3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus – del 2

E mail: kaptajnbligh1789@gmail.com

Vi havde ikke kørt meget længere, før Malene igen begyndte at vride sig. Men nu var det, fordi hun skulle tisse. Og det hastede. Hun næsten klynkede, da hun bad mig finde et toilet, og sagde at hvis der gik 5 minutter mere, så var hun bange for, at hun tissede ud over min lækre bil. Jeg svarede koldt, at hvis det skete, kunne hun se frem til 3 dage med den vildeste tortur, min bil skulle hun ikke svine så meget til. Det var i orden med hendes lækre kussesafter, men hun skulle fandeme ikke pisse i min bil.

Og hvordan ville hun have, at jeg skulle finde et sted hun kunne pisse, når vi kørte på motorvejen nord for Hobro?
Malene begyndte at græde. ”Drej af næste gang, vil du ikke nok. Be om. Så kan jeg pisse i vejkanten. Skynd dig, min blære sprænges.”
Jeg klappede hende på indersiden af låret, så langt oppe, at mine fingre kom til at røre hendes drivvåde fisse. ”Rolig lille orgasmetrold. Vi er lige straks ved motorvejscafeen Himmerland. Der holder jeg ind”
Marlene var lykkelig, og bøjede sig over, og gav mig et lille kys. Hun bad om at få sin nederdel, men jeg mindede hende om, at den kunne hun først få, når vi kom til Blokhus. Hun så bekymret ud.
5 minutter efter kørte vi op af afkørslen til Himmerland. Først kørte vi forbi et tomt areal med græskanter, og Malene råbte skingert, at jeg skulle stoppe. Jeg rystede grinende på hovedet, og kørte hen foran cafeteriaet. Der var mindst 200 mennesker derinde, og hvis Malene ville gennem cafeen og ned på toilettet, skulle hun gå forbi alle dem, kun iført sko, knælange hvide sokker og den halvgennemsigtige lille skjorte, der kæmpede for at dække hendes saftige patter. Med hendes flotte kuglerunde gennempiskede røv, og hendes savlende fisse helt blottede, ville den tur være noget af en udfordring. (Ganske vist var der en udvendig trappe ned til toilettet, som hun kunne benytte, og sandsynligvis kun møde enkelte mennesker, men den fortalte jeg hende ikke om. Man er vel et dumt svin!)
Nu græd hun helt panisk. ”Jeg skal tisse NU. Alle andre steder end her.” Hun kiggede sig rundt, helt sikkert med en tanke om at stige ud, og løbe væk fra bygningen. Der var mange mennesker rundt om os, men alligevel ville det vel være lettere end at gå gennem cafeen.
”OK”, sagde jeg. ”Jeg kører bilen lidt væk fra cafeen, men så skal du til gengæld gøre det PRÆCIST som jeg beordrer.”
Malene kiggede spørgende og nervøst på mig, men afgjorde med sig selv, at alt andet ville være bedre, og skyndte sig at forsikre mig om, at det skulle hun nok, men hun kunne ikke holde sig mere.
Jeg startede bilen, og kørte langsomt frem. Til højre lå en lille parkeringsplads til personbiler. Der var dejligt mange mennesker, og jeg var lige ved at standse, men så så, at der også var en del små børn. Dem ville jeg ikke forskrække med min lille pisse pige.
Langsomt kørte jeg videre. Til venstre var de lange skrå pladser til lastvogne og campingvogne. De bagerste pladser var tomme. Der stod 12 – 15 mænd og snakkede. Helt sikkert lastbilschauffører.
Jeg parkerede i starten af netop denne skrå plads. Her var intet græs, kun asfalt. Men der var en kloakrist. Malene kiggede desperat på mig.
”UD. Sæt dig over risten med benene spredt så meget, at din fisse er ved at revne. Vend røven mod mig og fissen mod mændene, så de kan få et rigtigt godt kig på dig. Ikke noget med at dække med hænderne eller andre dumme tricks. Læn dig godt tilbage, så de kan se helt op i lysthuset.” sagde jeg og rakte hende et par papirlommetørklæder, som jeg meget heldigt havde i bilen.
