15 år og udnyttet af kliken, del 1

E-mail: safranpigen@gmail.com

Advarsel !!

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

Det er endelig lykkes Mia på 15 år at tiltuske sig en invitation til en fest, sammen med de smarte og seje i byen. Invitationen er sat i stand fordi hun i månedsvis har brugt alle kræfter på at fedte og indynde sig hos den rigtige klike, de små smarte poptøser, der har det rigtige tøj, dyre mærker og den fede stil. Mia er ikke en af de smarte, hun påtager sig en rolle som den “sjove” og “modige” -og derfor er hun inde i varmen, hos en gruppe af seje tøser, der i weekenden hænger med store drenge fra gymnasiet.

Mia, er på vej over til Sarah – den anden pige der også er i yderkanten af den seje klike. Mia, har sat sit lange mørke hår i en høj hestehale, øjnene er tæt indrammet af kul sort eyeliner og mascaraen sidder i et tykt lag på de lange øjenvipper, på læberne har hun en glinsende lyserød lipgloss. De stramme lyse Jeans, som hun måtte ligge ned for at lukke, sidder tæt klistret på hendes lidt brede numse og den sorte t-shirt sidder tilpas stramt, til at man kan se at hun har nogle store fyldige bryster. De store bryster, er Mias ømme punkt på den ene side syntes hun det er lidt flovt og på den anden ved hun at det er dem der tiltrækker fyrenes opmærksomhed, ingen kigger hende i øjnene, alle kigger på hendes store bryster – og idag vil Mia gerne ha’ opmærksomhed, idag vil hun være en af de smarte og tiltrække fyrenes opmærksomhed.

Mia og Sarah, har splejset til en flaske sprut som de ivrigt drikker af på vej over til festen. De to piger har aftalt at de skal drikke sig mod til at færdes blandt det store drenge og håber på at score, så de kan få lidt anderkendelse og mulighed for at snakke med, når de seje tøser snakker om sex. De mærker begge modet stige i takt med de drikker af flasken.

Der er godt gang i festen da de ankommer, nogle sidder og hænger og to af de helt smarte tøser står og danser sammen, Mia er fascineret af deres mod til at stå tæt og gnide deres kroppe mod hinanden, de ser sexet ud og hun bemærker hvordan drengene kigger sultent, puffer til hinanden og peger imod de dansende piger. Ingen snakker rigtigt til Mia og Sarah, de står sammen og forsøger at se smarte ud. I løbet af aftenen, mærker Mia hvordan hun er svimmel og forkvalmet, men hun glemmer alt om det, da en af de rigtig smarte piger tager hendes hånd og siger: “kom”. Mia sanser kun at hun bliver trukket ud på dansegulvet, pigen begynder at danse tæt op af hende, et øjeblik får Mia følelsen af at det er pinligt, hun ved ikke rigtig hvordan hun skal svarer igen på pigens bevægelser og føler sig lidt hæmmet af sine brede numse og store bryster.

Pigen smiler til Mia og siger: “bare dans, drengene kan li’ det”, Mia smider nogle af sine hæmninger, hun mærker alkoholens virkning. Hun føler sig som noget særligt, vrider sig og forsøger at danse ligeså frækt som pigen. Da pigen på et tidspunkt kysser hende og stikker tungen ind i Mias mund, smider hun alle hæmninger. Grådig og frækt besvarer hun kysset og lader sin tunge lege med pigens. Mia syntes det er for vildt at stå her midt på dansegulvet og kysse med en top smart tøs, mens en masse gymnasie drenge klapper og hujer, hun er sikker på at hun nu er med – helt med blandt de smarte.

Langt væk, kan hun hører drengene råbe: “patter….patter….patter” og Mia mærker pigens hænder omkring sit bryst, pigen klemmer dem hårdt og kigger frækt hen imod drengene, det gør ondt men Mia vil ikke ødelægge noget, så ydmygt smiler og griner hun og lader pigen klemme om sit bryst, til stor underholdning for drengene. Da pigen trækker ned i hendes t-shirt og blotter det øverste af Mias bryst, trækker hun genert armene op foran sig. Hun er stadig lidt smigret over drengenes råb og skrig og føler sig lidt lækker.

