1. Søndag i advent

Det er sidst i november i et villakvarter i Danmark. Den første sne er passende faldet, giver den helt rigtige følelse af den kolde, mørke og hyggelige tid, vi går i møde. For første gang i mit voksenliv, glæder jeg mig – ser jeg virkelig frem til december. Ikke æbleskiver, blanke julekugler og konfekt – det kan jeg godt leve uden. Men i søndags – i søndags fik jeg fundet lysten frem til december, og lad den for guds skyld være lang.

Jeg er fyrre år, selvstændig og indehaver af en mindre, men velfungerende virksomhed med ti ansatte under mig. Har i mange år levet det hårde med søde ungkarl liv og havde ikke planer om at det skulle ændres. Ikke før Marie – for to år siden, dukkede op som prinsessen ud af ingenting. Marie er smuk, smuk og kreativ og iderig. En fantastisk kontrast til min firkantede og strukturerede tankegang og hverdag. Intet er kedeligt med Marie. Sex, madlavning, selv indkøb – alt er bare lidt mere farvestrålende og lækkert med Marie i nærheden.

Vi havde datet et halvt år, før Marie, sammen med sin femten-årige datter Alba, flyttede ind. Jeg interesserer mig ikke for børn, har gudskelov ingen selv og mangler det ligefrem ikke i mit liv. Alba havde været den største hurdle, i forbindelse med beslutningen om at lade Marie flytte ind. Men med lange snakke over et par flasker vin, efterfulgt af drivende våd og hård sex, havde Maria overbevist mig om at tøsen ikke var så slem – at hun var Maries ansvar og jeg skulle hverken agere pap eller bonusfar. Jeg gav mig, var så forblændet af smukke vilde Marie og ville have hende i mit liv.

Det var rigtigt, Alba var ikke så slem – ikke den første uge i hvert tilfælde. Resten af tiden var og er hun slem. Irriterende og uopdragen. Marie ser det ikke, med sin flyvske person og frie opdragelse ser hun intet. Jeg bider bare tænderne sammen, vil jo gerne have Marie i mit liv og må altså tage hele pakken. Men hold kæft hvor Alba irriterer mig.

Jeg prøvede forsigtigt at snakke om efterskole, ville hellere end gerne sponsorere et år uden en irriterende teenager. Marie var ikke afvisende overfor det nye, spændende og selvstændige et år på efterskole kunne være. Men Alba var kun afvisende, hendes skole, venner og attenårige kæreste er her, dem ville hun ikke forlade. Ak og suk.

Jeg snakker stort set ikke med Alba, har helt og holdent taget til mig, at hun er Maries ansvar. Vi spiser aftensmad sammen, men som regel er det Marie der snakker, sørger for den gode stemning. Det er lidt min fornemmelse, at Alba har det på samme måde med mig, som jeg har med hende. Hun interesserer sig heller ikke for mig, betragter mig vel som et af hendes mors skøre påfund. Lidt i stil med det kæmpe vægmaleri, Marie havde lavet i deres to-værelses lejlighed, før de flyttede ind i villaen hos mig. Blev man træt af det, kunne det bare males over – og jeg kan bare skiftes ud.

Jeg er vild med Maries crazy’ness. Hendes skøre ideer og handlekraftige væsen, der gør hende fuldendt, og ja ej at forglemme hendes ydre, det er bestemt også et stort plus. Marie er lys, med mørke blå øjne, en lille feminin krop, rund mave, runde, let hængende bryster – der gynger som en drøm. Lidt mere end en go’ håndfuld – og jeg er dybt betaget af dem. Hendes røv er også rund og lækker, yogaen har sat sine klare positive spor på Marie, der på trods af en fødsel er en knald lækker og sexet kvinde. Marie er kort sagt forførende smuk, fræk og modig, og meget tæt på den kvinde, jeg visualiserede førhen, når jeg et svagt øjeblik blev træt af stramme one-night’ere på tyve år.