”Det kan jeg ikke. Kør frem til udkørslen. Der er græs og ingen mennesker”
”Skal sådan en billig slaveluder give sin noble hersker ordrer? Skrub ud, før jeg gør det meget værre. Og når du er færdig, tørrer du dig med disse servietter, og går stille og roligt hen, og lægger dem i affaldsspanden BAG mændene. Derefter går du LANGSOMT gennem flokken tilbage til mig”
”Åh, nåde, nåde. Vær nu sød.”
”Meget er jeg blevet beskyldt for, men aldrig at være sød. Hvis du ikke er ude og gør PRÆCISIST hvad jeg har beordret om 10 sekunder, sparker jeg dig ud, og så kører jeg dine tasker tilbage til Randers. Så kan du prøve at blaffe tilbage i den påklædning.” jeg lo, overvældet af liderlighed ved tanken.
Et øjeblik blev Malene trodsig. ”Hvad så. Det kan da ikke være værre at lade én mand se min kusse, og den røv, du har mishandlet, end at du konstant vil fremvise mig.”
”Nå, det tror du ikke. Nu skal jeg forklare dig, hvad der kommer til at ske. Den første fyr der tager dig op, kører dig et eller andet sted hen, men med garanti ikke til Randers. Så knepper han dig sønder og sammen, og ringer efter alle sine venner, som derefter overtager dig. Du vil blive givet videre fra den ene gruppe mænd til den næste, sikkert i mange uger. Når du når Randers, har du kneppet med mindst 1000 mand, masser af lebber, måske nogle små drenge, hundredevis af hunde + orner, heste geder æsler, og hvad folk ellers kan finde. God fornøjelse.” Jeg bøjede mig ind over hende, åbnede døren, og skubbede hende hårdt. Hun trillede ned på asfalten.
Flokken af mænd stod kun 5 meter væk. De gloede, måske klar til at gribe ind, hvis det var et tilfælde af vold. Men Malene skyndte at sætte sig over risten. Hold op hvor var hun smidig. Knæene pegede næsten bagud, da hun spredte benene. Samtidigt lænede hun sig voldsomt tilbage, og støttede på hænderne langt bag kroppen. Fissen pegede lige op til mændene. Med et lille suk slap hun pisset løs. Det strålede ikke ned i kloaken, men lige frem mod mændene. Der var vildt tryk på, men strålen kunne dog ikke række 5 meter, så ingen blev ramt. Jeg kunne se i Malenes ansigt, at hun kæmpede for at blive færdig, så hun kunne slippe væk fra den ydmygende stilling. Men pisset blev ved at løbe, tilsyneladende uendeligt. Mændene rykkede nærmere, og da trykket til sidst var gået af blæren, stod de helt henne ved hende, de forreste helt inde lige over hendes fisse.
Hun tørrede sig, rejste sig, og gik roligt hen til skraldespanden. Hun gik rank, smuk som en gudinde. Jeg var så stolt af min lille slavinde. Ydmyget, udstillet, næsten nøgen midt i en flok fremmede, savlende mænd. Alligevel skred hun frem som en stolt prinsesse.
Lige så snart Malene var begyndt at tisse, havde jeg tændt mit kamera, og uden at nogen af mændene så noget ( deres øjne var uden undtagelse langt oppe i Malenes kusse ), fik jeg hele optrinnet på film.
Malene skulle nu bare tilbage til bilen, men det gik ikke så let. En af mændene greb hende bagfra med en arm omkring hendes krop, og en stor hånd, der brutalt kvaste hendes ene bryst. En anden jog 3 fede beskidte fingre op i hendes lille spalte og æltede rundt derinde. Malene vred sig, men kunne selvfølgelig ikke slippe væk. 2 fyre begyndte at grave i hendes røv, og uden smørelse lykkedes det dem hver at presse to fingre ind, hvorefter de trak kraftigt til hver sin side, for at åbne røvhullet maksimalt. Nu skreg min lille kneppedukke af smerte.
Hvad skulle jeg gøre. Det havde været min mening, at Malene skulle ydmyges, ikke voldtages af en flok svedende uvaske mænd, ikke endnu i hvert fald. Jeg gassede motoren op, og kørte de meter frem, til min køler næsten rørte de nærmeste mænd. De gloede forskrækket, og i et øjebliks forvirring rev Malene sig løs, og sprang ind i bilen. Jeg bakkede hurtigt, fik bilen i rigtigt retning, og forsvandt ned på motorvejen.
