 14 eller 15 år. Hold kæft hvor de gloede på Malene. Hendes bryster var frit synlige på nær vorterne, og det højrøde piskemærke kunne de ikke undgå at se. Trekanten på kussen havde selvfølgelig ikke kunnet holde sig på plads. Den var gledet lidt til højre, så både den store og den lille skamlæbe i venstre side var helt synlige med alle de blodige mærker fra elastikkerne. Da vi skulle passere drengene på den smalle sti, var vi nødt til at gå så tæt, at alle drengene kunne gnide sig lidt op af Malene. Den sidste havde samlet mod, da han så, at vi ikke havde reageret på de 3 førstes frækheder. Han holdt sin venstre hånd lavt, så fingrene ”tilfældigt” strejfede Malenes skamlæber.
Da vi var 3 skridt forbi, kiggede jeg mig tilbage. Drengene gloede lamslået på Malenes forpiskede røv. Drengen der havde berørt hendes fisse havde taget sin pik frem, og onanerede vildt. Få sekunder efter sprøjtede han så vildt, at det første store sprøjt ramte Malenes lille lækre røv. Sikke et sprøjt der kan være i små drenges pikke.
Malene havde ikke vendt sig, men hun havde mærket at noget ramte hende.
” Sperm,” sagde jeg. Tør det af med fingeren, vend dig om, og slik fingeren ren.”
Malene adlød. Hun kørte fingrene langsomt op af røven, fandt den slimede klat og holdt fingrene op foran ansigtet. Så vendte hun sig om, og viste drengene fingrene med klatten. Langsomt lod hun tungen glide hen over fingrene og slikkede dem helt rene. Hun gjorde meget ud af at gøre synkebevægelser. Drengene stod som limede til stien. Så begyndte én og et øjeblik efter alle 4 at høvle løs på deres pikke.
Vi ventede ikke på resultatet, men gik videre.

Lige før vi nåede sommerhusområdet, der går nord om Blokhus, helt ned til havet, Mødte vi en mand, måske sidst i trediverne.
Han studerede Malene næsten nøgne krop grundigt og gik helt ugenert rundt om hende 3 gange.
Så skubbede han den lille trekant på hendes kusse helt til siden, og åbnede spalten med 2 fingre.
”Velopdragen slavepige. Du har også pisket hende godt”
”Ja”, sagde jeg, idet jeg holdt stemmen afslappet og ligegyldig. ”hun går vel an. Hun har meget at lære, men almindelig høflighed og ydmyghed er hun ved at få fat i. Og nogle gange husker hun, at hun kun er en ting, der er til for min fornøjelses skyld”.
”Er det i orden jeg undersøger hende lidt”, åndsvagt spørgsmål, idet fyren stod med 3-4 fingre oppe i Malenes skede.
”Helt fint. Vi har ikke så travlt. Kan du lide hendes krop”?
Nu gik hans hænder for alvor på opdagelse, og det lykkedes ham at presse 4 fingre så højt op i fissen, at kun tommelfingeren hang ud.
Malene vred sig. Hun var bleg i ansigtet, munden meget lille, men hun forholdt sig roligt, og sagde ingenting.
Han æltede brysterne bagfra, og tog pludseligt så hårdt om brysterne at Malene skreg højt.
”Hun er ikke rigtigt vant til smerte. Lad mig låne hende 14 dage, så kan jeg garantere, at hun får prøvet noget. Efter 14 dage, vil der ikke være en centimeter af hendes krop, jeg ikke har straffet”. Manden smilede sadistisk.
Malene var bleg. Hendes øjne så syge ud, og tårerne løb ned af hendes kinder. Man hun forholdt sig tavst, kun afbrudt af et nyt skrig, da manden vred det ene bryst voldsomt rundt.
Jeg smilede til fyren, og sagde overlegent: ”Nej, jeg tror ikke du ville være til megen hjælp. Jeg ved nok bedre, hvordan jeg vil straffe min lille slavinde. Men bare rolig, hun skal ikke slippe for let”!
Tøvende og modvilligt slap fyren, efter lige at have kvast det ene bryst igen, denne gang langt mere grusomt. Malene skreg som et såret dyr.
Da han gik, gned Malene sin smertende bryster, og stod lidt med bøjet hoved og med tårerne trillende ned af kinderne. Så spurgte hun stille: ”Er du tilfreds med mig, herre. Har min opførsel behaget dig”?
”Meget. Du forholdt dig passiv som enhver slavinde skal gøre. Skal der være begrænsninger i, hvad han – eller nogen anden – må gøre ved dig, skal jeg nok sætte grænserne. Du tålte også smerterne udmærket. Med lidt træning, skal der nok komme en brugbar slavepige ud af dig, trods alt”.
Jeg bøjede mig frem og kyssede blidt de smukke bryster, der nu havde tykke mærker, hvor mandens stærke fingre havde kvast vævet. Så kyssede jeg hende på munden, først forsigtigt, så krævende, med vild aktivitet af min tunge. Hun kyssede tilbage med en overraskende vildskab. Det tog mindst et kvarter, før vi gik gennem sommerhus bebyggelsen og ned på stranden.