En eftermiddag i midten af november, var jeg kørt tidligere hjem fra arbejde. Jeg havde ikke rigtig nogen speciel årsag, trængte bare til at komme hjem, løbe en tur og måske invitere Marie ud at spise. Efter hun var flyttet ind, havde vi ikke rigtigt dyrket hinanden, ikke på samme måde som da ‘jagten satte ind’, der hvor jeg prøvede at indfange den frie fugl.

Jeg kom hjem, kyssede Marie lagde min mobil, nøgler og tegnebog på spisebordet, og skyndte mig at hoppe i løbetøjet. En time, en god time i rask tempo, clearer hjernen og afstresser mig så dejligt. Jeg løb, hørte musik og nød den kolde luft. Pressede mig selv til at øge tempoet, ikke for andre end min egen skyld – det er jo bare fedt, hvis man kan slå sin egen tid. Forpustet stoppede jeg op ved min egen indkørsel, satte hænderne mod mine knæ og samlede mig om at få pusten. Et varmt bad skulle gøre godt nu. Måske efterfulgt af en time på øjet.

På vej op af havegangen bemærkede jeg at Marie havde taget bilen. Det nagede mig, jeg måtte sgu’ også tage mig sammen og købe en lille dame-bil til hende. Ærligt, så havde jeg det lidt stramt over, at hun kørte i min temmelig dyre bil, og den var næsten også for stor til lille Marie. For mange voldsomme hestekræfter. Jeg skrev det på huskelisten, den der er inde i mit hoved. Jeg havde lovet mig selv at passe på Marie, havde en lang liste af ting jeg skulle huske, enten at købe eller huske at sige til hende.

Det lyder forkert, nogle vil sige overdrevet, men det sortnede nærmest for mine øjne, da jeg så Marie i køkkenvinduet – hvem fanden havde så taget min bil? Stjålet? Mit hjerte hamrede i brystet, det var det dyrebareste jeg ejede. Altså næst efter Marie. Eller var de på en delt førsteplads? Lige meget – bilen var fucking vigtig for mig. Jeg styrtede ind af hoveddøren, stod vild og forpustet foran smukke Marie.

“Hvor er den..? Hvor fanden er den henne?” – råbte jeg forpustet.

“Hvad?, hvor er hvad? ..” – svarede Marie undrende

“Bilen, for helvede.. hvor er min bil?” – jeg var ulykkelig, havde følelsen af at min elskede havde forladt mig.

Marie smilede blidt, lagde armene om halsen på mig og sagde: “årh skattemand.. jeg har lånt den ud til Noah og Alba, han har lige fået sit kørekort i dag”.

Jeg kiggede målløs på hende, stod hun der og fortalte mig, at hun havde lånt min højt skattede bil ud til den lange bøvede knægt, der lå nede i kælderen og pillede på hendes datter? Nej, nej, nej.. det kunne fucking ikke være rigtigt. En atten-årig snot-unge? Kendte hun ikke statistikkerne?

Jeg kunne se på Maries ansigtsudtryk, at hun ikke fattede min frustration. Havde hun vidst hvilke tanker og ikke mindst følelser, der rørte sig i mig, ville hun helt sikkert syntes at jeg var vildt overdrevet. Men de var ægte – mine følelser var helt ægte.

“Skat.. det er bare en lille tur, kan du ikke huske da du fik kørekort?” – hviskede Marie og nulrede sin lille bløde næsetip mod min, inden hun kyssede mig.

Jo jeg kan godt huske da jeg fik kørekort, ingen der lige har fået kørekort kan køre bil og ingen der lige har fået kørekort skal køre i min bil.

“Slap nu lidt af.. din bil skal nok komme tilbage.. hel” – fnisede hun og fortsatte sin charme offensiv: “hvis du skynder dig at tage et bad, så skal jeg give dig lidt massage..” Hun løftede øjenbrynet, kiggede forførende på mig. Vidste at jeg let blev blød i knæene over hende.