Malene hulkede og vred sig. ”Dit lede monster. Du ville bare sidde i din rare bil, og lade den flok uhyrer voldtage mig. Du gjorde intet for at forsvare mig. Du er en ulækker, selvglad, pervers kujon” Idet hun sagde det sidste hamrede hun sin højre hånd ind i mit skridt og ramte delvist mine nosser. Jeg var ved at miste kontrollen over bilen, og når man ligger med ca 140 i timen på en motorvej, er det ikke smart. Vi slingrede og kom meget tæt på en lastvogn i den højre vognbane.
Jeg fik vognen på ret køl. Nu var Malene tavs og meget bleg i ansigtet.
Der havde du nær fået os dræbt, din uduelige luder. Jeg havde i forvejen udtænkt nogle sjove straffe til i aften, men en lille pisse slave, der slår sin hersker og råber så respektløs af ham, så findes der ikke straffe, der er hårde nok. Du har tydeligvis ingen respekt for mig, men det skal vi nok lave om på.
Jeg drejede bilen ind ved Ellishøj,og kørte op ved motorcross banen. Der var heldigvis ingen mennesker. Ovre ved nogle træer parkerede jeg, steg ud, og tog nogle ting fra bagagerummet. Jeg trak Malene ud, og smækkede hende 2 syngende lussinger.
”Du skal aldrig, aldrig opføre dig respektløst overfor mig, og du skal ikke engang tænke på at slå mig, om så jeg bruger dig som luder i Jomfru Ane Gade, og lader alle i Aalborg kneppe dig for en pris af 10kr pr knald. Du er min ejendom, og hvis jeg ville se de chauffører voldkneppe dig, så skulle du bare lade dem gøre det, og så takke pænt bagefter”
Hun kunne se jeg var vred, og viste at hun ville live straffet. Hun slog øjnene ned, men viskede så:
”Vil du ikke tage lidt hensyn til mig. Det er da også meningen, at jeg skal have lidt fornøjelse ud af det hele.”
”Din fornøjelse skal alene være, at tjene din herre. Når du opfylder mine ønsker, også når det er ting du hader, opfylder du dit formål. Det skal være en slavepiges eneste ønske”
”Hvad vil du gøre ved mig?” Hun var bange, men havde tydeligvis affundet sig med sin skæbne. Sekunderne, hvor bilen var ved at køre galt, havde vist hjulpet mere på hendes attitude end mine trusler.
Jeg har noget legetøj med, som jeg kun har set brugt i en pornofilm, men aldrig har haft lejlighed til selv at anvende. Men jeg tror det virker. Du har været fræk og respektløs hele dagen. I aften straffer jeg dig hårdt, men nu kan det ikke vente længere. Du MÅ lære respekt, og jeg tror lige, jeg har udstyret her. Jeg havde et lille, bestemt smil om læberne. Min pik, der havde fået et lille hvil i bilen, var nu igen stenhård. Den lå dog heldigvis op af maven denne gang, og var ikke så ukomfortabel som sidst.
”Jeg vil se dig nøgen!”
Hun adlød hurtigt. Først sko, så sokker, og så den hvide skjorte. Den var alligevel delvist revet i stykker af chaufførernes grove hænder.
”Drej dig rundt”
Igen adlød hun og drejede sig smukt og langsomt rundt. Hvilket syn. Hun var så smuk at jeg helt tabte pusten. Men jeg måtte tage mig sammen.
Op af posen jeg havde med, tog jeg en 2 meter lang kæde af de brede elastikker. I ved, disse gummibånd, der er flade og knapt en cm brede. Malene kiggede forundret, men ikke skræmt på mig. Så tog jeg et tyndt bælte op af posen, og spændte det om min slavinde. Over brysterne, men under armene. Med vilje spændte jeg det alt for hårdt. Malene gav sig lidt, men sagde ingenting.
Jeg fæstnede elastikkæden til bæltet bagpå, præcis midt på. Så førte jeg elastikkerne ind mellem hendes ben, og satte dem fast på en lille krog på bæltet, der sad nøjagtigt midtfor mellem brysterne. Marlene kiggede stadig mere forundret end skræmt. Jeg smilede. Hun havde helt sikkert ikke set de små pornofilm fra Queensnake, som havde inspireret mig.