Selv på stranden, mellem 1000 letpåklædte og enkelte nøgne piger, vakte Malene opsigt. Hendes mikro bikini var langt mere sexet end hvis hun havde været helt nøgen. Hun var selvfølgelig med afstand den smukkeste pige på stranden. Og så var der selvfølgelig alle piske mærkerne, som også fik folk til at glo.
Vi gik rundt et stykke tid, og sørgede for at passere så tæt forbi grupper af strandløver som vi kunne. Alle gloede, men bortset fra enkelte ”friske” tilråb, var der ingen, der tog sig sammen til at sige noget. Malene gik rank og smuk, helt uberørt af, at vi ikke passerede én mand, – og sikkert heller ikke ret mange kvinder – der ikke slugte hendes perfekte krop med øjnene. På et tidspunkt stod vi alligevel lidt for os selv, og jeg fik spurgt: ”Nå lille model, nyder du opmærksomheden”?
”JA herre, JA. Det er så vidunderligt. Se hvor safterne løber ned af mit lår”
Og ganske rigtigt løb fissesafterne i små dråber ned af Malenes velformede, spændstige solbrændte inderlår. Selv om der kun var 20 meter til den nærmeste gruppe mennesker, førte jeg 3 fingre så langt op i fissen, som de kunne komme. Jeg gned hende blidt i to – tre minutter, hvorefter jeg slikkede mine fingre rene. Hun smagte pragtfuldt!
Alle gloede på os med åben mund og polypper.
I det bløde sand, helt oppe ved klitterne, lå en særligt stor gruppe af unge mennesker. Der var et par piger i gruppen, men ellers var det ca. 20 unge mænd mellem 20 og 25 år. Vi gik ind gennem gruppen, og her var der nogle fyre, der var mere modige:
”Saftige patter”
”Sød lille fisse, du viser frem”
”Må jeg kneppe den pragt røv”?
En enkelt havde mod til at henvende sig på en mere fornuftig måde:
”Du har godt nok fået tæsk. Er det vold, eller er det noget du kan lide”?
Malene stod, smuk som en gudinde, med lidt bøjet hoved, og så ned. Hun svarede: ”når det behager min herre at piske min røv, modtager jeg piske slagene med glæde. Alene min herre bestemmer om jeg skal piskes, Hvor, hvornår og hvor hårdt”.
Han kiggede på mig med respekt i øjnene: ”Hende har du opdraget perfekt. Låner du hende ud”?
”Måske senere. Hendes opdragelse er slet ikke fuldført. Jeg tror hun kan blive en god slavinde en gang, men der vil nok kræves mange straffe før jeg er så vidt”.
Vi gik videre. Ikke én af personerne i gruppen kiggede andre steder hen, heller ikke pigerne. Mon nogen af dem selv ønskede sig i Malenes sted? Jeg så, at den ene var virkelig lækker. Meget solbrændt, slank og med helt overdrevne silikone bryster. Rigtigt lækkert at se på, men uanvendeligt til SM.