Jeg smilede skævt, prøvede at beherske mig – hun frister jo så sindssygt meget. Ved præcis hvilke knapper hun skal trykke på. Lidt efter lidt, er det blevet sådan, at hun undskylder eller betaler for Alba’s fejltrin med seksuelle ydelser. Smadrer ungen et glas, kan jeg være sikker på et frækt og vådt blowjob. Da hun spildte cola i min sofa, betalte mor ved at lægge sig på knæ. Det var ikke aftalt eller italesat, bare mere noget der er opstået naturligt. Og det generer mig nu ikke.

Jeg tog mig et bad. Prøvede at tæmme min frustration. Ærligt, så ville jeg vildt gerne have noget massage. Det blowjob Marie havde antydet ved at slikke sig om munden, var sekundært. Jeg prøvede at trøste mig selv, overbevise min kogende hjerne om, at Marie havde ret, når hun sagde at bilen kom hel hjem igen. Hun kan være glad for at dette ikke var sket for ti år siden, så havde smukke Marie stået på gaden med sin umulige unge og deres kufferter pakkede. Nu var jeg lidt mildere, Marie havde fået skovlen under mig.

Jeg slyngede håndklædet om livet og følte mig dejlig varm i kroppen. Parat til at mærke Maries små stærke hænder ælte mig. Marie ventede i soveværelset, havde dæmpet belysningen, tændt den kvalmende duftlampe, hun havde købt på en helsemesse for fjorten dage siden. Behagelig dæmpet meditationsmusik blev afspillet fra hendes mobil, der lå på natbordet, og masse små levende lys blafrede forsigtigt. Smukke Marie sad på sengen i undertøj. Perfekt. Hvem ville ikke falde for det, og måske glemme sin bil et kort øjeblik?

Jeg kyssede hende, prinsessen i mit liv og lagde mig på maven. Jeg kunne høre Marie gnide sine olie-indsmurte håndflader mod hinanden, og jeg nåede at synke lidt ned i stress niveau, da hun satte hænderne på midten af ryggen på mig. Hun æltede mig, gned mine muskler med lange strøg og koncentrerede sig nu mere om min nakke og skuldre. Jeg var i himlen – uhm, det var sgu’ fedt.

Marie satte sig overskrævs på mig, sad på min røv og gned både hænder og krop mod min. Hun oksede løs, lagde alle kræfter i, for at gøre det lækkert for mig – og det var det, fantastisk! Jeg var helt rolig, afslappet på en måde jeg ikke havde opnået længe. Den kvinde var healende for mig, min muse, mit alt. Vi skulle være sammen for evigt, det kunne jeg mærke.

Hendes hænder var varme, æltede min ryg dybt, da hun kærligt og tændt, bad mig vende mig rundt. Blodet havde for længst samlet sig i min pik, der spændt og hård lå op af maven på mig. Jeg vendte mig om på ryggen, lod Marie kravle rundt og massere hver eneste muskel i min krop. Jeg brummede tilfreds, mærkede spændingen da hun nærmede sig min pik.

Hun startede blidt ud, kærtegnede mine nosser, og gned sine glatte våde fingre mod min lyske. Åhr, tag nu fat i min pik! Marie gned, kærtegnede og stønnede, bevægede hænderne ud af mine lår og op på min mave, inden hun længe ventet, tog fat om roden. Hun kiggede på mig, smilede kært og lod hånden glide frem og tilbage over skaftet. Hun var så lækker, smilende og pleasende på den helt rigtige liderlige måde.

Og hun spillede mig, kærtegnede mine nosser og klynkede lækkert – stemningen var fantastisk og jeg glemte alt omkring mig. Diskret rykkede jeg mig lidt op i sengen, skubbede puderne ind under min ryg og sad halvt op, da jeg tog fat om nakken på Marie og pressede hendes ansigt mod min pik. Hun legede med mig, kyssede blidt mit glinsende pikhoved, men åbnede ikke munden.