”Læg dig på knæ, med røven mod mig. Ned på alle fire.” Hun adlød hurtigt. Jeg trak elastikkæden ud, så den var strakt, men ikke strammet ud, og bandt en enkelt elastik til kæden lige der hvor jeg skulle holde, for at begge forbindelser til bæltet var stramme. Denne elastik var lidt tyndere end dem i kæden, men ikke meget.
Hun kiggede bagud, og så mig sætte den ekstra elastik fast til et søm, der meget heldigt sad i et af træerne. Hun så meget spørgende ud, da jeg tog en dåseøl op af posen. Skulle jeg drikke lige nu?
Det var ikke meningen. Jeg kastede den 6-7 meter hen foran Malene, i en retning lige væk fra træet.
”Hent øllen, lille hund. Gå på alle 4 som den liderlige tæve du er”
Marlene begyndte lydigt at kravle ud mod øllen. Hendes røv var smukt vendt mod mig, og mellem det øverste af lårene kunne jeg nyde synet af hendes flotte kusse, der var meget opsvulmet af liderlighed.
”Spred de ben ordentligt. Du har lært, at en slavetøs altid skal huske at sprede benene smukt”
Igen adlød hun øjeblikkeligt. Det var en nydelse at konstatere de fremskridt der var ved at ske med hende. ”Hun vil blive en helt vidunderlig slave” tænkte jeg og kiggede forelsket på hendes smukke røv og kusse.
Nu havde hun strammet elastikkerne mere end en meter, og de trak kraftigt tilbage i hende. Et øjeblik stoppede hun, og kiggede skræmt tilbage. Nu havde hun forstået, hvad der skulle ske. Klog pige!
”Videre. Kravl bare langsomt. Det er i orden, men fortsæt hen til øllen”
Nu bevægede hun sig meget langsomt. Hun var bange. Men det lykkedes hende at strække elastikkerne utroligt langt. Jeg ville aldrig have gættet at de kunne strækkes så langt, men jeg havde også gjort store anstrengelser for at finde helt nye ekstra stærke elastikker der virkeligt kunne trække sig sammen. Nu måtte hun trække virkeligt hårdt i elastikkerne.
Hun nærmede sig øllen, men så langt kunne de ikke række. Den inderste elastik, der forbandt kæden til træet knækkede, og kæden trak sig sammen og ramte med et skarpt smæld, dels revnen mellem hendes baller, dels det allerinderste af hendes skamlæber. Med de spredte ben hun havde kvavlet med, havde hendes fisse stået åben, og de små skamlæber viste sig tydeligt midt i fissen. Nu tog de det meste af slaget, da elastikkæden hvinede ind i kussen. Også hendes klitoris blev ramt direkte.
Hun skreg som et slagtet svin, rullede om på siden og vred sig, idet hun desperat gned sin sårede revne.
Et minut stod jeg i ekstase og nød synet af de mørkerøde striber langs hendes røvrevne og inde i hendes fisse. Der var også en dråbe blod. Hendes skrig og jamren, samt hendes perfekte krob, der vred sig under mig, fuldendte dette perfekte scenarie.
”Smukt forsøg, lille tæve, men du fik jo ikke hentet min øl. Vi prøver igen”
”Nej, nej, nej. Det er alt for grusomt. Jeg er aldrig blevet pisket direkte på kussen, det er der vel ingen der gør, det ville være alt for forfærdeligt. Men det her er som et piskeslag helt ind bunden af kussen, bare meget værre, fordi den rammer så præcist. Den ramte endda min kilder. Intet menneske kan tåle de smerter, og ingen sadist er ond nok til at byde en slave det her, hvis han holder af hende!!!”
”Så må du jo tro, jeg ikke holder af dig”, sagde jeg koldt, ”for du skal gøre det igen. Mange gange. Vi har hele dagen. Vi behøves først hente nøglen til sommerhuset kl 21.00, så om så vi gør det her i 6 timer, så når vi det.” Jeg smilede sadistisk til hende.
”Jeg afbryder vores aftale” græd Malene. ” Du kan gøre hvad du vil, om så du stjæler alt mit tøj. Jeg vil hellere gå nøgen til Randers, end have sådan et slag igen. Det er sindssygt. Ingen pige fortjener den slags smerter.”