Sarah træder ud på dansegulvet, hårdt tager hun fat i Mias arm og trækker i hende, Mia snøvler fnisende: “stop Sarah, du er bare jaloux” og vrister sig fri af Sarah. Sarah kigger på Mia og siger: “stop nu, de sidder alle sammen og gør grin med dig” Mia bliver et øjeblik ramt, af Sarahs kommentar bittert hvæser hun: “du er pisse jaloux, fordi du ikke har noget at vise frem og det ikk’ var dig der dansede for drengene” på det tidspunkt, troede Mia at hun havde ret, at Sarahs redningsmission, blot var misundelse over at drengene kiggede på Mia. Sarah prøver gang på gang, at forklarer Mia at hun bliver latterlig gjort -at hun ikke er med blandt de seje, men blot er pauseklovn. Mia er ikke lydhør, bliver mere og mere ondskabsfuld over for Sarah som ender med at forlade festen og tage hjem.

Mia kigger lidt rundt, der er fint gang i festen, ingen har opdaget de to pigers uoverensstemmelser, alle er travlt optaget af dyr champagne og jagten på en hurtig gang sex. Hun tilslutter sig en gruppe af piger der står og hænger midt i stuen. Da en champagne flaske bliver rakt hen imod hende, tager hun en ordentlig slurk og giver den videre til en dreng der sidder i en lænestol, drengen kigger på hende smilende siger han: “tak baby” og sætter flasken for munden. Mia bliver helt varm af at blive kaldt baby, hun er sikker på at han gerne vil have hende. Modigt vrikker hun lidt i takt til musikken og forsøger at de ud som om, det er helt naturligt for hende.

Hen af aftenen får Mia, mere og mere mod. Hun snakker med både piger og drenge, danser og drikker tæt. Kælent forsøger hun at indynde sig, hos samtlige drenge til festen, gnider sig sexet op af dem og kalder dem skat. Mia holder hovedet højt og retter ryggen, strutter alt hvad hun kan med sine store runde bryster. Hun føler sig nærmest som nattens dronning og elsker den opmærksomhed hun får.

Da en joint går rundt lader hun den passere i første omgang, anden gang føler hun sig nødsaget til at tage et forsigtigt hiv. Virkningen udebliver ikke, Mia føler sig svimmel og ør og søger ud på altanen for at få lidt frisk luft. Den kolde natteluft føles behagelig men trætheden melder sig da Mia får øje på en liggestol, udmattet ligger hun sig og slapper af. Langt væk kan hun høre musikken, pigernes grin og drengenes råben. Mia har det dejligt, hun er til fest med de smarte og vil bare lige slappe lidt af inden hun deltager igen.

Mia mærker godt en hånd der gramser på hendes bryst, hun orker ikke at kæmpe imod og falder tilbage i dyb søvn. Hun har det dejligt da hun drømmer, mærker både hænder og tunger på sit bryst. Noget bliver hårdt gnedet mod hendes skridt, Mia tror det er de stramme jeans der gnider sig mod hendes fisse, syningen nærmest kiler sig op i hendes revne, tvinger den lille sprække åben og efterlader skamlæberne på hver side af syningen. Mia kan hører latter og feststemning, men hun skal bare lige hvile sig.

Da Mia vågner kigger hun direkte ind i øjnene på den dreng, der tidligere kaldte hende “baby”, hun vidste godt han hed Gustav, han var vist 19 år og var kærester med Anna -hende som dansede med Mia og klemte om hendes bryster. “Er du ok?” Hviskede Gustav og aede hende blidt på håret, Mia nikkede forlegent og blev helt varm indeni da han blidt trak et tæppe op omkring hende. “Kom, kom indenfor der er alt for koldt herude” sagde Gustav kærligt og omsorgsfuldt. Fascineret og smigret over Gustavs omsorg, fulgte Mia villigt med ind.

Inden for var festen ved at uddø, musikken var skruet ned, nogle lå og sov og en lille gruppe sad stadig og drak. Mia bemærkede at Gustav blinkede til en gruppe drenge da han gik forbi dem, med hende i hånden. Hun var stolt over at holde ham i hånden, Gustav førte hende ind i et halvmørkt værelse, blidt tog han fat om hendes hoved og kyssede hende. “Hvor er Anna? ” Hviskede Mia stille, Gustav kiggede irriteret på hende “fuck Anna, hun ligger og sover ..” Sagde han.

Mia protesterede ikk da Gustav begyndte at klæde hende af, først hev han t-shirten over hovedet på hende, da Mia kiggede ned af sig selv, kunne hun se begge hendes bryster var vippet halv ud over bh- skålen, Gustav grinede og sagde: “de vil gerne slippes løs, de store patter”, Mia følte at han havde skiftet karakter, fra at ha’ været blid og omsorgsfuld, virkede han nu lidt mere grov. Men villigt lod hun, ham flå tøjet af sig. Gustav legede hårdt med hendes bryster, klemte hårdt om dem og nev i hendes strittende brystvorter, Mia mærkede hvordan det dunkede i hendes fisse, hun blev tændt over den hårde behandling, ligesom når hun så en voldtægts scene i en film, mærkede hun hvordan hun blev fugtig mellem benene.