Alt det lækre, det fantastiske, hænderne på min krop, Maries mund så forbandet tæt på min pik og musikken – blev med ét afbrudt, da Maries mobil ringede. Jeg hadede den larmende Iphone lyd i forvejen – lige her og lige nu, var den værre end nogensinde. Marie kiggede undskyldende på mig, men jeg holdt hendes hoved fast mod min pik og hviskede: “lad den ringe skat..”

Jeg kunne mærke uroen i hende. Det frække, dybe og intense samvær forsvandt, sammen med lyden af den skingre støj fra telefonen. Hun kyssede blidt videre på min pik, lagde an til at åbne sin skønne varme mund, da telefonen ringede for anden gang. Marie sukkede dybt, sendte mig et undskyldende blik og rakte ind over mig. Hun kiggede på skærmen inden hun hoppede ned af sengen og allerede bekymret sadge: “Alba?.. Er du ok?”

Jeg kiggede på Marie, selv i de levende lys’ skær, kunne jeg se farven forlade hendes ansigt. ‘Ja.. ja.. jo ok, pyt med det skat.. er Noah ok?”

“BILEN?” – mimede jeg til Marie, der nikkede bekræftende. Lynhurtigt var jeg oppe og hoppede i et par joggingbukser. Alt skete så hurtigt, jeg kunne se Marie græd, men nåede ikke at koncentrere mig om det. “Hvad er det, hvad er der sket?” råbte jeg hysterisk. Marie var ligeså hysterisk, opdagede heldigvis ikke, at det var bilen der var min største bekymring.

For at gøre en lang historie kort: Noah – det lange hyl, knægten der var kæreste med Maries irriterende datter, var kørt galt og havde smadret min elskede bil fuldstændigt – og jeg var rasende. Vi hentede Alba på hospitalet, hvor hun var bragt ind til obs – hun var sluppet med liv og lemmer i behold, gudskelov, trods alt. Men for helvede – min bil! Marie gjorde meget ud af at fortælle både ungen og jeg, at det heldigvis kun var bilen, og ikke dem – Alba og Noah, der var kommet til skade.

Om aften tog jeg Marie analt for første gang. Det er en modereret udgave af sandheden, for faktisk tog jeg Marie med magt. I en rus af arrigskab og frustration, måtte moderen igen bøde for datterens fejltrin. Hun græd, snøftede forurettet, men jeg pressede på, trængte dybt ind i hendes lille lukkede stjerne – det forbudte område.

Marie havde hidtil nægtet mig adgang til det lille hul, nu lå hun snøftende og lod mig. Lod mig grov-kneppe hendes lille røvhul. Det var en fornøjelse at fylde hende med min sæd, mærke hvordan hendes muskler pressede sammen om min pik og malkede mig fuldstændig. Det tog toppen af mine aggressioner.

Men jeg var stadig fucking rasende, rasende over at jeg skulle køre frem og tilbage i taxi, rasende over forsikringer – selvrisiko – og irriterende sleske bilforhandlere. Rasende over Alba’s ligegyldighed. Hun havde suget sin mors ord om, at det var godt der ikke var sket hende noget, til sig – og bar ingen præg af anger. Det hjalp lidt, da der endeligt holdt en ny, en funklende ny, blank, mørk skønhed i min carport – en som ingen andre end jeg kom til at køre. Jeg lovede Marie, at til foråret ville jeg købe en bil til hende, men at jeg ikke turde lade hende køre i vinterens sjap og frost glatte veje.

Det lovede jeg, igen, i dag. Søndag – sidst i november. Marie havde lavet brunch og proklamerede, at hun ville pynte op til jul. Der havde aldrig været så meget som en nisse, inden for mine døre før. Men på den anden side, havde der jo heller aldrig været en kvinde inde – i mere end 24 timer ad gangen. Nu var der både kvinde og barn, så hørte det vel sammen, alt det der pynt, gran – nisser – og flettede julehjerter.

I modsætning til Alba’s ligegyldighed, var Marie ikke upåvirket af min smadret bil. Hun vidste godt, at jeg stadig var sur. De sidste mange dage havde hun leflet for mig, forkælet mig på alle planer, og jeg indrømmer gerne, at jeg nød det – og kun misbrugte det mildt.