Jeg sukkede. ”Nu var der lige begyndt at komme tegn på, at du kunne blive en lydig slavepige, og så smider du det hele væk, så snart det gør lidt ondt. Du får ikke lov til at flygte. Jeg ejer dig indtil Søndag aften. Og du tager helt fejl af, at sadister ikke pisker de små uværdige slavefisser. Det gør alle rigtige sadister. Og du siger ingen slavinde fortjener så meget smerte. Kan du huske, hvorfor jeg straffer dig?”
”Nej” svarede hun trodsigt.
”Nå, det kommer du nok i tanke om. Indtag din position, så vi kan begynde igen”
”NEJ”
Jeg tog en ridepisk frem og gav hende 2 hurtige slag over ryggen. Hun rullede rundt, og jeg fik mulighed for at ramme hende med et specielt ondskabsfuldt slag over brysterne. Den venstre brystvorte blev ramt helt præcist og blødte lidt. Men hun nægtede at adlyde.
Det gik naturligvis ikke. Hele forholdet mellem os som hersker og slave afhang af, at hun underkastede sig. Men elastikkerne var åbenbart mere smertefulde end jeg havde forestillet mig. Hun turde ikke.
Jeg fremdrog 4 manchetter fra posen, og anbragte dem på hendes ankler og håndled. Hun blev ført hen til et sted, hvor 4 unge træer stod tæt sammen. Omhyggeligt bandt jeg reb om 2 af stammerne i 1 meters højdeog forbandt dem med manchetterne på hendes håndled. Derefter reb i samme højde om de sidste 2 træer. Med nogen besvær fik jeg det ene ben fastgjort, så hun var strammet helt ud, og kun hvilede på det ene ben, der endnu var frit. Det sidste ben var lettere at fastgøre, og nu hang hun vandret i en højde af ca ½ meter, idet både reb og arme jo bøjede lidt nedad. Hun var udspændt som et X og hang med ansigtet nedad. Jeg tog en ny trækelastik, og begyndte langsomt at gå baglæns. Malene kiggede under sin krop, og så mig strække elastikken.
”Hjælp, nåde, du må ikke gøre det. Det gør så forfærdeligt ondt. Du rykker klitoris af mig. Åh, gud, lad mig slippe”
”Jeg er glad for, du kalder mig gud. Det viser, at du forstår, hvilken magt jeg har over dig. Kan du nu huske, hvorfor du skal straffes?”
”Ja, herre. Jeg råbte af dig, jeg skældte dig ud, og troede, at jeg skulle bestemme noget”
”OG”
”Jeg slog dig. Jeg slog dig i kuglerne” hviskede hun stille.
”Er det en passende opførsel for en slavinde?”
”Nej men du……..” Hun tav, og kom på bedre tanker. ”Nej herre. Det var meget forkert af mig”
”Og hvad synes du, jeg skal gøre ved det?”
”Du er nødt til at straffe mig.” lang tids tavshed, så hviskede hun: ”hårdt”
”Hvor mange gange skal jeg lade elastikkerne ramme din lille fisse?”
”Én” Pause ”måske 2” Hun rystede.
”Sjovt nok har jeg tænkt på et helt andet tal” smilede jeg, medens jeg lod fingrene glide igennem fisserevnen, og sikrede mig at den stod helt åben. Jeg nulrede hendes store klitoris, indtil spidsen var helt blottet. Jeg forestillede mig, hvordan det ville føles, hvis en af elastikkernes knuder ramte lige på spidsen, som det allerførste der ramte. Jeg havde lynet ned, så min pik kunne få lidt plads, og lige nu vippede den op og ned for egen kraft. Hvor er livet skønt.
Jeg tog igen fat i trækelastikken, og idet jeg sigtede omhyggeligt, trak jeg den tilbage.
Så langsomt trak jeg, at der gik flere minutter før trækelastikken sprang.
”Av for satan” råbte jeg. Det bæst slog hårdt over fingrene. Men Malenes råb var 1000 gange højere. Hun råbte og skreg og bugtede sig som en orm i rebene. Da hun mange minutter senere hang stille, hang hun lidt lavere end før. Jeg kiggede godt efter. Slaget havde ikke ramt så godt som det første. Det meste af træffet i kussen havde ramt den store skamlæbe til højre. Fandens også tænkte jeg, men vi kan jo altid forsøge igen.