Gustav kiggede på hende og sagde: du tænder på mig din lille so… Du drømmer om at Gustav ville stikke sin pik ind i dig, hva’? ” Mia rødmede og kiggede flovt ned i gulvet. Gustav, løftede hendes hage og kiggede på hende, “kan du være en go’ pige og sige knep mig Gustav? ” Mia kunne næsten ikke få ordene hen over sine læber, stammende og stille hviskede hun “kkkknep mig” Gustav grinede og satte hånden op for sit øre, som tegn på at han ikke kunne høre noget. Mia mærkede alkoholens modigheds virkning, hjælpe hende på vej da hun rødmende tilbød sin fisse, til Gustav.

Mia var jomfru, men ville ikke fortælle Gustav det, han var jo vant til at gå i seng med frække og sexede piger som feks. Anna og Mia ville ikke stå tilbage for hende, hun ville imponere Gustav, nu hvor han gav hende noget opmærksomhed. Mia ville ikke længere være jomfru, hun ville gerne snakke med, når de andre piger snakkede om at de havde kneppet hele weekenden. Gustav klædte sig af og lagde sig på sengen, “kom, rid mig jeg kan godt li’ når en tøs rider” sagde han og kiggede på Mia.

Mia havde ikke forstillet sig at hendes første gang, skulle være på denne måde og følte sig forlegen da hun kravlede op og forsøgte at kysse Gustav, han vendte hovedet og irriteret sagde han: “få nu den pik op i din fisse” lige som hun greb fat om pikken for at fører den ind i sig, blev døren åbnet. Mia mærkede hvordan hun stivnede, da en meget fuld dreng væltede ind og undskyldte at han lige skulle ligge ned, han ænsede dem ikke rigtig men lagde sig bare på sengen ved siden af Mia og Gustav og faldt i søvn. “Kom i gang” knurrede Gustav, som lå med armene bag sit hoved og ventede på at få pikken ind i en lille buttet 15 årige tøs, der havde spillet op til alt og alle hele aftenen. Han havde på fornemmelsen at hun var jomfru, men han var ligeglad, han trængte til noget fisse og trunten virkede liderlig.

Mia mærkede en skærende smerte, da Gustavs stive pik banede sig vej gennem hendes snævre jomfru fisse, i blide ryk gled hun langsomt ned over ham og forsøgte at se ud som om det var det nemmeste i verden, at hun tit sad og red en stor pik. Hun mærkede tårerene i øjnene, men pressede sig selv til at glide op og ned, af Gustavs pik. “Umm du er stram..” Sagde Gustav og lukkede øjnene, han ydede ikke det mindste, lå bare og nød at få sin pik malket af en tilfældig trunte. Mia var flov over hendes store bryster, der klaskede mod hinanden, hun var sikker på at Annas fine små bryster, så meget bedre ud når hun red Gustav. Men hun var også stolt over at sidde her, smigret over at Gustav gerne ville ha’ sin pik op i hende.

Pludselig blev en flaske blive sat for Mias mund, smagen af den søde boblende champagne skyllede ned gennem hendes hals imens hun sad på Gustavs pik, hun drak villigt og mærkede champagnen løbe ned over sine bryster. Gustav grinede og heppede på hende, “sådan baby” sagde han og smilede. Det var den dreng, der havde sovet ved siden af dem, der holdt champagnen for hendes mund. Han rakte flasken til Gustav og spurgte om han måtte lege med? Gustav smilede og tog en tår af champagnen, han kiggede på drengen og sagde: “feel free der er et par ledige huller endnu”

Det næste gik så stærkt, Mia nåede ikke at protestere eller reagere før drengen havde smidt sine bukser, stillet sig op i sengen og proppede sin pik ind i munden på hende. Mia ville ikke ødelægge den gode stemning, ydmygende havde hun nu både en pik der hamrede løs, i sin fisse og sin mund. Mia bemærkede godt at de begge filmede hende med deres tlf. Da hun ihærdigt forsøgte at tilfredsstille begge drengene. Hun mærkede boblernes virkning og gav den virkelig gas nu, hurtigt fandt hun rytmen i både at bruge sin fisse og mund på samme tid. Langt væk, kunne hun høre drengene kalde hende en liderlig so, en malkeko, en billig luder og hun mærkede deres hænder nive i hendes brystvorter og daske på hendes bryster. Men hun følte sig, som noget særligt. Der var nu to drenge, der gerne ville have hende.