Vi nåede toppen af klitten, og kiggede ned i de første gryder. Dem passerede vi, men i tredje række fandt jeg en dyb gryde, der passede mig. Der havde ikke været badegæster i de gryder vi havde passeret.
Jeg rullede et stort tæppe ud, og vi anbragte vores ting i sandet.
”Tag bikinien af, din so. Nu har du gået og gjort dig til overfor hver eneste fyr på stranden. Du er så gejl, at du ville blive liderlig, bare vi passerede et fugleskræmsel. Nu skal du fandeme have en rigtig mandfolkepik. Jeg knepper dig til det sortner for dine øjne”.
”Nej herre”, råbte hun skræmt. ”Vi er så tæt på stranden. Der kan ikke undgå at komme nogen forbi, lad os gå lidt længere langs stranden mod Løkken, så finder vi et sted helt for os selv, og kan elske uforstyrret i timevis”.
”Sådan en brunstig so som dig skal ikke elskes, hun skal skampules!! Og hvis du tror nogen ordentlig fyr gider kigge på dit slamhul og din skodkrop, så har du da storhedsvanvid. Du skulle hellere være lykkelig for, at jeg nedlader mig til at svine min kongepik til i din luder fisse. Jeg kan forestille mig, hvad du har heddet i skolen. Siden anden klasse, har de garanteret kaldt dig for fælles Malene”.
Der løb et par tårer ned af kinden.
”Smid så det tøj spermsæk!” Samtidigt gav jeg hende en syngende lussing.
Nu var Malene trodssig: ”Nej. Det vil jeg ikke. Jeg gider slet ikke have sex med dig. Du er led og tarvelig”.
”Har du først opdaget det nu”? Smilede jeg, og svingede hende en ny lussing, denne gang så hårdt at hun faldt om på tæppet. Af med klunset, ellers vil du fortryde den dag du blev født”:
Hun prøvede at rejse sig, men en ny lussing sendte hende i gulvet.
3-4 gange prøvede hun med samme resultat. Så greb jeg hende i håret, trak hende op, og flåede trevlerne af hende. På et sekund var jeg nøgen, og kastede mig over hende. Uden opvarmning hamrede jeg min pik i bund i en bevægelse, og kneppede hende som en damphammer.
Det var en vild voldtægt. Jeg kom en gang, men takket være den geniale lille pille kunne jeg fortsætte lige så vildt med det samme. Nu stødte Malene imod, ligeså vildt som jeg. Vores kroppe hamrede mod hinanden, og hendes negle flåede min ryg. Hun hvinede og skreg da hun kom.
Igen og igen kom jeg. Jeg kneppede hende i enhver tænkelig, og sikkert også et par næsten utænkelige stillinger. Men lige meget hvor brutalt jeg hamrede pikken ind i pigen, kunne jeg ikke stoppe hendes frydeskrig. Hun kom og kom. At tale om et antal orgasmer ville være forkert. Hun havde orgasme hele tiden. Alligevel klamrede hun sig til mig, og ville have mere.
Til sidst var jeg så udmattet, at jeg sanseløst trillede af hende. Pikken stod endnu, den var næsten sort-blå, og der var meget blod på den. Men min krop var tømt for energi i en grad jeg kun har prøvet efter maratonløb (Og jeg har løbet mange af dem!)
Marlene lå også sanseløs på tæppet. Hendes øjne var lukkede, og hun hev efter vejret.
Vi lå der i flere minutter, og da Malene kiggede på mig, lå vi stille og svømmede i hinandens øjne.
Så først satte vi os op.
Et bragende bifald med pift og råb og skrål brød løs.
Hele vejen langs grydens kant stod mennesker. Hele den gruppe vi havde passeret til sidst, og mange flere stod og jublede. Jeg kunne se, hvor genert Malene var. Jeg vinkede tilbage til hoben, og fandt Malenes indianerkostume frem, og rakte hende det. Selv tog jeg med besvær tøjet på. Min pik var stiv, men så øm. Og blusen gjorde ondt på mine skuldre, hvor Malenes negle ikke havde efterladt meget hud.
Vi samlede vores ting, og gik op af gryden i retning væk fra stranden. De tilskuere vi passerede klappede mig på skuldrene og roste os for showet. Jeg undlod at kommentere dem.
Langsom gik vi ind i land, i retning mod Hune. Jeg tog Malenes hånd, og da vi nåede en lille sti, kyssede jeg hende inderligt.
”Tak herre” sagde hun med tilbedende øjne. ”Det var præcis sådan en voldtægt jeg havde drømt om. Det er det bedste der nogensinde er sket for mig”!!!!
Vi satte os på en bænk. Jeg børstede blidt sandet af hende, og redte hendes smukke brune hår. I indianer kostumet var hun min lille utæmmelige Pocahontas.
Igen kyssede vi, så uendeligt blidt som sommerfugle vinger. Vi rejste os op, og med den smukkeste solnedgang i ryggen gik vi langsomt mod Hune.
På en top beundrede vi den sidste del af solnedgangen, tæt omslyngede.
”Hvor er det smukt” hviskede indianer prinsessen.
”Ja, men jeg har noget langt, langt smukkere i mine arme” Hviskede jeg ømt tilbage, og kyssede hendes hår.
Uendeligt langsomt gik vi tilbage. Vi var udmattede, og helt opslugt af hinanden.

Enhver tanke om at hun skulle have en straf tilgode om aftenen var forduftet. Øjeblikket var alt for smukt, og min stolthed af hende var så fuldkommen, at tanken virkede bizar. I dette øjeblik var jeg fuldkommen lykkelig. Tænke sig, at denne pragtfulde skabning frivilligt havde givet sin krop og sjæl til mig, og udholdt alt, kun for at glæde mig. Jeg var ved at græde.

Jeg lavede nogle lækkerier, og vi satte os tæt sammenklyngede til at se en film.
Ikke en pornofilm
Den Blå Lagune.

Hun faldt i søvn i mine arme. Jeg bar hende ind i dobbeltsengen, og lagde hende blidt ned. Jeg kyssede varsomt hendes mund og smagte på hendes åndedræt. Så hendes pande og hendes øjenlåg. Forsigtigt fjernede jeg en hårlok, der var faldet ned i hendes øjne. Endelig trak jeg tøjet af og krøb op til hende.
Helt tæt.
Var jeg død i det sekund, skulle jeg ikke have klaget.
Mere lykkelig bliver et menneske aldrig
MALENE, JEG ELSKER DIG SÅ INDERLIGT.

Fortsættes i afsnit 4.

Del dette indlæg