Forsøg 3, 4 og 5 gav samme resultater. Hendes brøl må have kunnet høres i Ellishøj, eller i hvert fald på Motel Europa. Efter det femte undersøgte jeg hende grundigt. De store skamlæber blødte lidt og var meget opsvulmede. Så spredte jeg hendes røvballer. Alle slagene havde trukket gummibåndene ind mellem ballerne, og næsten skrællet huden af ind til røvhullet.
Malene peb, brølede og tiggede i en uendelig køre, og svor, at hun fremover ville være så lydig, og så perfekt, som ingen slavinde havde været før.
Så fløj elastikken igen. Igen bandede jeg over smældet over mine fingre, men nu var Malene helt ude af kontrol. Hendes skrig lød ikke menneskelige og hendes krop hoppede op og ned og vred sig. Det varede vildt lang tid før hun hang stille, og nu rørte hendes mave næsten skovbunden.
På knæ undersøgte jeg hendes fisse. Dette havde været det pletskud, jeg havde drømt om. Spidserne af både den høje og den venstre lille skamlæbe blødte, og der var en opsvulmet rød streg op mod (og over) klitoris. Jeg lod forsigtigt fingeren berøre det lille(store) organ, og mærkede, at det var helt hårdt pumpet. Marlene skreg ved den fjerlette berøring.
Jeg så ind i hendes ansigt. Hun lignede en person fra helvedet. Ansigtet fordrejet, alle sener spændt, øjnene opspilet og det hele gennemrystet af spasmer. Hun havde det forfærdeligt.
Det havde været min plan, at hun skulle have 10, men heldigvis havde jeg ikke sagt det. Jeg kunne altså stoppe her, uden at miste min dominans over hende.
Jeg løsnede hende blidt, idet jeg hele tiden strøg hendes hår og kinder, eller de andre dele af hendes krop jeg kunne komme til, medens jeg løsnede rebene.
Jeg bar hende hen til bilen, og lagde hende på et blødt tæppe et sted, hvor der var lidt græs. Hun lå på maven, så jeg begyndte med hendes røv. Jeg spredte ballerne, og kyssede områderne, hvor elastikkerne havde ødelagt den tynde hud. Langsomt, meget langsomt slappedes de krampagtigt spændte muskler, men rystelserne fortsatte.
Hun rullede om på ryggen, og jeg anbragte forsigtigt en pude under hendes nakke. Uendeligt blidt kyssede jeg hendes læber. Mine kys fortsatte ned over hendes hals, og fulgte blidt den opsvulmede linje af ridepisken over hendes bryster. Den ramte brystvorte kyssede jeg mange gange. Den var helt stiv, og selv om den blødte en del, var den vist ikke alvorligt beskadiget.
Mine læber vandrede ned over hendes velformede, solbrændte mave. Jeg greb mig i at tænke, at alt på denne pige var smukt. Da mine læber nåede begyndelsen på kussen stoppede jeg, og begyndte at slikke og kysse op af inderlårene. Jeg havde ikke travlt, og der gik lang lang tid, før jeg kyssede hendes blødende kusse.
Meget varsomt kyssede jeg blodet væk. Hun gav sig lidt en gang i mellem, men nu rystede hun ikke mere, tværtimod begyndte der at komme små støn der tydede på noget andet.
Endelig (der var vel gået en time efter at jeg løsnede hende) , satte hun sig lidt op og kiggede på mig.
”Har du lyst til at kneppe min lille slavefisse?”
”Selvfølgelig har jeg lyst, men det vil vist gøre for ondt. Dit lille lystslot bløder ret meget”
Hvis du har lyst til min slavefisse, er det selvfølgelig din ret at tage den, herre. Jeg ved godt, det kommer til at gøre forfærdeligt ondt, men det er jo blot en lille del af den straf, jeg har fortjent, fordi jeg har været sådan en ulydig og uværdig slave”
Sikke en forandring. I dette øjeblik var Malene en perfekt slavinde, ikke kun af krop, men nu også af indstilling. Jeg kyssede hendes øjenlåg blidt. Derefter hendes mund. Ikke grådigt, bare blidt og kærligt. Jeg mærkede hendes åndedrag og fulgte dem. Jeg gled ind i hendes dybe, smukke brune øjne, og hviskede til hende, hvor smuk hun var, hvor god en slavinde hun var på vej til at blive, og hvor skønt vi kunne få det sammen i fremtiden.