Flere gange hørte Mia, døren gå op, men hun var så fuld at hun ikke kunne reagere på på det. Hun registrerede blinkende lys og små klik, vidste godt der blev taget billeder, men kunne ikke gøre noget. Hun hørte stemmer og tøser der fnisede, men magtede ikke at kigge var kun optaget af at ride Gustav og sutte på den pik der var proppet ind i munden på hende.

Det var en lettelse da drengen der havde pikken i hendes mund trak sig ud, pludselig kunne Mia trække vejret igen. Hun forsøgte at smile til Gustav, hun ville gerne have lidt anderkendelse, men han var travlt optaget af at drikke af champagneflasken. Mia bevægede sig stille op og ned af hans pik, det hele var slet ikke så romantisk som hun havde håbet på, hun ville gerne væk fra det her, hun ville hjem.

Gustav kiggede hånligt på Mia, “kom igang Trunte, du har sgu ikke min pik inde i dig for at sidde stille” sagde han og grinede til den anden dreng. Svedende, svimmel og ihærdigt begyndte Mia at bevæge sig hurtigere, hun følte sig ydmyget men ville gerne imponere den store gymnasie dreng, som alle piger sukkede efter. “Jahh kom så igang, få de fede patter til at danse for mig” stønnede Gustav og nev hende hårdt i brystvorten.

Mia fornemmede en hånd der pressede hende i ryggen, “buk dig forover, luder” blev der hvisket, Gustav trak i begge hendes brystvorter samtidig indtil hun lå helt nede ved hans bryst. Mia kunne mærke en arm, der holdt fast om nakken på hende, Gustav stødte et par gange frem og tilbage i hendes fisse og hviskede “lig stille, kælling, nu får du prinsesse behandling” Hun mærkede en klat spyt, glide ned mellem sine baller, en finger der smurte spyttet rundt om hendes røvhul. Gustav hvæsede til hende, at hun skulle være en go’ pige og tage imod.

Mia skreg og forsøgte at rejse sig, da en stor pik penetrerede hendes snævre røvhul, samtidig med at Gustav var inde i hendes fisse. “Hold kæft, din liderlige so, du har selv spillet op til det” hvæsede Gustav og holdt hende fast med en arm om nakken. Hulkende kaldte Mia på sin mor og tiggede drengene om at stoppe, de grinede af hende fortalte hende at hun skulle være glad for at de overhovedet gad at kneppe hende – at det her, var ægte prinsesse behandling. Drengene voldtog hende, rytmisk gled skiftevis ind og ud af hendes fisse og røv, øvet gav de plads for hinanden, og fyldte Mia til bristepunktet. Mia græd fortsat og tiggede dem om at stoppe, indtil hun opgav og lod de store drenge hamre løs i sine snævre huller.

Skamfuldt mærkede Mia en summende og boblende fornemmelse i kroppen, samme fornemmelse hun plejede at få når hun havde set porno på nettet og efterfølgende gned sin fisse rundt på sin store bamse eller sin hovedpude. Når hun havde set forbudte klip om hårde gruppevoldtægter eller piger der fik smæk, så plejede hendes fisse at drive af safter.

Mia stønnede og klynkede svagt, hun prøvede at holde igen, hun var flov over at ligge her og blive voldtaget og være tændt. Da orgasmen rullede gennem hendes krop, føltes det uundgåeligt, alle muskler var spændt da hun stønnende eksploderede. Drengene grinede og smækkede hænderne sammen i en High five, hen over hovedet på hende, “luderen kom, kraftedme.. Hun kan jo godt li det” jublede drengen der havde sin pik oppe i røven på hende. Begge drenge kørte nu hårdt på, hånede hende for at komme og voldtog den stramme 15 årige jomfru, indtil de begge sprøjtede langt oppe i hende.

Ingen af drengene ænsede at grædende Mia, tog sit tøj på og gik hjem, de havde fået det det ville. Hun var flov og ydmyget, frygtede mest af alt de billeder og video klip hun vidste der var taget. Men flere år senere, har Mia tit spillet sin fisse til tankerne om den aften hvor hun mistede sin mødom.

 

“15 år og udnyttet af kliken, del 1”

Del dette indlæg