Søndagen trillede videre for os alle. Alba var inde på sit værelse – jeg gik på mit kontor, og Marie pyntede op og nynnede med på klassikerne i radioen. Jeg surfede lidt, kiggede på nogle arbejdsrelaterede papirer og følte mig heldig over at have Marie i mit liv. Også selvom hun gav mig grå hår og et par ekstra rynker, for hun bragte også en masse solskin ind i mit liv.
Sådan er dagen gledet stille hidtil, til det banker på døren. Det kan ikke være Marie – min Marie vil bare komme væltende ind, uden overhovedet at tænke på at banke på. “Kom ind” – siger jeg halvhøjt. Overraskende nok – er det også Marie. Foran sig skubber hun Alba – Alba iført et tacky nissepige-sæt. Kort rød nederdel, lille rød mavebluse, kantet med hvid plys, nissehue og lange røde knæstrømper. Og vulgært meget makeup på – ærligt, så ligner hun en lille luder, og jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg – min krop er bestemt ikke upåvirket af synet.

“Kom så..” – Marie virker anstrengt, irriteret puffer hun til Alba, der modvilligt tripper hen og stillede sig foran mig. Lige så anstrengt kysser Alba min kind og peger tavs på et brev, der sidder i linningen på hendes nederdel. Forvirret, overrasket og også lidt nysgerrig tager jeg brevet. Alba kigger spørgende på sin mor, der blot nikker – og vupti!, forsvinder hun ud af døren. Nysgerrigt folder jeg brevet ud og læser:

“Kære skat

Vores første jul sammen skal være uforglemmelig, og tilgivende. Derfor – hver aften kl. 21, vil der komme en lille nisse og hygge om dig.

Kys Marie”

Jeg er stadig forvirret – hård og forvirret. Marie står på den modsatte side af skrivebordet, med håndfladerne mod bordpladen og læner sig forover. Jeg hare et lækkert kig til hendes bryster, der hænger tungt og lækkert fra hende. Det skærper ikke ligefrem min koncentration, men det er frækt. Marie slikker sig om læberne, kanter sig rundt om skrivebordet og lader sine bløde, våde læber møde mine. Jeg hiver hende ned på mit skød, kysser hende – snaver hende og kærtegner hendes varme, bløde mave. Frække, pjattede, sensuelle Marie – hun tænder mig helt åndssvagt meget.

Marie sætter sig overskrævs på mig, smiler, har det der blik i øjnene, da hun langsomt knapper min skjorte op. “Uhmm” – kurerer hun og lader sine små velplejede hænder glide ind på mit bryst. “Du er godt hård, skat” – hvisker hun og roterer hårdt mod mit underliv. Jeg smiler, lader mine hænder løbe ned over hendes bluse og finder hendes fantastiske kloder, lader pegefingeren cirkle omkring hendes tydeligt afmærkede brystvorte. Hun stønner og gnider sig hårdere mod min bule.

“Vil du.. skat.. på mine bryster?” – stønner hun og kigger bedende på mig. Jeg nikker. For den ikke indviede, vil det ikke være nemt at forstå, men vi, Marie og jeg, vi ved hvad meningen er. Smukke, sexede Marie har overgivet sig – underkastet sig og fodrer i den grad mine skyggesider. Hun strækker armene over hovedet, trækker sin bluse af og krænger sine arme om på ryggen, for at hægte bh’en op. “Stop..” – hvisker jeg og vipper i stedet hendes bryster ud over kanten af bh’en, smukt på den helt rigtige måde.

Uhhm, jeg kunne æde hende, min lille lækre og liderlige kæreste, der sidder på mit skød og presser sit underliv mod mit. Jeg lukker munden om hendes lyserøde brystvorte, suger, sutter og dufter til hendes lækre hud. Flytter munden til det andet bryst, bider og sutter grådigt. Maries vejrtrækning er tung – hun stønner liderligt da hun hvisker: “du har slet spurgt om nissen.. nissepigen.. skat?” Hvad fanden snakkede hun nu om? Nisse.. nissepige? Marie for helvede..