Igen gled mine læber ned over hendes krop. Men da jeg nåede kussen denne gang, stoppede jeg ikke. Jeg kyssede med uendelig blidhed hver enkelt bloddråbe væk. De store skamlæber var svulmet op på flere måder. De var stadig tykke og opsvulmede, som man kun ser det hos rigtigt liderlige piger, men de var også opsvulmede langs et antal piskemærker, hvor elastikkerne havde ramt. De blødte dog ikke mere. Jeg trak dem til side, og kyssede blodet af de inderste læber. Der var meget blod. Den sidste elastik havde ramt lige mellem dem, og skadet dem idet den trængte et par cm videre ind i fissen. Malene vred sig medens jeg behandlede den mishandlede kusse, men jeg kunne ikke helt afgøre, hvad der var smerter, og hvad der var liderlighed.
Til sidst nåede mine læber og min tungespids hende lille knop. Også den blødte. Elastikken havde smældet lige ind mod den blottede spids, og det havde huden (slimhinden) omkring den slet ikke kunnet tåle.
Nu hylede Malene for alvor. Selv en blid tungespids gjorde forfærdeligt ondt. Men hun vred sig også, og pumpede sit underliv op og ned.
Jeg stoppede, og flyttede mit hoved op til hendes smukke ansigt.
”Det går ikke det her. Hvis jeg knepper dig, vil det gøre så ondt i din lille knop, at du ikke kan klare det. Og jeg ønsker ikke at straffe dig mere, ikke før i aften, hvor der venter dig en forfærdelig straf for al din ulydighed.”
”Men det er da din ret, herre. Dels har jeg været forfærdelig ulydig, og dels er jeg jo blot en ting der er til for at tilfredsstille dig. Mine smerter er uden betydning.”
Jeg ville stoppe, men hendes mund var allerede ved mit pikhoved. Hold kæft hvor kan den pige sutte pik. Men jeg kunne føle, at jeg skulle tisse, og det måtte overstås først. Jeg skubbede hende forsigtigt væk.
Hendes krænkede øjne kiggede tavst op på mig.
”Roligt skat, jeg skal bare tisse” Et øjeblik spekulerede jeg på at tisse ind i den lækre mund, men det ville ødelægge det smukke øjeblik. Der ville byde sig en mulighed senere. Jeg gik lidt væk, forbi bilen, for at der ikke skulle lugte, når vi skulle til at elske.
Da blæren var tømt og jeg gik tilbage forbi bilen tænkte jeg, nå hvad helvede, hvorfor ikke? Klokken var snart 14.00, så hvis jeg tog en af pillerne, ville den vare til langt over midnat. Jeg slugte en.
Malene kunne ikke se det, og da hun havde slikket den sidste dråbe af tis af min pik, var den igen stiv. Medicinen virkede ikke endnu, men det var bestemt heller ikke nødvendigt. Som hun dog suttede pik.
”Kan du klare deep throat ?” spurgte jeg smilende
”Selvfølgelig” smilede englen under mig. ”Men jeg har godt nok aldrig prøvet det med en så stor som din. Men jeg vil gøre alt for at glæde dig. For din skyld skal jeg nok klare det.”
Hun bøjede hovedet bagover, og cm. for cm. gled den ind i munden. Da jeg kunne mærke, at den skulle til at glide ind i halsen på hende, kunne jeg se hende bekæmpe opkast refleksen. Det lykkedes, men pikken kunne ikke komme længere. Jeg klarede i endnu nogle minutter at holde orgasmen tilbage, så trak jeg pikken ud. 10 sekunder længere, så var jeg kommet, og det ville jeg helst vente med.
”Undskyld herre, jeg er en fiasko som din sex slave. Jeg kan ikke engang finde ud af at sutte pik ordentligt.” Hun så virkeligt ulykkelig ud.
”Tværtimod” svarede jeg fuldstændigt ærligt. ”Du er den dejligste pikslikker jeg har prøvet. Og jeg er aldrig kommet nærmere til rigtig deep throat end nu. Jeg tror det er meget få piger der kan gøre det rigtigt, i hvert fald med store pikke.”