Hun kigger på mig, tager mit ansigt mellem hænderne og stirrer mig i øjnene: “du har flere gange sagt, at jeg skulle lære Alba at tage ansvar?” Jeg nikker, fatter bare ikke hvad Alba skal blandes ind i det her? “Det skal hun nu.. stå til ansvar.. det er din pakkekalender, skat. Alba er din pakke!” Hun stønner kælent, inden hun fortsætter: “hver dag, fra den 1. til den 24. december – kl. 21, kommer hun her ind – og du må bruge hende som du vil.. men kun i samme antal minutter som datoen er!” Hun kigger glædesstrålende på mig, der ikke fatter en skid, opfatter slet ikke hvad hun mener..

“Marie, hvad snakker du om?” spørger jeg forvirret og forundret. Maries frække store bryster, hendes hænder der kærtegner mig, underlivet mod mit – og nu Alba – julekalender?, midt i det hele..

“Hvad skal jeg med hende Marie?” spørger jeg. Marie tager fat om mine hænder, lukker dem om hendes bryst og hvisker: “det må du selv om.. helt selv om, skat” Nej, nej – hell no!, om jeg skal noget som helst med den lille tøs.

“Du kan opdrage hende lidt, ligesom du opdrager mig..” – hvisker hun og slikker sig om munden. Marie læner sig bagover og hvisker: “slå mig skat, slå mig fordi jeg er en uartig mor..” Hun læner hovedet bagover, fniser og strutter med sin barm.

Det er ikke en opfordring jeg behøver at få flere gange – det første, hurtige slag rammer hendes venstre bryst og får det andet til at gynge frækt med. Hendes brystvorter reagerer stift – frække og flirtende, trækker sig sammen og tigger mig om flere slag. Jeg griber om Maries bryst, dasker – slår og dasker, mens Marie stønner af vellyst. “Jah skat..” – klynker hun og skubber sin overkrop frem. Jeg niver, kniber sammen om hendes brystvorter, bider i dem og slår hende – og Marie stønner liderligt.

Hun sætter sig rank op igen, smiler frækt og siger: “et minut med linealen..? – det skal nok lære hende, eller vent lidt – du kan også bare rage på hende, hendes faste unge patter skat?”, hvisker hun.

Det er sgu næsten for langt ude. Jeg er ikke sikker – men Maries forslag tiltaler mig alligevel, planter sig som lyst, en hård lyst i mit i forvejen hårde jern. Jeg vil da gerne straffe den lille tøs, men siger: “skat, for helvede, det kan man ikke..”

Marie glider ned af mit skød, åbner sine bukser og vrikkede dem forførende af, mens hun siger: “hun er 15.. snart 16, I er ikke i familie – i hver tilfælde ikke kød og blod.. der er intet galt!”

Det kværner rundt i mit hoved, vil jeg det her? (Ja!) Er det forkert? (ja?) Alba er kun lidt yngre end den tøs på 18, jeg slæbte hjem et par uger inden jeg mødte Marie. Men…. Jeg var jo heller ikke kæreste med den 18-åriges mor..

Marie står lækker, indbydende og splitternøgen foran mig. Hun fniser kælent og knapper mine bukser op: “han vil vist gerne..” – kurerer hun, fisker mig frem og lukker munden om min kamp-stive, glinsende pik. Marie sutter som en drøm – præcis hårdt, dybt, stramt og sugende så det er gude-lækkert, afløst af blide våde glidende bevægelser. Århhh!

Mon Alba sutter? Har hun overhovedet prøvet det? Jeg kunne lære hende det.., kan jeg ikke lade være at overveje. Århh, jeg slås, kæmper med min lyst, trang, moral – anstændighed? Og den skønne følelse af Maries mund om min pik – blandet med fantasien om Alba, synet af hende i det billige nissepige sæt… Hver aften kl. 21!?

1. Søndag i advent
Læs næste afsnit her

Del dette indlæg