”Men jeg kan godt” hævdede hun, ”med alle andre end dig”
Jeg kyssede hende, og hun kyssede ivrigt igen. Jeg gled hen over hende, og hendes blide hænder styrede min pik på plads. Langsomt, uendeligt langsomt gled jeg ind i hende. Som i lejligheden mærkede jeg fissens dejlige jomfruelige snæverthed ( skønt jeg gættede på, at det var mange år siden Malene havde været jomfru.) Men denne gang havde jeg ingen hast med at komme. Tværtimod. Blidt gled jeg ud og ind, afvekslende af lange perioder, hvor jeg med pikken i bund lå og kyssede og kælede hende.
Skønt jeg gjorde alt for at være blid, kunne jeg ikke undgå at mærke ryk af smerte gennem Malenes krop nu og da. Hendes røv var pisket helt i laser, nu også helt ind til røvhullet. Der var en opsvulmet piskestribe hen over hendes bryster og 2 på hendes ryg. Men de store smerter kom fra hendes endnu svagt blødende fisse. Men hun forsøgte virkeligt at skjule smerterne. Modig pige. Hvor jeg dog beundrede hende og elskede hende for hendes mod, og den totale hengiven hun nu havde fundet frem efter de sidste afstraffelser.
Slow Motion samlejet fortsatte. Ingen af os kom, men jeg tror vi nød det lige meget. Der gik en time, der gik 2. Jeg viste godt, at så skønt som det var, var det kun pillen, der holdt pikken oppe. Og efterhånden begyndte den at føles hudløs, og nosserne gjorde ondt, trods det at de ikke havde sprøjtet. I hele denne tid havde vi kun brugt stillinger, hvor jeg kunne nyde hendes vidunderlige smukke ansigt. Men nu vendte jeg hende om, og tog hende på doggy facon. Nu hamrede jeg pikken ind, men det er svært at komme, når man har trukket det ud så længe, så selv om jeg hamrede løs, gik der mindst et kvarter før jeg med et brøl sprøjtede i dette pragtfulde væsen. Malene fik ingen orgasme, desværre. Jeg havde jo ellers set, at hun er en af de få 18 årige piger der har virkeligt let ved det, men nu fungerede det ikke.
Hun kyssede mig med bløde læber og koncentreret opmærksomhed. ”Var det godt for dig, herre? Jeg håber at min uværdige slavefisse bragte dig fornøjelse”
”Jeg elsker dig. Jeg elsker dig så meget. Du er vidunderlig. Men hvad med dig. Du fik ingen orgasme?”
”Det er vel heller ikke meningen, at en slavinde skal nyde sex”
”JO, nogle gange er det meningen. Men jeg kunne desværre ikke få dig til at komme” jeg smilede trist.
”Tro mig” smilede englen ” det var vidunderligt for mig. Meget bedre end et vildt knald med en eller to orgasmer. Men fissen gjorde så ondt hele tiden, og jeg koncentrerede mig om at klare smerterne.
Jeg strøg hende blidt over håret, og vendte mig væk. Hun måtte ikke se, at jeg havde en lille tåre i øjenkrogen.
Vi satte os ind i bilen, efter at hun havde valgt noget nyt tøj fra sin taske, og bedt om min godkendelse. Det var en meget tynd og stram hvid t-shirt og et par søde røde hotpants. Disse var selvfølgelige så små at halvdelen af røven var synlig, og faconen på hendes fisse var helt tydelig.
Blusen var også perfekt til hende. Hendes perfekte bryster truede med at springe igennem det ultra tynde stof, og brystvorterne stod tydeligt frem gennem stoffet. I solskinnet var den meget gennemsigtig. Skønt.
Ingen sokker, kun sandaler på fødderne.
Klokken var 16.30 da vi kørte videre.
Jeg tændte ikke for vibratorsædet.
Vi nød turen til Blokhus med venlig småsnak og et lille stop ved Burger King i Skalborg.
Min pik forblev stiv, og hele turen i bilen lod jeg den stritte frit op i luften. Malene kælede den blidt, ikke for at fremkalde orgasme, kun for at give mig en stille nydelse. Hun stirrede dog forbløffet på det evigt stive monster, og kiggede på mig med beundring.
Jeg fortalte hende aldrig, at det var snyd.
KL 18.00 holdt vi foran sommerhus bureauet i Blokhus.

Fortsættes i del 3

Del dette indlæg